• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι 4 Wheel Drive @ Ghost House

Evilnye είπε:
Εννοείται και έχει γίνει ξανά, αν θες θα ψάξω και το ποστ.
Ευη μαλλον συμφωνουμε απλα εθεσες μια παραμετρο που καθιστα το κραξιμο αντρικιο.

Το νοιζ συμφωνει?Η διευθυνση εννοω.

Η διεύθυνση απλά παραθέτει κανονισμούς που είναι σε δημόσια θέα και δεν χρειάζεται να τοποθετείται συνέχεια και ιδιαίτερα σε αυτό το θέμα:

2. Συμφωνείτε να μην αναρτήσετε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού, ή φυλετικού χαρακτήρα.
Εξ άλλου ζήτησα αναλυτικότερη τοποθέτηση στο θέμα από τον γνωστό τζέντλεμαν καθώς δεν είναι του τύπου του τα εμπρηστικά τσιτάτα.

Είναι δεκτό και ζητούμενο να ακούσουμε τι πρόβλημα προέκυψε, τι συμφωνία αθετήθηκε και όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που στοιχειοθετούν ένα "έγκλημα".

Είναι απαράδεκτο να πούμε "μη πας εκεί, μή φας αυτό... είναι χάλια". Μη το δίνεις πουρέ και μασημένο. Ασε να το κρίνουν όσοι διαβάζουν.

Συγκεκριμένα λοιπόν η "διεύθυνση" λέει, μαζί σου στο πρόβλημα.

Αλλά πες μας τι συνέβη. Μη μας δίνεις ντιρεκτίβα.

Nestoras είπε:
Τι? Εξαιρετικό μ' αυτό τον άθλιο εξοπλισμό? Μ' ηλεκτρονικά τύμπανα? Μ' ενισχυτές κιθάρας που δεν κάνουν ούτε για practice amps γι' αρχαρίους? Με συμπεριφορά μαγαζιού προς τη μπάντα αρκετά κάτω από αδιάφορη? Άνευ πληρωμής στο τέλος?
Δεν καταλαβαινω ΠΟΥ βρισκεται η εννοια της δυσφημισης, ειδικα απο ενα ατομο σαν τον Νεστoρα, που και σοβαρος (λεμε τωρα :p) ανθρωπος ειναι, και τρελλες απαιτησεις δεν εχει, και δεν θα εξεθετε ποτε κανεναν ΑΝ δεν υπηρχε λγος και μαλιστα σοβαρος.

Εγω το βλεπω ως ΑΝΑΦΟΡΑ (και καταγραφη ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ), ασχετα με το τι ακουγε ο καθενας απο κατω. Μην γελιομ(σ)αστε, αν Η ΜΠΑΝΤΑ δε νοιωθει καλα και ΠΡΕΠΕΙ να παιξει ειναι θριλλερ η κατασταση.

Για μενα, ο κθενας εχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να βγαζει στη σεντρα κατι καθικια, που εχουν νεκροταφειο και περιμενουν τον καθε Νεστορα για να ψαλλουν :"προσδοκωωωωω, ανασταση νεκρωωωων" (βοηθεια μας) και να τριβουν τα χερια τους περιμενοντας το "παραδακι".

Μονες μου ενστασεις ρε Νεστορα (και υπολοιποι)

1. Γιατι δεν πηρατε (μερικα απο) τα δικα σας μηχανηματα ωστε να ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ τουλαχιστο για τον ηχο ΣΑΣ

2. Γιατι δεν σηκωθηκατε να φυγετε ΧΩΡΙΣ να παιξετε κυριως οταν ειδατε ΤΙ εχετε να αντιμετωπισετε. Ουτως η αλλως το μαγαζι αδειο ηταν, οι φιλοι και γνωστοι ΔΕΝ θα σας παρεξηγουσαν

Αυτα.....

αντε με τα λαμογια

ΥΓ. τωρα που θα ανεβω μακαρι να σας πετυχω πουθενα (εκτος στουντιου) :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Play,έχει κατατεθεί η θέση μας στο όλο συμβάν.

Περισσότερο δε, απο τον ίδιο τον Nestoras.

See you at Lazy στις 29/10 Παρασκευή.

Korgious είπε:
Play,έχει κατατεθεί η θέση μας στο όλο συμβάν.

Περισσότερο δε, απο τον ίδιο τον Nestoras.

See you at Lazy στις 29/10 Παρασκευή.
α ωραια, ερχομαι την επομενη :p

ηταν πολύ μαυρες και τις ανοιξα λιγο να καμαρωσουμε ;D ;D ;D

GH101.JPG

GH121.JPG

playloud είπε:
α ωραια, ερχομαι την επομενη :p
A ωραία, θα προλάβεις εμάς. ;D

Λοιπόν λίγα λόγια για το ζήτημα......

Δεν ήθελα να τοποθετηθώ επί του ζητήματος επειδή γνωρίζω τον Νέστορα και ξέρω ότι και από την ιστορία του live πικράθηκε και από το post του που δεν είναι του χαρακτήρα του.

