Made In Japan Tokai SG Junior και Ιαπωνικές Tokai γενικά- Γνώμες;;;

Είχα μια Les Paul Special TV Yellow, made by Τζαπόνια.

Κατασκευαστικά είναι ένα ποίημα, μαγνήτες - ηλεκτρικά...ολίγον default.

Τις θεωρώ καλή αγορά και γενικά τις προτείνω.

Earendil είπε:
Είχα μια Les Paul Special TV Yellow, made by Τζαπόνια.

Κατασκευαστικά είναι ένα ποίημα, μαγνήτες - ηλεκτρικά...ολίγον default.

Τις θεωρώ καλή αγορά και γενικά τις προτείνω.
Tην εδωσες? Πως και ετσι?

odis13 είπε:
Tην εδωσες? Πως και ετσι?
...δεν ήτανε γραφτό... :'( :'( :'( :'(

;D ;D ;D

Με τον καιρό απεδείχθη ότι εγώ κι αυτή δεν μπορούμε να σταθούμε αγκαλιά όρθιοι.

Και αφού ό,τι αγοράζεται αγοράζεται με απώτερο σκοπό να υπηρετήσει τα παιξίματα με τους Low Budget...δεν υπήρχε λόγος να ομορφαίνει το σαλόνι μου. ;)

Τη χαίρεται ο Bullfrog πλέον. 8)

Είχα μια LS90Q και την έδωσα (ακόμη το μετανοιώνω - τουλάχιστον την πήρε καλό παιδί - συνφορουμίστας) Έχω μια στρατούλα Japan....... φοβερή κιθαρα.... αλλά θέλει τάστα.

Λογικά ο (Tokai) P90 που φοράει η Tokai SG Junior πάει για αλλαγή με τη μία...

kleinmeiner είπε:
Λογικά ο (Tokai) P90 που φοράει η Tokai SG Junior πάει για αλλαγή με τη μία...
Εντάξει, δεν είναι και για μπούφλες...αλλά σίγουρα θα κερδίσει σε ευκρίνεια και χαρακτήρα με κάποιον καλύτερο.

(Για P90 κοιτάμε οπωσδήποτε στον Wizard πρώτα, που και τζάμπα τους έχει και μια χαρά βροντάνε) ;)

Ρε παιδιά, ξέρουμε κάποιον μάστορα στην Ελλάδα που να μπορεί να φτιάξει custom SG Junior για να αποφύγουμε εξ αρχής τις μετατροπές κλπ ;;;

Θεσσαλονικη

Dr Fret

2310282771

The Art Of Wood(Παναγιωτης)

2310867513

kleinmeiner είπε:
Ρε παιδιά, ξέρουμε κάποιον μάστορα στην Ελλάδα που να μπορεί να φτιάξει custom SG Junior για να αποφύγουμε εξ αρχής τις μετατροπές κλπ ;;;
Για τον ένα μαγνήτη που μπορεί να αλλάξεις σε μια Tokai...το ξενασκέφτεσαι και πας για custom κιθάρα;

Δεν είναι λογικό... :-\

Thanks bluezlick!

Φίλε earendil, από την αρχή έπαιζε η ιδέα της καστομιάς, απλά την έθεσα μιας και αναφέρθηκε το θέμα της αλλαγής του μαγνήτη. Με λίγα λόγια, είμαι ανάμεσα στις δύο αυτές επιλογές.

Earendil είπε:
Για τον ένα μαγνήτη που μπορεί να αλλάξεις σε μια Tokai...το ξενασκέφτεσαι και πας για custom κιθάρα;

Δεν είναι λογικό... :-\
αυτο θα λεγα κ εγω....

ισως ειναι η πιο "κλασικη" αλαγη σε μια κιθαρα!

εγω προτινω να κανεις κατι Custom ΜΟΝΟ οταν δεν μπορεις να το βρεις στην αγορα οπως το θελεις  ;)

Αν δεν μπορώ να πετύχω με μια custom καλύτερη ποιότητα από μια Tokai, τότε σίγουρα θα προτιμήσω τη λύση της Tokai. Τί λετε;

kleinmeiner είπε:
Αν δεν μπορώ να πετύχω με μια custom καλύτερη ποιότητα από μια Tokai, τότε σίγουρα θα προτιμήσω τη λύση της Tokai. Τί λετε;
Μωρέ αν πας για custom ΑΠΑΙΤΕΙΣ να είσαι μια-δυο κατηγορίες πάνω από την κάθε Tokai (που, θα επιμείνω, είναι θαυμάσια λύση).

Ψάχνεσαι για μια κιθάρα-ενσάρκωση του "λίγα και καλά", τί είναι αυτό που δεν βρίσκεις τώρα και θα βρεις στο χειροποίητο; Θες, π.χ, 25.5 κλίμακα, custom χρώμα, custom neck profile, "ειδικά" ξύλα;

Ποιότητα κατασκευής, γι'αυτό και ρωτάω εξ αρχής για το πόσο καλές (ποιοτικές) είναι οι Tokai. Τα χαρακτηριστικά που έχει η Tokai SG Junior είναι ακριβώς αυτά που θέλω. Η ποιότητα της είναι αυτή που με απασχολεί.

Trending...

Νέα θέματα

Back