• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Οι 4 Wheel Drive @ Ghost House

Jazzjoker είπε:
Εξαιρετικό λάιβ. Big applause.
Τι? Εξαιρετικό μ' αυτό τον άθλιο εξοπλισμό? Μ' ηλεκτρονικά τύμπανα? Μ' ενισχυτές κιθάρας που δεν κάνουν ούτε για practice amps γι' αρχαρίους? Με συμπεριφορά μαγαζιού προς τη μπάντα αρκετά κάτω από αδιάφορη? Άνευ πληρωμής στο τέλος?

Αποφύγετε το μαγαζί είτε σαν πελάτες, είτε σαν υποψήφιοι συνεργάτες (για live).

Βρήκα τον ήχο μια χαρά και τις εντάσεις πολύ ισορροπημένες. Όλα τα όργανα ακούγονταν καθαρότατα ακόμη κι από την άκρη που καθόμουν. Κάνατε σωστή δουλειά με ό,τι είχατε.
???

Δεν ξέρω τι ακούγατε πάνω Νέστορα, κάτω όμως ήταν όντως μια χαρά. Βέβαια πρώτη φορά σας βλέπω λάιβ. Δεν ξέρω ποια είναι τα στάνταρ σας για καλό ήχο. Οκ, στρατοκάστερ δεν άκουγα αλλά αξιοπρεπείς ηλεκτρικές κιθάρες ναι.

Τεσπά, θα έρθω και στο lazy να ακούσω τη διαφορά και θα σου πω.

Nestoras είπε:
Τι? Εξαιρετικό μ' αυτό τον άθλιο εξοπλισμό? Μ' ηλεκτρονικά τύμπανα? Μ' ενισχυτές κιθάρας που δεν κάνουν ούτε για practice amps γι' αρχαρίους? Με συμπεριφορά μαγαζιού προς τη μπάντα αρκετά κάτω από αδιάφορη? Άνευ πληρωμής στο τέλος?

Αποφύγετε το μαγαζί είτε σαν πελάτες, είτε σαν υποψήφιοι συνεργάτες (για live). ???
Νέστορα χωρίς παρεξήγηση αλλά όλα αυτά δεν τα συζητήσατε πριν να παίξετε; Αν τυχόν υπήρξε συμφωνία και τελικά δεν τη σεβάστηκαν, εσείς τι κάνατε επί τόπου γι αυτό;

Iσως η πικρία να ωθησε τον Νεστορα να γραψει τα μαυρισμενα γραμματα που δεν ξερω αν ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ αλλα τον καταλαβαινω απολυτα.

Να σου πω εγω Ευη δικη μου περιπτωση?

Πριν χρονια συμφωνια να παιξουμε 3 ωρες διασκευες 5μελης μπαντα 80 ευρω το ατομο και το μαγαζι τελικα ψιλοαδειο:

''Παιδια δε βγηκε το μαγαζι...150ευρω μειναν για σας''.

Ε, τι να τον κανεις δηλαδη?Να τον δειρεις?

Οχι βεβαια.Γιατι ηταν γλυκυτατος...

Αν ομως ηταν και αδιαφορος κατω του μετριου,ο καρατεγκας δραμερ μας μπορει και να τον αρπαζε..

Αλλα ειναι πραγματα αυτα?

Οταν λες θελω 400 ευρω για ορχηστρα,τα εχεις στην τσεπη και μετα το κανεις..

Νεστορα,μην πικραινεσαι.Ειστε ροκ περνατε καλα και παιζετε πολυ ωραια απ οτι ακουσα με το I m a ram.

Ολα τ αλλα ειναι ατμος.Kαι πιο πολυ οι καθε ειδους επιτηδειοι.

Ελπιζω να πιες κανα ποτο παντως.

Never give up!

α!εμεις δεν πηραμε ουτε τα 150...τελικα ηταν 135 και του παμε κρατα τα για τη ΔΕΗ.

freerock1974 είπε:
Iσως η πικρία να ωθησε τον Νεστορα να γραψει τα μαυρισμενα γραμματα που δεν ξερω αν ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ αλλα τον καταλαβαινω απολυτα.

Να σου πω εγω Ευη δικη μου περιπτωση?
Πως σου φαίνεται εσένα σαν δυσφήμιση ειδικά εάν πχ είχαν κάνει κάποια συμφωνία. Και εάν δεν τηρήθηκε εκεί μετά ναι μεν να μην του λες τίποτα του τύπου αλλά να έρχεσαι και δημόσια να τον κράζεις ότι παιδιά μη συνεργαστείτε μαζί του.

