- Πόντοι
- 1,788
Και αυτό το θυμάμαι.Yeah.. Να μια ωραία ιδέα για thread: "Πότε και πώς απόκτησα τον πρώτο δίσκο βινυλίου μου"
Και αυτό το θυμάμαι.Yeah.. Να μια ωραία ιδέα για thread: "Πότε και πώς απόκτησα τον πρώτο δίσκο βινυλίου μου"
Πάντως ότι περιγράφει ο op δεν συνέβη και με την μουσική;
Κάποτε παίρναμε ένα δίσκο και τον ακούγαμε συνέχεια και τους ανταλλάξαμε με φίλους ή τους γράφαμε σε κασέτες.
Απλά η ζωή προχωράει σε όλους τους τομείς.
Καλά, κακά δεν ξέρω θα δείξει!
Πάντα το σκέφτομαι και αυτό και εγώ.η αλήθεια είναι πως η μαγεία της ανακάλυψης, της εξερευνησης και της τάυτισης σίγουρα σε μεγάλο βαθμό συνδέεται και με την όλη μαγεία της παιδικής ηλικίας...
ναι συμφωνώ απόλυτα...και αυτό θα έπρεπε να είναι και η νόρμα. Το σύνολο των τεχνολογικών εξελίξεων είναι απόλυτα προς όφελος μας και θα έπρεπε να το απολαμβάνουμε.Εγω παλι ειμαι πραΧτικος ανθρωπΑς ?
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ την τεχνολογια και τα οσο μου δινει.
Η Smart TV μου μου επιτρεπει να δω οποιαδηποτε ταινια θελω,οποτε την θελω....να δω ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ (με τα οποια εχω τρελλα) οποιαδηποτε στιγμη θελω και φυσικα ΛΑΤΡΕΥΩ το Netflix & το Amazon Prime γιατι ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ "σηριαλακιας" και δεν δΡεπομαι δια αφΤο ?
Τα ιδια μου προσφερει και το Spotify.
Eχω δε συνδεσει και το smart phone μου και φυσικα ολα αυτα τα "ακουω" μεσα απο το υπεροχο vintage HI-FI μου και τις ηχειαρες μου Mission.
Ούτε κατθλιΠσης εχω ούτε προβληματίζομαι....ισα ισα ηρεμω και απολαμβανω.....
Κανονικη τηλεοραση (πορΝοκαναλα δηλαδηΣ ?) πρεπει να εχω να δω απο το 2010....(βλεπω ομως με μανια ERTFLIX ειδικα τα ντοκυμαντερ αλλα και καποιες φοβερες ξενες σειρες και alternative ταινιες που συχνα βαζει)...
All in all I am a happy camper & would NEVER go back to the past....που λενε και στο χωρΓιο μου...
Δεν έχω Internet από το πρωί.Εγω παλι ειμαι πραΧτικος ανθρωπΑς ?
ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ την τεχνολογια και τα οσα μου δινει.
Η Smart TV μου μου επιτρεπει να δω οποιαδηποτε ταινια θελω,οποτε την θελω....να δω ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ (με τα οποια εχω τρελλα) οποιαδηποτε στιγμη θελω και φυσικα ΛΑΤΡΕΥΩ το Netflix & το Amazon Prime γιατι ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ "σηριαλακιας" και δεν δΡεπομαι δια αφΤο ?
Τα ιδια μου προσφερει και το Spotify οσον αφορα τη μουσικη.
Eχω δε συνδεσει και το smart phone μου και φυσικα ολα αυτα τα "ακουω" μεσα απο το υπεροχο vintage HI-FI μου και τις ηχειαρες μου Mission.
Ούτε κατθλιΠσης εχω ούτε προβληματίζομαι....ισα ισα ηρεμω και απολαμβανω.....
Κανονικη τηλεοραση (πορΝοκαναλα δηλαδηΣ ?) πρεπει να εχω να δω απο το 2010....(βλεπω ομως με μανια ERTFLIX ειδικα τα ντοκυμαντερ αλλα και καποιες φοβερες ξενες σειρες και alternative ταινιες που συχνα βαζει)...
