• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι 4WD live !

Korgious είπε:
να μην πει..γιατι θα μας κανεις το θεμα παλι σε αναλυσεις ξυλων για τις κιθαρες του!  :P
Πληκτρά...πίσω από τους κιθαρίστες παρακαλώ!!!!!

marathon είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Κορόϊδο!!!!!!!
Μαραθον ιζ α βερι μπαντ μαν !!!...Μου κανει ομως παρεα στα ποστ μου...και πολυ σε παω [glow=red,2,300]μποσανοβιαρη [/glow] μου !

http://www.youtube.com/watch?v=IEnRAeHtogk&feature=related

και που ειναι ο σεβαστος αποθανων αγαπημενος μου πληκτρας?...σε τι θεση....περα αριστερα στην σκηνη....αλλα χωρις αυτον... ??? ::)..και μην σχολιασεις για το γκρουπ...παιζουν στο 14 αυτοι.

marathon είπε:
Νέστωρα, με ποιές κιθάρες θα παίξεις?
Mε μια θα παίξω, τρόπος του λέγειν, ο δείκτης μου είναι ακόμη πρησμένος. Μάλλον αυτή που μπορω πιο εύκολα να σηκώσω χορδή.

Nestoras είπε:
Mε μια θα παίξω, τρόπος του λέγειν, ο δείκτης μου είναι ακόμη πρησμένος. Μάλλον αυτή που μπορω πιο εύκολα να σηκώσω χορδή.
θέλεις και μία Tele?,

http://www.customshop.gr/gilles.html

έτσι κι αλλιώς με τη φασαρία που θα κάνετε δεν παίζει ρόλο τι κιθάρα θα έχεις...τουλάχιστον να βγείς ωραίος στις φωτογραφίες...

Η συγκεκριμένη φοράει Fender Noiseless, και με τα λίγα πεταλάκια που έχεις...που θα πάει...θα βγάλεις όποιον ήχο θές

marathon είπε:
θέλεις και μία Tele?,

http://www.customshop.gr/gilles.html

έτσι κι αλλιώς με τη φασαρία που θα κάνετε δεν παίζει ρόλο τι κιθάρα θα έχεις...τουλάχιστον να βγείς ωραίος στις φωτογραφίες...

Η συγκεκριμένη φοράει Fender Noiseless, και με τα λίγα πεταλάκια που έχεις...που θα πάει...θα βγάλεις όποιον ήχο θές
Ναι αλλά άμα μου αρέσει θα την πάρω.

audiokostas είπε:
Έτσι που σπρώχνει (στο 11) τα κουμπιά ο Σπύρος, όσο περνάει η ώρα, ειλικρινά σου μιλάω, οι ωτοασπίδες δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα.  ;)

Με τις εντάσεις αυτές, χάνεται και η χαρά της μουσικής.
+100

Αυτό ακριβώς εννοούσα, δεν έχει να κάνει με το ποιός παίζει.... ;)

Την προηγούμενη φορά που πήγα έφυγα πριν τελειώσει το gig...(και πολλοί γνωστοί μου έχουν πει οτι έχουν κάνει το ίδιο...)  ::)

longshadow είπε:
Την προηγούμενη φορά που πήγα έφυγα πριν τελειώσει το gig...(και πολλοί γνωστοί μου έχουν πει οτι έχουν κάνει το ίδιο...)  ::)
Γι αυτό κάθε φορά που πηγαίνω σαν ακροατής κάθομαι πίσω. Οι μπροστινοί που τρώνε τους ενισχυτές κατάφατσα υποφέρουν.

