Οι κιθάρες του JT

Και αυτός μια... telecaster. Πόσες να αντέξουμε πχια...

Όχι Samy, δεν είναι ο ιδρυτής του James Taylor Quartet...?
Κοίτα είμαι φάν των JTQ αλλα κακά τα ψέματα, JT είναι ένας, προς κακή τύχη του JT απο τους JTQ όχι του JT του κανονικού ?

Κοίτα είμαι φάν των JTQ αλλα κακά τα ψέματα, JT είναι ένας, προς κακή τύχη του JT απο τους JTQ όχι του JT του κανονικού ?
Αν και μας γλωσσομπερδευεις, ομιλεις ορθώς 

Κοίτα είμαι φάν των JTQ αλλα κακά τα ψέματα, JT είναι ένας
Και ο JT(Q) ένας είναι, και εξαιρετικός στο είδος του.? Αλλά δεν συγκρίνονται μουσικά αυτοί οι δύο, διαφορετικά είδη. Προσωπικά προτιμώ τον JTQ, αλλά περί ορέξεως...?

Παρεπιπτόντως, η 2η κιθάρα που δείχνει έχει πολυ ενδιαφέρον. Ο Mark Whitebook έφτιαξε ένα πολύ μικρό αριθμό οργάνων στις αρχές των '70s οι οποίες κατα κοινή ομολογία ήταν απίστευτα όργανα, και αρκετές είχαν καταλήξει στα χέρια γνωστών μουσικών (καλή ώρα ο JT). Αλλά πολύ σύντομα σταμάτησε, δε θυμάμαι γιατί (υπάρχει ένα Fretboard Journal podcast μαζι του που μήνες τωρα λέω να κάτσω να ακούσω). Μόλις πριν απο 6-7 χρόνια άρχισε να ξαναφτιάχνει όργανα. Οπότε αυτές οι vintage Whitebook έχουν αποκτήσει σχεδόν μυθικό στάτους, και εμφανίζονται once in a blue moon. 

Kατα τύχη μόλις την προηγούμενη βδομάδα παρακολουθούσα auction όπου είχε εμφανιστεί μια, και αυτή με διάσημο provenance, νομίζω πως δεν πουλήθηκε λόγω reserve...

εδώ με μια από τις Olson στην ιστορική συναυλία στο Beacon Theater το 1998.

Το άσμα είναι το σχεδόν παραδοσιακό folk Wasn't that a mighty storm και παίζουν μαζί του κάποιοι...ενδιαφέροντες μουσικοί

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back