Evilnye είπε:
Πως σου φαίνεται εσένα σαν δυσφήμιση ειδικά εάν πχ είχαν κάνει κάποια συμφωνία. Και εάν δεν τηρήθηκε εκεί μετά ναι μεν να μην του λες τίποτα του τύπου αλλά να έρχεσαι και δημόσια να τον κράζεις ότι παιδιά μη συνεργαστείτε μαζί του.
τροποποιηση:

Ας δουμε τι θα πει ο Νεστορας..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
1. Ηταν αδύνατον να έρθω εχτές.

2. Άντε στο Lazy βρε παιδιά που είναι και κοντά... (να μη μιλήσω για τις γκαρσόνες).

3. Για το μαγαζί, όταν είχα πάει last year που λένε, στον Νίκο τον Ξυδή, τα πράγματα ήταν αρκετά καλά, ο ήχος αρκετά καλός, και δεν έμαθα κάτι κακό για τα χρήματα...

Περιμένω τον Νέστωρα (είναι και εξίμιση πανάθεμά με τις ώρες που ξυπνάω...)

ΥΓ. Όπως καταλαβαίνω από το ποστ του Νέστωρα το παράπονο είναι του στύλ: "Παίζω τσάμπα που παίζε, φέρσου και λιγάκη καλά...", και όχι ότι πατήθηκε κάποια συμφωνία.

ΥΓ2. Σταύρο: Μεγάλο θέμα ανοίγεις. Αν το μαγαζί ΔΕ διαφημίσει, δεν είναι στα χέρια της κάθε μπάντας να φέρνει κάθε φορά τον κόσμο της! Η συμφωνία είναι συμφωνία, δε πά να είναι φτιαγμένος ο μαγαζάτορας απο λουκούμι... Στο κάτω κάτω το μαγαζί του είναι κι εσείς αυτόματη διαφήμιση, όχι το αντίθετο!

Nikolas είπε:
ΥΓ2.  Αν το μαγαζί ΔΕ διαφημίσει, δεν είναι στα χέρια της κάθε μπάντας να φέρνει κάθε φορά τον κόσμο της! Η συμφωνία είναι συμφωνία, δε πά να είναι φτιαγμένος ο μαγαζάτορας απο λουκούμι... Στο κάτω κάτω το μαγαζί του είναι κι εσείς αυτόματη διαφήμιση, όχι το αντίθετο!
Παίδες...καλή καρδιά...Νικόλα +1...αν το μαγαζί το σκεφτούμε ως τουρτα...τότε η μπάντα είναι το παντεσπάνι,η σαντιγύ, όλα τα υλικά..και ο μαγαζάτορας έχει στην καταψυξη το κερασακι..το όποίο δεν έβαλε.

.....και δεν έβαλε...γιατί ΟΥΤΕ ένας δεν επισκέφτηκε το μαγαζί του Παρασκευη βράδυ,πέραν των Χριστιανων της Μπάντας.

Ουτε παράπονα,ουτε κανονισμοί,ούτε συμφωνίες.

Απλά ..και σταράτα..

Και με 0 εξοπλισμό..που να γουστάρεις να τιμήσεις το playlist σου?

See you at Lazy..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και μην κολλάμε σε λέξεις.

Απλά μια τοποθέτηση και παρατήρηση έγινε, για τους μελλοντικούς που θα παίξουν εκεί.

Οχι δεν έγινε μια παρατήρηση. Είναι σαφής οδηγία που αντιβαίνει τους κανονισμούς για δυσφήμιση.

Εχω εμπιστοσύνη στον γνωστό Τζεντλεμαν και περιμένω διευκρινήσεις.

Δεν πιστεύω ότι απλά πέρασε άσχημα. Ισως να μην κρατήθηκε η συμφωνία όπως υπονοεί οπότε πρέπει να αναφερθεί και να κανονίσει την πορεία του ο αναγνώστης. Οχι στα τσιτάτα.

yameth είπε:
Οχι δεν έγινε μια παρατήρηση. Είναι σαφής οδηγία που αντιβαίνει τους κανονισμούς για δυσφήμιση.

Δεν πιστεύω ότι απλά πέρασε άσχημα. Ισως να μην κρατήθηκε η συμφωνία όπως υπονοεί οπότε πρέπει να αναφερθεί και να κανονίσει την πορεία του ο αναγνώστης. Οχι στα τσιτάτα.
Όπως το είπες,περάσαμε άσχημα ως μπάντα, σε αντίθεση με το κοινό μας.Το δικό μας κοινό.

Γιατί για την μέρα,την αίγλη,την τοποθεσία και το στύλ του μαγαζιού , ούτε έναν πελάτη δεν είχε.

Οτιδήποτε άλλο, ο Νέστορας εδώ είναι,του έχω κι εγώ εμπιστοσύνη ως φίλος και μουσικός των 4 wheel drive.

yameth είπε:

Λυπάμαι για το αν η πικρία μου με ώθησε να παραβώ κανονισμούς και να φέρω σε δύσκολη θέση το φόρουμ και τον Administrator (τον οποίο σέβομαι απόλυτα).

