Όλες οι ESP ειναι made in japan

Παρε με την σειρα τα μαγαζιά και κοίτα ρώτα την τιμή της κιθάρας που σε ενδιαφέρει. Εχω ακούσει και για ένα μαγαζί στην Κρήτη που έχει πολύ καλές τιμές. Ο λιολιός δεν κάνει  καλές τιμές. Ενα φιλαράκι ήθελε να πάρει μια LTD MH 400 και την είχε 1,200 Euro την στιγμη που ο Thomann την έχει περιπου 800 !!! Ελεος ρε παιδιά !!

Ακουσα όμως μια ESP HORIZON FR. Πολύ όμορφο όργανο. Μαόνι body neck thru μπράτσο, seymour dancan μαγνήτες original Floyd Rose tremolo ( Scaller δηλαδή !! ) και στο μαγαζί που την είδα την είχαν 1,600 Euro με βαλίτσα TKL. Καλή ήταν η τιμή ρε παιδιά ?

ισα-ισα ο ποιοτικός ελεγχος των κορεατών ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο αυτον των αμερικάνων (εχω δει εκατονταδες αμερικανικες Fender με τεραστια neck gaps αλλα ουτε ΜΙΑ squier :!: & δεκαδες Gibson με κακοβαλμενα ταστα & απαράδεκτες ταστιερες αλλα ΚΑΜΜΙΑ Epiphone...)
Συμφωνό και επ αυξάνω... Όσο για την γιαπωνέζικη βιομηχανία, και ποιότητα, αρκεί να σας παώ ότι εδω και ένα βιομηχανικό αιώνα οι αμερικάνοι προσπαθούν (δεν τα καταφέρνουν πάντα) να εφαρμόσουν ιαπωνικά συστήματα, διοίκησης, παραγωγής και ελέηχου ποιότητας, τα οποία όχι μόνο μείωσαν δραστικά το κόστος κατασκευής, αλλά αύξησαν και την ποιότητα στα προϊόντα τους..

Και δεν νομίζω οι μισθοί τους να είναι χαμηλότεροι απο αυτούς της αμερικής...

Για την ακρίβεια είμαι βέβαιος οτι δεν είναι.. αλλά αυτό αποτελεί αλλό θέμα συζήτησης...

και να φανταστεις πως ο μεντορας της ποιοτητας ειναι αμερικανος!!! ο denning.

αλλα προλαβανε και τον τσιμπησανε οι γιαπωνεζοι και τους εστησε ολο το συστημα ποιοτικου ελεγχου πριν 30 χρονια... οι αμερικανοι τωρα τον πηρανε χαμπαρι (πριν 10 χρονια)

μια παρενθεση διοικησης ποιοτητας
em.icon.cool.png

Ακουσα όμως μια ESP HORIZON FR. Πολύ όμορφο όργανο. Μαόνι body neck thru μπράτσο' date=' seymour dancan μαγνήτες original Floyd Rose tremolo ( Scaller δηλαδή !! ) και στο μαγαζί που την είδα την είχαν 1,600 Euro με βαλίτσα TKL. Καλή ήταν η τιμή ρε παιδιά ?[/quote']

Αναλογως..καποιος την εχει 100-150 ευρω κατω..αλλα χωρις βαλιτσα.. :)

Γιατί αυτή η μυστικοπάθεια ρε παιδιά????

....Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο μονος (εντος αττικης) που πουλαει τις εν λογω κιθαρες ειναι αυτος @#$%%^^& στην Ακαδημιας....

Τα φωτα σας παρακαλω....

elavd δεν ειναι μυστικοπαθεια..απλα τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ελεω κ του yameth που καραδοκει στη γωνια!

....Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο μονος (εντος αττικης) που πουλαει τις εν λογω κιθαρες ειναι αυτος @#$%%^^& στην Ακαδημιας....
Τα φωτα σας παρακαλω....
Κοιτα αυτος που λες ειναι φιλος μου....(βασικα απλα εχουμε καλες σχεσεις και τα λεμε που και που) και θα ηθελα να σου πω οτι ναι εχεις δικιο ειναι λιγο ακριβως αλλα αν εισαι πελατης και αν ξερεις να χειρηστεις το θεμα δεν θα δυστασει να σου κανει μια καλυτερη τιμη και να σε εξυπηρετησει :wink: .......τωρα αν δεν γουσταρεις την φατσα του ειναι αλλο θεμα....it's ok :D

Εγώ ξαναρωτάω:

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???

