Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους @Νικολας:ξερεις την εκτιμηση μου για σενα εχεις τα δικια σου στην συγκεκριμενη ιστορια( ο Κωστας δεν εχει με κανεναν τιποτα απλα του τη δινει οταν γραφονται κουφα κατα την γνωμη του) Ισως ο τροπος που το διατυπωσες ηταν περιεργος (εγω παντως δεν θα παρεξηγιομουν με τιποτα you know what i mean )
Mε την ευκαιρια ο audiokostas για αρκετο καιρο δεν μου την εχει πεσει!!!!!
Εν κατακλειδι οι stones ειναι αυτοι που ειναι (ηταν μαλλον) και οι DP ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ.Αν μας ΑΡΕΣΟΥΝ η ΟΧΙ ειναι προσωπικες αποψεις και δεν ειναι σωστο να αρπαζομαστε για τετοια θεματα {οπως πολυ σωστα ειπε και ο SF (ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ )}.Στο βιντεο οντως ειναι για κλαματα οι STONES ??? ηθελημενα η μη ... :
και απ'οτι εχω καταλαβει ειναι μερος του promotion τους (κανουν φασαρια για να ακουστουν -μεταφορικα το λεω 8)).Απο την αλλη εδω μεσα ολοι ψοφαμε για τετοιου ειδους αντιπαραθεσεις αλλος βαζει λιγο λαδι στην φωτια επιτηδες (για να αρχισει το σφαξιμο)
Αλλος κανει πλακα και αλλος το παιζει ειρηνιστης
.Αυτο ειναι και το ωραιο του forum
η πλακα (και γι'αυτο στις μπυροποσιες ειναι ολοι αγαπημενοι και πεφτει γελιο δεν υπαρχει ιντριγκα ουτε οικονομικα συμφεροντα να δηλητηριασουν την INΤΕΡΝΕΤΙΚΗ μας σχεση .Αυτα .Καλημερα σας και μην πτοεισθε ρε παιδια (ακονιστε τα μαχαιρια ολο και καποιος θα ριξει θεμα ) ;D ;D ;D
Mε την ευκαιρια ο audiokostas για αρκετο καιρο δεν μου την εχει πεσει!!!!!
Εν κατακλειδι οι stones ειναι αυτοι που ειναι (ηταν μαλλον) και οι DP ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ.Αν μας ΑΡΕΣΟΥΝ η ΟΧΙ ειναι προσωπικες αποψεις και δεν ειναι σωστο να αρπαζομαστε για τετοια θεματα {οπως πολυ σωστα ειπε και ο SF (ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ )}.Στο βιντεο οντως ειναι για κλαματα οι STONES ??? ηθελημενα η μη ... :

Αλλος κανει πλακα και αλλος το παιζει ειρηνιστης

η πλακα (και γι'αυτο στις μπυροποσιες ειναι ολοι αγαπημενοι και πεφτει γελιο δεν υπαρχει ιντριγκα ουτε οικονομικα συμφεροντα να δηλητηριασουν την INΤΕΡΝΕΤΙΚΗ μας σχεση .Αυτα .Καλημερα σας και μην πτοεισθε ρε παιδια (ακονιστε τα μαχαιρια ολο και καποιος θα ριξει θεμα ) ;D ;D ;D