Κατ΄αρχήν τα μηχανήματα. Τα ίδια είναι εδώ και καιρό και αν τα γνωρίζατε από πριν (όπως οφείλατε) και δεν συμφωνούσατε, είτε θα έπρεπε να φέρετε τα δικά σας (όχι στην περίπτωση της ντραμς) είτε να πειτε thanks but no thanks. Δεν συμφωνώ με τον TGL και πιστεύω ότι ένα μαγαζί που ευαγγελίζεται την live ιδιότητά του, πρέπει να παρέχει μια, πέραν της ελάχιστης, ηχητική δυνατότητα. Το προσωπικό γούστο/ηχητική ταυτότητα είναι over and above και πρέπει να διαμορφωθεί από το γκρουπ.

Στο θέμα του τύπου δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι μεμπτό. Είχε πει εξ' αρχής αν δεν κάνω λάθος ότι πληρώνεστε μετά από κάποιο minimum εισητηρίων (δεν είναι απαραίτητο να συμφωνώ - που δεν - αλλά έτσι δεν ήταν η συμφωνία; ). Οι κολλητοί που μπαίνουν τζάμπα και δεν μετράνε στο headcount είναι πάγιο και γνωστό φαινόμενο και θα πρέπει να συζητιέται πριν το live. Είπαμε ή fixed price που δύσκολα παίζει ή time & material που δύσκολα στις εποχές αυτές δικαιώνεται. Ειδικά από γκρουπ που δεν έχουν following ή έχουν περιορισμένης αποδοχής ταυτότητα. Πριν από λίγους μήνες, στο ίδιο μαγαζί, είδα τον Σαββιδάκη να παίζει σε σχεδόν άδειο μαγαζί (με "ροκ" ρεπερτόριο) ενώ στο άλλο απο το οποίο έφυγα ήταν τίγκα με μια ερασιτεχνική μπάντα πιτσιρικάδων. Ότι και να σημαίνει αυτό.

Σαφώς λοιπόν διεκδικώ αυτα που θεωρώ δικαιώματά μου και εφόσον τηρούνται τα μινιμουμ στάνταρ μου, παίζω to my hearts content. Από την άλλη εφόσον βλέπω επερχόμενες μαλακίες thanks but no thanks και σύρε και .....

Έχω αποχωρήσει από live (με την άνεση του support βέβαια) 15 λεπτά πριν ανέβουμε, καθότι είχαν ανατραπεί όλα τα προσυμφωνηθέντα... Ούτε απ' έξω δεν περνάω και ας μας ξανακαλέσει. Απλά.

Τώρα αν ήταν φιλικός ή μουρτζούφλης ο ιδιοκτήτης δεν με πολυαφορά. Προτιμώ σαφέστατα έναν ευχάριστο τύπο αλλά δεν ξεχνώ ότι γκρουπ σαν και μένα φέρνει κάθε μέρα και πιθανόν να μην γουστάρει αλλά τι να κάνουμε liveάδικο "σπρώχνει" και κάνει υπομονή. Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε φίλους τους πάντες. Ούτε από τον βιντεοκλαμπά έχω την απαίτηση να είναι σινεφιλ. Από την άλλη όλοι γνωρίζουμε ιδιοκτήτες που πολλοί τους λένε καραγκιόζηδες αλλά "τι να σου πω τώρα, εμάς μας φαίνεται ωραίος τύπος και μας έχει ξηγηθεί σπαθί".

Ο κόσμος είναι άλλο ζήτημα. Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι αποφάσεις εξόδου ευμετάβλητες, η απαγόρευση καπνίσματος (προς το παρόν) αποτρεπτική και το εισιτήριο (υπήρχε; ) hard to swallow.

Ειλικρινά χαίρομαι που δεν έχουμε βιοποριστικό ζήτημα και αλλί στα γκρουπ που προσβλέπουν στα έσοδα αυτά τέτοιες μέρες. Είναι πάντα όμορφο και ανεβαστικό να έχεις πολύ κόσμο από κάτω αλλά κι αν δεν, πάλι θα κοιτάξω να παίξω καλά και να περάσω και εγώ και οι ελάχιστοι, καλύτερα. Με την άνεση και ενθουσιασμό του περιστασιακού ερασιτέχνη πάντα.... ;)

Στο GH είχαμε παίξει πριν κανα δυο χρόνια. Όταν στη σκηνή υπήρχε εκείνη η κολόνα και είχε ευκαιρία ο κιθαρίστας μας να κρύβεται ή να ξαποσταίνει. Κόσμος ελάχιστος. Το προσωπικό ψιλοκρύο. Κουβαλήσαμε τα ταμπουροκιθαρομπάσα μας, ήπιαμε τα αναλογούντα ποτά μας, παίξαμε το σετ μας, γελάσαμε με τους λίγους φίλους είπαμε καληνύχτα και μπορεί να ξαναρθούμε αν θέλετε και θέλουμε. Not a fond memory αλλά δεν είχαμε και εφιάλτες.

