RemaliFrank είπε:
Σαμη βγες από τον λογαριασμό του Τερρυ.
Σε καταλάβαμε !!
Μπορεί να σε πληγώνει αυτο το θρεντ
αλλά κανε την καρδιά σου πέτρα
Ορίστε βγήκα,ικανοποιήθηκες τώρα? ;D ;D ;D
Εγώ τι να πω για το θέμα που είμαι καραβαμμένος στοουνικός ;D
Όποιανού δεν του κάνουν κέφι οι Στόουνς να του καεί το οβίνδεο ;D
Οι άνθρωποι μια ζωή αυτό κάνανε ,αυτό συνεχίζουν να κάνουν. Είναι σα κάτι ανθρώπους που βγαίνουν στη σύνταξη και εξακολουθούν να δουλεύουν ,γιατί διαφορετικά θα πάθουν κατάθλιψη . Φυσικά είναι και θέμα ματαιοδοξίας .
Το να ακούγονται άσχημα ,αφτιασίδωτα κλπ . Για μένα αυτή ήταν η πεμπτουσία των Στόουνς . Ο Ρίτσαρντ δεν ήταν ποτέ αυτό που λέμε βιρτουόζος ,δεν υπάρχει συναυλία ηχογραφημένη ,ακόμη και σε μορφή που κυκλοφόρησε επίσημα ,που να μην υπάρχει έστω και ένα φάλτσο του ;D
Όταν ξεκίνησαν αυτή τη τελευταία τουρνέ στο Λονδίνο ,ήταν η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια ,που μεγάλο συγκρότημα ξαναεπέτρεψε τη χρήση καμερών από τους ακροατές του . Λέτε να φοβούνται τη κακή τους εικόνα?
Για κάποιον -σαν εμένα που έχω παρακολουθήσει πολύ Στόουνς αυτή ήταν η μαγεία τους ,το ότι ανέβαιναν στη σκηνή και δεν ήξερες τι θα ακούσεις,διαφορετικές ταχύτητες, άλλες ενορχηστρώσεις ,λάθη ,αλλά και υπέροχοι αυτοσχεδιασμοί .
Και δεν μου αρέσει το βαθύ μπλε ,αλλά δεν το κάνω θέμα , γιατί δεν κάνω θέμα ούτε πως δεν μου αρέσει ο Πάριος ;D, αλλά σε κάποιους αρέσει ,τι να κάνω τώρα ,να τους κρεμάσω? Ή να τους επιβάλω να ακούνε μόνο Στόουνς .
Είναι άξιοι της μοίρας τους και θα τους καεί και το οβίνδεον ,στα σίγουρα ;D ;D ;D
Πλάκα κάνω ε? Μη με αρχίσουν τπτ οπαδοί του Πάριου να με πετροβολάνε ;D