Waterfall-K είπε:
Και μετα μας πεταγεται και ο ευθικτος Nikolas που προσβαλλεται απο τη λεξη "μπαρουφες" (προτιμαει το "μπουρδες" που ειχε γραψει ο ιδιος σε αλλο ποστ) αλλα περιεργως δεν προσβαλλεται καθολου απο τις ιδιες τις μπαρουφες.
Μα δε φαντάζεσαι (πριν έρθεις μάλλον) το τι καυγάδες έχουμε ρίξει με το Νίκο! Απλά ήταν για άλλους λόγους (οικονομικοκοινωνικά...).
Ομολογώ ότι έπεσα για ύπνο και έλεγα στον εαυτό μου "πρέπει να του στείλω ένα ΠΜ. Δεν ήμουν εντάξει. Πετάχτηκα σαν το σκατό στην επιφάνεια και δεν είχα καμμία δουλειά". Αυτό ισχύει. Αλλά ρε συ, να εξηγήσω. Ο Superfunk δίνει κομμάτια του, εγώ βάζω κομμάτια μου, ο Σπύρος, ο Σπύρος, ο Σταύρος, ο Στράτος, κλπ... όλοι βάζουν μουσική τους. Από εσένα δεν έχω ακούσει κάτι. Ότι έχεις απίστευτες γνώσεις (εγκυκλοπαιδικές) αυτό ναι, αλλά μου δίνεται η εντύπωση του "λόγιου" κάτα κάποιο τρόπο, του "μουσικολόγου", αυτού που δεν δημιουργεί ο ίδιος, αλλά ερευνά τους άλλους! Το οποίο μια χαρά είναι, αλλά στο κάτω κάτω (το ξαναλέω) μια γνώμη του στυλ "μου αρέσει, δε μου αρέσει" νομίζω ότι μπορεί να περάσει. Αλλιώς ζήτω και καήκαμε. Αν έχεις ποστάρει κάτι (μουσικό) ζητώ συγνώμη και για αυτό και δείξε μου να ακούσω.
Επι τι ευκαιρία, σ'αρέσει δε σ'αρέσει ένα μέρος του πραγματικού μου επαγγέλματους είναι "συνθέτης" (ουτε μουσικός, ούτε μουσικοσυνθέτης, ούτε τραγουδοποιός). Οι μπηχτές, χωρίς ούτε ένα ποστ σε όλα τα κομμάτια που έχω βάλει κατα καιρούς (έστω και ιδιωτικά βρε αδερφέ) αλλού! Έχεις ακούσει κάτι δικό μου; Και αν ναι, με τι κριτήρια το κρίνεις; Με τα ίδια που κρίνεις τη μουσική των Rolling Stones;
EDIT: Έψαχνα το "μπούρδες" και νομίζω ότι το βρήκα. Μιλάς τις 16/04 σε άλλο θρεντ έτσι; Αν σε έχει πειράξει τόσο που το αναφέρεις ένα μήνα μετά, πες μου να το πάμε σε ΠΜ (δεν ενδιαφέρει άλλους νομίζω)