Στο θέμα μας ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τη δουλειά του, το attitude στη διαπραγμάτευση.Gothic είπε:Τι ξεχωρίζει πραγματικά τον επαγγελματία απ'τον ερασιτέχνη? Ποιά είναι τα κριτήρια? Ή μήπως είναι το κλασσικό, είμαι ότι δηλώνω πως είμαι?
Καταρχάς μη βγάζεις τέτοια συμπεράσματα(φταίω και εγώ βέβαια έτσι όπως τα διατυπώνω ),αλλάrainbowe είπε:οταν εχεισ τετοιους ΦΙΛΟΥΣ τι να τους κανεις τους εχθρους!!!!!...έπαιζαν πολλοί φιλοί μου ....
.....σηκώθηκα με την παρέα μου και φύγαμε...
Aυτό ξαναπές το!!!ειλικρινά μπράβο στο μαγαζί,όπως και στα άλλα 2 που υπάρχουν!!εγώ το ξαναλέω θέτω έναν γενικότερο προβληματισμό!!!Τελοσπάντων, κρίμα που δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ διότι δούλευα,μακάρι το event να είχε την επιτυχία που λες και να συνεχίσουν να γίνονται τέτοια στην πόλη μας.
TI παιρνουν???? ;D ;D ;D ;D ;Dκαι τα μεγαλα γκρουπ παιρνουν γαματα λεφτα απο κατι ΥΠΟ και δημους με ....βυσμα!!
καλα τωρα σοβαρολογεις?εγω φταιω για τη...δικτατορια του σκυλαδικου..?φιλε superfunk aka Niko αυτα με τα μπουζουξιδικα πες τα αλλου. τη μαθαμε πια τη δικτατορια του σκυλαδικου
ειπαμε σε ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ (κι ας ειναι καλυμμενα πισω απο τον ορο "μουσικη σκηνη") παιζουμε ολοι μας επι το πλειστον αρα ειναι...ΦΥΣΙΚΟ ο τραγουδιαρης/τραγουδιαρα να παρει περισσοτερα...Ασε που σε αλλα μαγαζια (δε θα αναφερω ονοματα επιχειρησεων) πληρωνουν παραπανω τον τραγουδιστη!
μα ποιος μιλησε για πολιτισμο??και ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ αυτος ο συγχρονος δηθεν ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ με σκυλαδικα και ζαχοπουλους να διοριζουν για να πηδανε....
μακαρι να ειχαμε το 1% της μουσικης παιδειας και του επιπεδου των Τουρκων φιλε μου,...μακαρι...ουτε με αντζελες που αναπαραγουν τον Τουρκο και να μου το σερβιρουν γαιο Ελληνικο....για αυτο Τουρκο Σκοπιανοι εχουν και αλλες ορεξεις
μπα δεν ειναι θεμα ανδρικης νοοτροπιας και τωρα που εχουμε ανδρα τραγουδιστη τα ιδια μας λενε..παντα στην Ελλαδα ο/η Τραγουδιαρης/ρα ειναι "πανω απο ολα" (απο τη σταθμη της φωνης του στο mix ;D μεχρι το μεροκαματο στο "μαγαζι")Ελα ρε... δε ξερω εγω πως σκεφτονται οι αντρες νομιζεις??
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!fenderiarhs είπε:η πληρωμη απο το live δεν γινεται για να καλυψεις τα εξοδα σου (δεν φτανει ουτε για το 1/1000) αλλα για λογους ηθικης (την κουραση, το κουβαλημα) για να μη νιωθεις οτι σε κοροιδευει ο αλλος και για να μην χαλασεις την πιατσα..............
Ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου:Όσον αφορά τα χρήματα για τους μουσικούς νομίζω ότι αυτά συζητιούνται πριν το event.Δηλαδή, "θα έρθετε να παίξετε αλλά χωρίς χρήματα" ,"εντάξει" -τελος-. Εγω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ποτέ δεν πήρα φράγκο τις εποχές που έπαιζα, μη σου πω πλήρωνα κιόλας (έμμεσα προφανώς για ήχο/αφίσες κλπ). Εαν λοιπόν συμφωνήσανε όλοι να μη πάρουν χρήματα δε βλέπω τον λόγο του προβλήματος...
Φίλε Superfunk εδώ μάλλον έχεις άδικο...Η σκηνή της ροκ, της μέταλ, της blues και της jazz (ειδικά των 2 τελευταίων) στην Ελλάδα είναι πολύ πιο ανεπτυγμένη από την Τουρκία...Αυτό νομίζω φαίνεται από τα συγκροτήματα που μας εκπροσωπούν στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή, από την μουσική κίνηση γενικότερα...Superfunk είπε:μακαρι να ειχαμε το 1% της μουσικης παιδειας και του επιπεδου των Τουρκων φιλε μου,...μακαρι...