- Πόντοι
- 398
Κανόνισε...είμαστε πολύ σκληροί με τους άμπαλους!!!!! ;D ;DKorgious είπε:Ω ΡΕ χωσιματα που θα κανω.....χεχεχεχεχε 8) 8) 8)
καλ...α...α....α......ααα.....α.......... :-*marathon είπε:Κανόνισε...είμαστε πολύ σκληροί με τους άμπαλους!!!!! ;D ;D
Είσαι ειδικός στο να δίνεις θάρρος. Προσλαμβάνεσαι ως εμψυχωτής της μπάντας.marathon είπε:Κανόνισε...είμαστε πολύ σκληροί με τους άμπαλους!!!!! ;D ;D
Τη βαψαμε...δεν θα μείνει τίποτα να φάμε εμείς οι υπόλοιποι εάν είναι και οι δυο...Nikolas είπε:Ευκαιρία να δω και τον Korgious απο κοντά!![]()
χαρα μου (μας) Νικολα!Nikolas είπε:εεε λοιπόν... το σκέφτομαι σοβαρά...
Το πόδι να μην πονάει πολύ ( και ναι, ακούω μουσική με το πόδι... βαράει κανείς πρόβλημα; ;D ) και σας έρχομαι! Την άλλη φορά είχα περάσει πολύ ωραία πάντως! Ευκαιρία να δω και τον Korgious απο κοντά! ;)
Περαστικα μπλουζμαν ! ;-)Jazzjoker είπε:Κάτα πάσα πιθανότητα θα έρθω κι εγώ. Είμαι σε ανάρρωση, όπως ο Νικόλας (ένα κακό διάστρεμμα), αλλά μέχρι την άλλη Παρασκευή λογικά θα είμαι οκ.
1)I hopelongshadow είπε:1)I'll be there!!...
2)Nα θυμηθώ να πάρω και ωτοασπίδες
Έτσι που σπρώχνει (στο 11) τα κουμπιά ο Σπύρος, όσο περνάει η ώρα, ειλικρινά σου μιλάω, οι ωτοασπίδες δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα.Nestoras είπε:2)I hope not .....
Ο ντράμερ τα ακούει; ;Daudiokostas είπε:Τα τσιτάτα too loud / too old κλπ κλπ, τα ακούω βερεσέ.
Όπως τα άκουγα πάντα βερεσέ....
Και δεν έχω και ακουστική να το γυρίσουμε στο unplugged. ;Daudiokostas είπε:Έτσι που σπρώχνει (στο 11) τα κουμπιά ο Σπύρος, όσο περνάει η ώρα, ειλικρινά σου μιλάω, οι ωτοασπίδες δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα.
Με τις εντάσεις αυτές, χάνεται και η χαρά της μουσικής.
Τα τσιτάτα too loud / too old κλπ κλπ, τα ακούω βερεσέ.
Όπως τα άκουγα πάντα βερεσέ....
http://www.noiz.gr/index.php?topic=177907.msg458734#msg458734Evilnye είπε:Τελικά δεν είναι αύριο το λάιβ;![]()
You know what I mean ...Και δεν έχω και ακουστική να το γυρίσουμε στο unplugged. ;D
Tα λέει ο Audio να τ΄ακούσει ο δικός του ντράμμερ. Αυτοί παίζουν στο 6 και ο στο 11.Evilnye είπε:Ο ντράμερ τα ακούει; ;D
Τελικά δεν είναι αύριο το λάιβ;![]()
να μην πει..γιατι θα μας κανεις το θεμα παλι σε αναλυσεις ξυλων για τις κιθαρες του!marathon είπε:...αυτός θα χάσει![]()