Εν κατακλείδι φίλε Νέστορα, μη δίνεις σε καταστάσεις και πρόσωπα, αξία μεγαλύτερη από αυτή που πραγματικά έχουν.  ;)

Αυτά τα λίγα  :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Στο φυλάω για έκπληξη μέχρι αύριο ........  :P
Αχ βρε Κώστα, ημερομηνία που βρήκατε...  :-\

Και εκτός από εσένα είχα υποσχεθεί και στον Παύλο...

The Genius Loci είπε:
Αχ βρε Κώστα, ημερομηνία που βρήκατε...  :-\

Και εκτός από εσένα είχα υποσχεθεί και στον Παύλο...
No worries mate .......

Αλλά είναι thread των παιδιών. Μην το "καβαλάμε".

Korgious είπε:
Το γκρουπ κλείνει 10 χρόνια συνεπούς παρουσίας στα ροκ λαϊβάδικα της Αθήνας και πάμε γερά για τα επόμενα.

Ως 4 Wheel Drive:

1. Είμαστε μια cover band.

2. Eίμαστε μια jam band.

3. Διασκεδάζουμε το κοινό και τους εαυτούς μας στα live.

4. Διασκεδάζουμε στην πρόβα και προβάρουμε βρέξει-χιονίσει.

5. No Egos.

Ροκ !!

Μάνος Δούκας στο μπάσο και στην φωνή.

Γιώργος Γκαρτζόπουλος στα ντραμς.

Νέστορας Αποστολόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα.

Περικλής Παπαπερικλέους στην ηλεκτρική κιθάρα και στην φωνή.

Κωνσταντίνος Σιαχάμης στα πλήκτρα.

[move]Σας περιμένουμε! Rock it babe ![/move]

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου στις 23:00 

Ghost House

Λεπενιώτου 26 Ψυρρή, Aθήνα 

Τηλ. κρατήσεων 210 3236431

Θα ηθελα να μαθω μερικες πληροφοριες σχετικα με την οργανωση της συναυλιας γιατι πιστευω οτι την ευθυνη την ειχατε και οι δυο σας  (ιδιοκτητης και συγκροτημα)

1. Υπηρχε καποιο εισητηριο και αν ναι ποσο? (δεν το ειχε στην ανακοινωση)

2. Ποσα ατομα εχετε στο mailing list σας ?

3. Ειχατε παει να δειτε το χωρο η εστω να σας δωσει μια λιστα με τον εξοπλισμο του μαγαζιου?

Νικος

Nίκο,νομίζω ότι όλες οι απαντήσεις που ζητάς είναι μέσα στο θέμα.

Εκτός του ότι έλειπε από την ανακοίνωση η τιμή εισόδου που ήταν 5€.

Δεν χρειάζεται να διελευκανθεί περισσότερο,η κατάσταση.

Σαφέστατα η ευθύνη διαμοιράζεται και στις 2 πλευρες.

όσο για αυτό το mailing list δεν το κατάλαβα.Εννοείς λίστα προσκεκλημένων?

Korgious είπε:
Nίκο,νομίζω ότι όλες οι απαντήσεις που ζητάς είναι μέσα στο θέμα.

Εκτός του ότι έλειπε από την ανακοίνωση η τιμή εισόδου που ήταν 5€.

Δεν χρειάζεται να διελευκανθεί περισσότερο,η κατάσταση.

Σαφέστατα η ευθύνη διαμοιράζεται και στις 2 πλευρες.

όσο για αυτό το mailing list δεν το κατάλαβα.Εννοείς λίστα προσκεκλημένων?
Οκ, 5 ευρω ειναι καλη τιμη.

Για τον εξοπλισμο δεν αναφερθηκε πουθενα αν γνωριζατε απο πριν, απλα αναφερθηκε οτι δεν ηταν καλος

Για το mailing list  εννοω ενα καταλογο με email που εχετε συγκεντρωσει ολα τα προηγουμενα χρονια με ατομα που ερχονται στις συναυλιες σας ωστε να τους ενημερωνετε αμεσα και εγκαιρα.

Νικος 

Παιδιά πιστεύω οτί, ότι  έγινε , έγινε .

Δε χρειάζεται να το σκέφτεστε άλλο .Το μόνο που πρέπει να σας ενδιαφέρει απο τι στιγμή που αγαπάτε την τέχνη σας , είναι το παίξιμο .

Στην περίπτωση σας είμαι σίγουρος οτι παίξατε θαυμάσια οπότε Ουτε Γάτα Ουτε Ζημιά  ;)

Θα παρακαλούσα το θέμα να λήξει εδώ. Μάλλον είμαστε υπερευαίσθητοι και αιθεροβάμονες και αναζητούμε απ' όλους τους άλλους να είναι σαν εμάς, πράγμα μη εφικτό τις περισσότερες φορές. Μάλλον θα έπρεπε να έχω πράξει αυτό που έπραξε ο φίλος μου AudioKostas σε ανάλογη περίπτωση και να μην καθόμαστε να συζητάμε τώρα για το τι συμβαίνει στις liveοσκηνές της Αθήνας-Ελλάδας.

Θα πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι, οι εποχές που το ροκ έιχε πέραση έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back