Ενημερωνομαι αποκλειστικα απο κΣενα site (κυριως DW & BBC αλλά έχω και συνδρομή στους Times) και απο τις ελληνικες ειδησεις της Google στο smart phone μου....
Η Smart TV μου δεν εχει καν....κεραια......
All in all I am a happy camper & would NEVER go back to the past....που λενε και στο χωρΓιο μου...
Τι είναι αυτό που αφαιρεί τη μαγεία από έναν κόσμο που φαινομενικά γίνεται διαρκώς όλο και πιο μαγικός?
προχτες άκουσα μια συνέντευξη "γνωστής" ιντερνετοπερσονας από αυτές του κιλού που ποσταρουν παντού φώτο τους με μαγιό ποζάροντας σε εξωτικά μέρη. Έλεγε λοιπόν ότι βγάζει πολλά χρήματα, και όταν ο συνομιλητής τη ρώτησε τι ακριβώς επαγγέλλεται αυτή απάντησε: "content creator". Με αλλα λόγια ολη της η ενασχόληση ειναι να δημιουργεί περιεχόμενο προς κατανάλωση. Θα μου πεις "γιατί, ολα content δεν ειναι; Η μουσική, το σινεμά κλπ;" Ναι αλλα αλλο απλα να πηγαίνεις να γεμίσεις το κενό του μέσου χαζεμενου με ψεύτικες εικόνες χωρίς νόημα. Τουλάχιστον αυτό νοιωθω και ψιλοαηδιασα που την άκουσα.πλέον ανοίγεις το pc....και η πρώτη σελίδα ειναι τα social media (φοβερή εξέλιξη) ....με φωτο το ταψι με τον μπακλαβα και την "κουκλιτσα" με duck face
Μακάρι να ήμασταν στα 90's να πήγαινα να τον πληρώσω στον γκισέ (μια φορά τον χρόνο, όπως γινόταν παλιά - όχι κάθε μηνά, μαζί με ΕΝΦΙΑ-ΕΤΕΑΕΠ.......και άλλα καλούδια) (τώρα δεν μπορώ) και να έπινα και έναν καφέ στην επιστροφή (τώρα δεν μπορώ) ........στάση στον φίλο μου με το video club (ανοιχτό ακόμα, εκει κάνω έξοδο) , να νοίκιαζα Bruce Lee και θα σου λεγα αν το θελα το Internet .
συμφωνώ απολύτως και όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, η τόση μασημένη τροφή και πληροφόρηση δημιουργεί ορδές ημιμαθών που έχουν άποψη για ολα επειδή γκουγκλαρουν πιο γρήγορα και από τη σκιά τους.Είμαστε junkies των άπειρων δυνατοτήτων αλλά καμία δόση δεν είναι αρκετή.
Ισχύει Πέτρο, αλλά ασε με να επιμένω.ο νους θυμάται κυρίως τα ωραία από το παρελθον, και έτσι το εξιδανικεύει. Φοβερή η αίσθηση της ανάμνησης ...
κι εγώ είμαι σε ηλικία τέτοια που πρόλαβα τη μόδα να έχει κάνει έναν πλήρη κύκλο σε κάποια πράγματα. Το φάσμα νοσταλγιας-ρετρολαγνειας περιέχει σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.
ο νους θυμάται κυρίως τα ωραία από το παρελθον, και έτσι το εξιδανικεύει. Φοβερή η αίσθηση της ανάμνησης να σκας στο ουφαδικο γεμάτος νομίσματα για να τερματίσεις το αδιανόητα δύσκολο street fighter 2, αλλά το ίδιο το παιχνιδι δεν συγκρίνεται με τα μετέπειτα παιχνίδια και αυτό φάνηκε αφότου λυσσαξαμε στα emulators. Δεν ήταν καλό το παιχνίδι, εγω ήμουν παιδί.
ΔΕΝ είχαμε ουσιστικά προβλήματα στα 90's (ο Δυτικός κόσμος) , ηταν ανέμελα (δεν τα θυμαμαι εγω ιδανικα) ......θυμίσου την ειδησεογραφία.