- Πόντοι
- 1,168
Aνέστης Κωστάλας, Γκαλένα............marathon είπε:Γιατί συμμετέχεις στο "Playing with the Stars"
Kαι από κάτω είμαστε κριτική επιτροπή ΚΑΙ με καρτελάκια βαθμολογίας ;D ;D
Aνέστης Κωστάλας, Γκαλένα............marathon είπε:Γιατί συμμετέχεις στο "Playing with the Stars"
Kαι από κάτω είμαστε κριτική επιτροπή ΚΑΙ με καρτελάκια βαθμολογίας ;D ;D
Nestoras είπε:Aνέστης Κωστάλας, Γκαλένα............
Φωκάς Ευαγγελινός, Γιάννης Λάτσιος, η ομάδα σου.Ποιός άλλος θα έρθει το βράδυ?
Το τηλ της γυναίκας σου πιο είπες ότι είναι?qesh είπε:Πείτε μου ότι θα΄ναι και το Ζετάκι να παω απ τις 5
Μη σκιάζεσαι, και 'γω π.........ς με ψυχή είμαι. Έλα συ και τη Ζέττα Δούκα θα σου 'χω.qesh είπε:Αντρική αλληλεγγύη σου λεει μετά ο άλλος.....
Σε φωτογραφίες και θα τις μοιράζει...Nestoras είπε:Έλα συ και τη Ζέττα Δούκα θα σου 'χω.
Sorry φίλος λάθος Ζέτα, την Μακρυπούλια ενοούσα.Nestoras είπε:Μη σκιάζεσαι, και 'γω π.........ς με ψυχή είμαι. Έλα συ και τη Ζέττα Δούκα θα σου 'χω.
Για τη Μακρυπούλια, μέσω του Ανέστη Κωστάλα.qesh είπε:Sorry φίλος λάθος Ζέτα, την Μακρυπούλια ενοούσα.
Παρ όλα αυτά δεν αποκλείεται να περάσω
Ποιός ήταν ο Μηδενός ;Korgious είπε:Και ειλικρινα σας ευχαριστω που σας ειδα απο κοντα,που μας τιμησατε με την παρουσια σας ολοι μηδενος εξαιρουμενου!
Με τα πόδια ήρθες βρε Νικόλα;To jam στο τέλος ήταν πολύ ωραίο!
Μάραθων, Κώστα, κλπ... σας έχασα γιατί ήρθα πολύ αργά (μετά τις 02:00...). Άλλη φορά θα τα πούμε όμως.
Πήρες το 8ράκι σου και ησύχασες...Korgious είπε:για μενα χτες ηταν το βαπτισμα μετα απο 3 προβες με μια μπαντα που δεν χρειαζεται συστασεις.
Και ειλικρινα σας ευχαριστω που σας ειδα απο κοντα,που μας τιμησατε με την παρουσια σας ολοι μηδενος εξαιρουμενου!
;D
Ποιά Εύη ρε παιδιά?Nikolas είπε:Η Εύη μου είπε ότι η μπάντα ήταν πολύ καλή, και πιο πολύ της άρεσε ο 'αριστερός κιθαρίστας' (ο Νέστωρας), αλλά και όλοι οι άλλοι. παιδιά μπράβο και συγχαρητήρια!
Αν το μαγαζί διαθέτει Wi-Fi σύνδεση αυτό είναι εφικτό απλά με ένα κινητό που έχει δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο και account στο http://qik.com/SpyrosCh είπε:Άσχετο, αλλά προτείνω να καθιερωθεί μετάδοση συναυλιών μέσω ίντερνετ εφεξής.