το θέμα δεν είναι πόσα πράματα κάνεις ταυτόχρονα αλλά αν κάνεις κάτι απ όλα αυτά καλά ή αν έχει νόημα αυτό που κάνεις γενικά.
είναι ρητορικό και δεν απευθύνομαι σε σένα μόνο. Και στον εαυτό μου το λέω.
για εμένα έχει νόημα και γι αυτό το κάνω.
Είμαι πολιτικοποιημένος, έχω υποχρεώσεις συνδικαλιστικές, θέλω να ενημερώνομαι συνέχεια, να διατηρώ την ετοιμολογία μου, την ευφράδεια του λόγου μου, το skill μου στα games, την επικοινωνία μου με αγαπημένα πρόσωπα και η εξέλιξη των μέσων με βοήθησε και με βοηθά σε αυτό.
Οθόνες για να κάνω ταυτόχρονα πράγματα.
Κι άλλες οθόνες και ειδοποιήσεις. Κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, τα mail, να απαντήσω, τα τηλεφωνήματα, με bluetooth στο αυτή οι βιντεοκλήσεις, να βλέπω ποιος με παίρνει.
Καταλαβαίνω την ρητορική αλλά για εμένα έχει νόημα.
Άμα δεν είχε νόημα για εμένα δεν θα τα έκανα.
Έτσι είχα μάθει.
Απο μια crt και μια τηλεόραση ή ένα ραδιόφωνο και ένα τηλέφωνο δίπλα μικρότερος τώρα έχω περισσότερα και γρηγορότερα και έτσι αυξάνεται η παραγωγικότητα σε αυτό που θέλω να κάνω.
Εγώ περιμένω το πιο virtualized περιβάλλον να γίνει mainstream, αυτό με το augmented reality για να ορίζω εγώ που να βλέπω και τι να βλέπω και να τοποθετώ τις οθόνες μέσα από τα γυαλιά μου η τους φακούς επαφής χωροταξικά με gestures όπου θέλω και να το "έχω μαζί μου το setup". Στο σπίτι, στην εξοχή με το 5g.
Εγώ έλεγα πως από το 2020 και μετά θα δούλευα έτσι αλλά βλέπω έχει κολλήσει το θέμα στον "κλασσικό" τρόπο των τελευταίων 10-15 ετών.
Και έτσι με αυτόν τον augmented τρόπο θέλω και να συνθέτω, να τοποθετώ τα plugin και να μην κάθομαι στην οθόνη και μετά αφού τα προγραμματίσω και ετοιμάσω τη σύνθεση θα αρχίζω να ακούω και να γυρνάω γύρω γύρω και να κινώ τα χέρια μου σαν μαέστρος και να γυρίζω γύρω γύρω στο δωμάτιο και να ακούω τον ήχο και θα γυρνάνε γύρω γύρω οι οθόνες των plugin και θα αλλάξει το πλάνο και θα με παίρνει από τη γωνία και δεν θα ακούγεται τίποτα, δεν θα υπάρχει τίποτα γύρω μου, εγώ μόνο θα κουνάω τα χέρια με κλειστά τα μάτια και τα χείλη σφιγμένα.
Χαμένος στο matrix.
Δημοφιλής στο virtual πλήθος που χειροκροτεί ασταμάτητα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?