Τα φωτα σας παρακαλω....
Κοιτα αυτος που λες ειναι φιλος μου....(βασικα απλα εχουμε καλες σχεσεις και τα λεμε που και που) και θα ηθελα να σου πω οτι ναι εχεις δικιο ειναι λιγο ακριβως αλλα αν εισαι πελατης και αν ξερεις να χειρηστεις το θεμα δεν θα δυστασει να σου κανει μια καλυτερη τιμη και να σε εξυπηρετησει :wink: .......τωρα αν δεν γουσταρεις την φατσα του ειναι αλλο θεμα....it's ok :D
το θεμα ειναι γιατι πρεπει καποιος να πιασει φιλικες σχεσεις(δεν αναφερομαι στην σχεση σου μαζι του :wink: ) με τιν μαγαζατορα για να τυχει μιας καλυτερης τιμης??

ψαχνοντας γενικα για fender japan, δεν φανταζεστε ποσο με εξυπηρετησαν μεσω mail.. η γιαπωνεζα "φιλη" μου πλεον Noriko :lol: , εκανε τα παντα για να με ενημερωσει. μου εστειλε φωτο απο την αποθηκη να δω την κιθαρα πως ειναι στην πραγματικοτητα, και γενικοτερα, απαντησε και μου ελυσε καθε παραξενη και παρατραβηγμενη απορια. απλα καποιοι ξερουν να πουλανε και καποιοι οχι. δεν αναφερομαι στο καταστημα της ακαδημιας.δεν το ξερω και μαλλον με τις μαρκες που φερνει δεν θα το επισκεφτω.

η Noriko ειναι αυτη:

noriko.JPG

εδω μια φωτο της απο ωρα διαλλειματος.

ξεφυγαμε απο το topic παιδια, ΣΥΓΝΩΜΜΗ :oops:

geia sas pedia!!! ida auto to 8ema kai amesos egina melos gia to logo oti kati 8a ksere te parapano apo mena! lipon egw einai na parw hlekriki ki8ara gia na ma8w, kai genika to psaxnw to 8ema! piga tis proales se ena palikari poy poyloyse idietera hlekrikes ki8ares!mou ipe ti lefta dia8eto, ton ipa 450euro me enisxiti.kai moy protine 2 ki8ares h  h mia den 8imame ti marka itan alla moy ipe oti alli einai esp pou kanei 300 euro.mou tin ebale kanonika epekse kai kserw gw emena moy fenotane kali alla opos sas ipa den gnorizw tora 8a ma8w kai opote den kserw pote mia ki8ara einai kali h oxi... :( alla autos moy ipe pos einai poli kali ki8ara.tora gia peste moy sa auta ta lefta einai koreatikes logika h esp? kai an einai koreatiki ti simeni auto??? ti diafores exoyne?sas euxaristo poli!!! ;)

daeore είπε:
geia sas pedia!!! ida auto to 8ema kai amesos egina melos gia to logo oti kati 8a ksere te parapano apo mena! lipon egw einai na parw hlekriki ki8ara gia na ma8w, kai genika to psaxnw to 8ema! piga tis proales se ena palikari poy poyloyse idietera hlekrikes ki8ares!mou ipe ti lefta dia8eto, ton ipa 450euro me enisxiti.kai moy protine 2 ki8ares h  h mia den 8imame ti marka itan alla moy ipe oti alli einai esp pou kanei 300 euro.mou tin ebale kanonika epekse kai kserw gw emena moy fenotane kali alla opos sas ipa den gnorizw tora 8a ma8w kai opote den kserw pote mia ki8ara einai kali h oxi... :( alla autos moy ipe pos einai poli kali ki8ara.tora gia peste moy sa auta ta lefta einai koreatikes logika h esp? kai an einai koreatiki ti simeni auto??? ti diafores exoyne?sas euxaristo poli!!! ;)
ρε φιλε το τελευταιο μηνυμα πριν το δικο σου ειναι 5 ετων!!!

Γραφε ελληνικα και χωριζε καμια προταση! Το διαβασα 3 φορες μεχρι να το καταλαβω!

Το μυστικο με την πρωτη αγορα ειναι να την κανεις με ενα φιλο που το κατεχει το θεμα ή με δασκαλο ή καποιον γνωστο σου! ;) esp με 300e δεν υπαρχει ουτε σπασμενη!

ltd θα ηταν που ειναι θυγατρικη της esp!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χαχαχα!!! ναι το ειδα τελεφτεα στηγμη! τι το κραταν το θεμα ακομα δεν καταλαβενω!!!οκ φιλος και μενα ετσι μου ειπαν να κανω σε ευχαριστω!!! ;)

daeore είπε:
χαχαχα!!! ναι το ειδα τελεφτεα στηγμη! τι το κραταν το θεμα ακομα δεν καταλαβενω!!!οκ φιλος και μενα ετσι μου ειπαν να κανω σε ευχαριστω!!! ;)
8)

παιδια μια βλακεια ερωτηση θα κανω ...

η esp ειναι γιαπωνεζικη εταιρια σαν την ibanez ας πουμε ? η κατι σαν την b.c.rich που ειναι αμερικανικη μεν αλλα δεν βγαζει πλεον mass production αμερικανικα μοντελα παραμονο handcrafted απο το custom shop στην αμερικη ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back