Η προτροπή μου δεν έγινε δίκην δυσφήμησης (άλλωστε πιος είμαι εγώ που να άγω και να φέρω), αλλά δίκην προσοχής προς μπάντες του φόρουμ που πρόκειται να παίξουν στο μαγαζί.

Απ' ότι έγραψα τίποτε δεν είναι ψέματα, όσον αφορά τον εξοπλισμό, την συμπεριφορά (δεν αντάλλαξα μία κουβέντα με τους ιδιοκτήτες- σαν να μην υπήρχε μπάντα). Πέραν των φίλων της μπάντας και του αγαπητου Jazzjoker με την παρέα του ουδείς άλλος μπήκε στο μαγαζί. Σε κάποιους απ' αυτούς δεν ζητήθηκε εισητήριο, μ' αποτέλεσμα να μην <<πιάσουμε>> το όριο των 30 ατόμων για να πληρωθούμε.

Δόξα τω Θεώ η οικονομική μου κατάσταση μου επιτρέπει το να μπορώ να ζήσω χωρίς τα 30€ του μίνιμουμ μεροκάματου.

Αλλά και πάλι αναρωτιέμαι τι μου προσέφεραν? Στο στουντιάκι μας ανά πάσα στιγμή μπορουν να έλθουν οι φιλοι μας να πιούν (τζάμπα) να μας ακούσουν και να παίξουν μαζί μας (όπως έχει γίνει με πολλούς απο εδώ μέσα) και όσοι δεν το έχετε κάνει και θέλετε κάντε το.

Αν η προτροπή μου όντως λειτούργησε ως δυσφήμηση παρακαλώ να σβηστεί.

Καλα...μετα το i'm a ram ειχα πει στανταρτ οτι θα σας εβλεπα στο ghost house αλλα μαλλον καλα εκανα που δεν ηρθα! ;D

Ποτε παιζετε στο lazy?

Δημιουργουνται πολλα θεματα προς συζητηση και μαλλον εχουν ξανασυζητηθει...

Θα σταθω σε αυτο που πιστεψα απ την αρχη διαβαζοντας την αποτρεπτικη προταση του Νεστορα,οτι δεν ειναι ολα θεμα χρηματων κ εξοπλισμου αλλα αντιμετωπισης καποιων επιχειρηματιων της καταστασης του να ειναι ιδιοκτητες μαγαζιων που ''φιλοξενουν'' ορχηστρες.Οι συμφωνιες και οι συνθηκες κατω απο τις οποιες παιζει μια μπαντα δεν ειναι παντα περιγραψιμες.

Δεν παυω να πιστευω οτι υπαρχει απο πολλους η νοοτροπια του στυλ ''να μου φερουν κοσμο να τη βγαλω'' και ακομα χειροτερα ''Δε φτανει που τους βαζω στο μαγαζι μου...''

Δεν πειραζει.Εμεις θα παιζουμε γιατι δεν μπορουμε να κανουμε κι αλλιως για να κανουμε την τρελα μας.(Ζουμε με αλλα εσοδα πια οι περισσοτεροι.)

Αυτο ομως που με κανει να προβληματιζομαι θετοντας τον εαυτο μου στους ''τοις νοιζ ρημασι πειθομενους'' ειναι το ΠΩΣ μια μουσικη κοινοτητα θα θιξει τα κακως κειμενα?

Ίσως απλως αναφεροντας τα αρνητικα αφηνοντας τον αναγνωστη να βγαλει συμπερασματα,θα μου πει καποιος.Μα...η αναφορα των αρνητικων δεν εμπεριεχει και παλι το υποκειμενικο στοιχειο?Δεν ειναι δυσφημηση?

Ποια ειναι τα ορια για μια αρνητικη γνωμη για κατι?

Οπως πχ, ''Η φεντερ ειναι μια εταιρεια που κλεβει τον κοσμο.ΜΗΝ αγοραζετε φεντερ''

Πραγματικα ρωταω για να αποτρεψω τον εαυτο μου απο μελλοντικη παρεκτροπη.

(Μακρια απο μας... ;D)

Τελος,θεωρω υπερβολικη την προτροπη του Νεστορα ασχετων κανονισμων

αλλα τον καταλαβαινω γιατι ενιοτε,εν θερμω,οι περισσοτεροι απο μας εχουν αντιδρασει λεκτικα τουλαχιστον.

Προσωπικα η παραπανω ''δυσφημηση'' δε θα μ επηρρεαζε να στο να μην παιξω εκει

και να μην εβλεπα ιδιοις ομμασι τα πραγματα.

