Εσυ εχεις μεν ΑΚΟΥΣΕΙ εγω ομως εχω ΠΑΕΙ και εχω ΔΕΙ με τα ματακια μου...και συνεχιζω να σου λεω οτι δεν εχεις ιδεα για το τι σημαινει τουρκικη μουσικη,τουρκικες ορχηστρες,τουρκικη μουσικη παραδοση,τουρκοι τραγουδιστες κτλ..
το τσιφτετελι ειναι ενα ΕΛΑΧΙΣΤΟ κομματι της Τουρκικης μουσικης και βεβαια οι Τουρκοι το παιζουν με εντελως διαφορετικο τροπο απο εμας (και φυσικα ΔΕΝ ειναι δικη τους εφευρεση αλλα των ΑΡΑΒΩΝ ,αλλωστε στις ΑΡΑΒΙΚΕΣ χωρες κυριαρχει το τσιφτετελι οχι στην Τουρκια

φανταζομαι να γνωριζεις οτι οι Τουρκοι ουδεμια σχεση με τους Αραβες εχουν ετσι δεν ειναι?
Επειδη ασχολουμαι πολλα χρονια με την Τουρκικη μουσικη σε ολες τις μορφες της αλλα κυριως με την ΚΛΑΣΣΙΚΗ Τουρκικη μουσικη μπορω να σου πω οτι η αποψη σου ειναι εντελως ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ
Νοικιασε την ταινια αυτη για να καταλαβεις καποια ΠΟΛΥ βασικα πραγματα για τον απυθμενο κοσμο της τουρκικης μουσικης παραδοσης (ο οποιος ειναι βεβαια απυθμενος γιατι περιλαμβανει τα παντα απο τη συνεχιση της βυζαντινης μουσικης,το συνδιασμο της με την ευρωπαϊκη κλασσικη μουσικη και την αραβικη μουσικη παραδοση και βεβαια το "μπολιασμα" της απο τις μουσικες των δεκαδων εθνοτητων που απαρτιζουν το Τουρκικο κρατος)..
Μη τα διαγραφουμε ολα επειδη στο σχολειο μας ειπαν οτι ο Αλη Πασας (ο οποιος ΔΕΝ ηταν καν Τουρκος) επνιξε την κυρα Φροσυνη στη λιμνη... ;D