Οι τηλεοράσεις άλλοτε ...και τώρα

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
Ρε παιδιά.

Έβλεπα τώρα στο tablet που παίζουν λουπα κάποια θέματα στο euronews και δείχνουν πλάνα από τον ISS και δεν θα το πιστέψετε.

Ο αστροναύτης που έβλεπα να κάνει δουλειές ξαφνικά γυρίζει προς τα εμένα και τι μου λέει!

- Τι κοιτάς ρε μαλάκα?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Ο αστροναύτης που έβλεπα να κάνει δουλειές ξαφνικά γυρίζει προς τα εμένα και τι μου λέει!

- Τι κοιτάς ρε μαλάκα?

Ψεύτη, δεν σου είπα τίποτα.

Κάτσε πρώτα να σου πει για τις συντάξεις και μετά αποφασίζεις.
ειναι το μόνο ίσως για το οποίο δε τον φοβάμαι καθόλου. ας βγει και θα κολυμπήσουμε στο χρημα. Τον αλλο φοβάμαι για τις συντάξεις :)

ειναι το μόνο ίσως για το οποίο δε τον φοβάμαι καθόλου. ας βγει και θα κολυμπήσουμε στο χρημα. Τον αλλο φοβάμαι για τις συντάξεις :)
οι συντάξεις είναι ένα επενδυτικό προϊόν σύμφωνα με τα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά δεδομένα.

Οι συνταξιούχοι και όσοι σιγά σιγά θεμελιώνουν το δικαίωμα σύνταξης θα πρέπει να καταλάβουν πως ..... υπάρχουν και ρίσκα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα?

οι συντάξεις είναι ένα επενδυτικό προϊόν σύμφωνα με τα σύγχρονα χρηματοπιστωτικά δεδομένα.

Οι συνταξιούχοι και όσοι σιγά σιγά θεμελιώνουν το δικαίωμα σύνταξης θα πρέπει να καταλάβουν πως ..... υπάρχουν και ρίσκα. χαχαχαχαχαχαχαχαχα?
ωχ αμαν. άρχισες κι εσύ να τα μασάς για τις συντάξεις; τη κάτσαμε.

ωχ αμαν. άρχισες κι εσύ να τα μασάς για τις συντάξεις; τη κάτσαμε.
ε, μην τρέφουμε αυταπάτες?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back