Nestoras είπε:
Γι αυτό κάθε φορά που πηγαίνω σαν ακροατής κάθομαι πίσω. Οι μπροστινοί που τρώνε τους ενισχυτές κατάφατσα υποφέρουν.
Εκεί που δεν υπάρχει καθόλου μπουμάρισμα και δεν ακούς τους ενισχυτές αλλά τα ποιοτικά PA του Lazy ;  :P

Όλοι έχουμε υποφέρει από την νοοτροπία των εκάστοτε κονσολιέρηδων "χώσε να γουστάρουνε ροκ, να πίνουνε μπύρα". Και εν τέλει αδικείται η δουλειά της μπάντας. Ειδικά στη δικιά σας που είστε και τεχνίτες και έχετε δουλέψει δυναμικές.

audiokostas είπε:
Όλοι έχουμε υποφέρει από την νοοτροπία των εκάστοτε κονσολιέρηδων "χώσε να γουστάρουνε ροκ, να πίνουνε μπύρα". Και εν τέλει αδικείται η δουλειά της μπάντας. Ειδικά στη δικιά σας που είστε και τεχνίτες και έχετε δουλέψει δυναμικές.
Aυτό που το πας.

Μη λες τέτοια και ΄ρθουν και δουν τι πραγματικά είμαστε και δεν ξαναπατήσουν ποτέ.

Βαριέμαι όταν ψαρεύεις κομπλιμέντα.  8)

Μετά από τόσα χρόνια, ξέρεις τι είσαστε και τι δεν είσαστε.  ;)

Αν δεν ξέρεις, με ανησυχείς...........

audiokostas είπε:
Βαριέμαι όταν ψαρεύεις κομπλιμέντα.   8)

Μετά από τόσα χρόνια, ξέρεις τι είσαστε και τι δεν είσαστε.  ;)

Αν δεν ξέρεις, με ανησυχείς...........
Ξέρω, εκείνο που μ' ανησυχεί, είναι ότι είμαστε ικανοί για live όπως στο Mike's Irish Bar/Noiz night, όπως και για χειρότερα, οπότε προτιμώ να κρατώ και μικρό καλάθι ;)

Ναι, αλλά παίζετε στην έδρα σας τώρα  ;D

δεν βαρέθηκες να το αναφέρεις βρε συ;

Nestoras είπε:
Ξέρω, εκείνο που μ' ανησυχεί, είναι ότι είμαστε ικανοί για live όπως στο Mike's Irish Bar/Noiz night, όπως και για χειρότερα,
Φίλος, τώρα το λές?...που είπα ότι θα έρθω?...

Επαναλαμβάνω ότι είπα και στον Korgius...

Κανόνισε...είμαστε πολύ σκληροί με τους άμπαλους!!!!! ;D ;D

marathon είπε:
Φίλος, τώρα το λές?...που είπα ότι θα έρθω?...
Eίπες ότι έρχεσαι για τον Korgious. αυτός είναι καλός πάντα.

Ναι αλλά τη διαφήμιση στο custom shop σου την κάνω εγώ. ;)

Μιας και θα μαστε μια οικογένεια, δεν φέρνουμε απ΄το χεράκι, με προσοχή, από ένα δυο ντράμερ ο καθένας να παίξουν από ένα σόλο ο καθένας;

Και αυτά θα το χαρούνε και θα το "πουλήσουμε" και σαν drum fest....

Τι λες εσύ βρε άμπαλε διαφημιστή;

Nestoras είπε:
Ναι αλλά τη διαφήμιση στο custom shop σου την κάνω εγώ. ;)
Έτσι κάνεις εσύ διαφήμιση?

Ναι αλλά άμα μου αρέσει θα την πάρω.
...καλά, ξέρω...θα πρέπει να σου αφήσω και το φακελάκι....

Μιας και θα μαστε μια οικογένεια, δεν φέρνουμε απ΄το χεράκι, με προσοχή, από ένα δυο ντράμερ ο καθένας να παίξουν από ένα σόλο ο καθένας;

Και αυτά θα το χαρούνε και θα το "πουλήσουμε" και σαν drum fest....

Τι λες εσύ βρε άμπαλε διαφημιστή;
Στο έχω ξαναπεί ότι σκεφτόμαστε το ίδιο  ::)(και δεν είναι καλό αυτό ;D)...αυτό σκεφτόμουν τώρα που έγραφα στο άλλο Drum Festival θέμα, να ηρεμήσει και ο άλλος ο drummer ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back