Νέστορά μου ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και πίστεψέ με ότι σε καταλαβαίνω. Θα ήθελα να παραθέσω μερικά σχόλια, σχετικά μ'αυτά που γράφεις (σίγουρα -σχετικά- εν θερμώ) από προσωπική εμπειρία στο συγκεκριμένο μαγαζί (αλλά και όχι μόνο).

1) Στο Ghost έχω παίξει 2 φορές. Η πρώτη ήταν μια τρομερά δύσκολη μέρα. Πρώτον, ήταν μια μέρα μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η Αθήνα καιγόταν και, σαν αποτέλεσμα, δεν ήρθαν παρά καμμιά 20αριά φίλοι μας. Σαν να μην έφτανε αυτό, το 1spot που έκανα το λάθος να χρησιμοποιώ τότε, παρέδωσε πνεύμα παίρνοντας μαζί του ένα χειροποίητο OD πετάλι.  :( Παίξαμε με τους ενισχυτές που είχατε και εσείς (φαντάζομαι τους ίδιους) και ο ήχος γενικά ήταν ΓΤΠ. Ωστόσο έπρεπε να παίξουμε για τους φίλους που μας τίμησαν. Στο τέλος ο Κώστας μας πληροφόρησε ότι δεν μπορεί να βγει κάτι για τη μπάντα (το ξέραμε ήδη), προσφέρθηκε να κεράσει μερικά ποτά τις παρέες μας και μας έκλεισε επιτόπου άλλη ημερομηνία για να παίξουμε. Σε γενικές γραμμές δεν βρήκα κάτι μεμπτό στην συμπεριφορά του.

2) Τη δεύτερη φορά παίξαμε μαζί με τη μπάντα του Earendil, υπήρχε αρκετός κόσμος, οι μπάντες πληρώθηκαν κανονικά. Αυτή τη φορά είχαμε φροντίσει να φέρουμε πλήρη δικό μας εξοπλισμό και υπήρχε και ένας νεαρός ηχολήπτης που έκανε θαυμάσια δουλειά (δεδομένου του λοιπού εξοπλισμού του μαγαζιού).

3) Η συμπεριφορά όχι μόνο στο Ghost αλλά και στα περισσότερα μαγαζιά που παίζουν ΣΥΧΝΑ μπάντες, είναι, από την εμπειρία μου, ψιλοαδιάφορη απέναντι στους μουσικούς. Κάπου τους δικαιολογώ κάπου όχι. Καλό είναι να γίνονται σωστές εξηγήσεις από την αρχή και να τηρούνται οι συμφωνίες.

4) Κατά την προσωπική μου άποψη κανένα liveάδικο δεν "οφείλει" να έχει ενισχυτές κιθάρας, μπάσσου και τύμπανα. Το είχα γράψει και σε παλιότερο θέμα. Το μαγαζί οφείλει αντιθέτως να προσφέρει ένα καλό backline, κονσόλα, μικρόφωνα, καλωδιώσεις, και ό,τι άλλο θα χρειαστεί η μπάντα για να στήσει τον ΔΙΚΟ της εξοπλισμό. Πραγματικά μου φαίνεται παράδοξο να περιμένει κάποιος να βρει Mesa και Ampeg ενισχυτές όπως και καμμιά πλήρη Tama στημένη στο χώρο που θα παίξει. Άσχετα αν σε κάποια μαγαζιά έχουν "περισσέψει" τέτοια εργαλεία. Τα λεφτά του μαγαζιού πρέπει να πέφτουν σε άλλα πράγματα.

5) ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανένα μαγαζί δεν μπαίνει στη διαδικασία της διαφήμισης, εκτός αν τους "τρέξετε" εσείς. Μερικές φορές στο παρελθόν, η εκάστοτε μπάντα μου έκανε συμφωνία να μοιραστεί το κόστος κάποιας αφίσας (ευτελές εξάλλου) με το μαγαζί. Επίσης το μαγαζί είχε την υποχρέωση να κάνει αφισοκόλληση στην περιοχή του. Η επιπρόσθετη διαφήμιση από διάφορα κανάλια τύπου Myspace, Facebook, κλπ, θεωρείται δεδομένη και από τις δύο πλευρές, κατά τη γνώμη μου.

6) Λίγα μαγαζιά έχουν "το δικό τους κόσμο" πλέον. Αυτό εξάλλου θα είχε νόημα αν έπαιζαν μόνο ένα είδος μουσικής (π.χ. βλέπε Texas, απ'όπου βγήκε εξάλλου και η γνωστή έκφραση "παλιά στο Texas"  8) ;D ;D). To Ghost, το Lazy και άλλα που περνάει όλη η ερασιτεχνική μουσική σκηνή της Αθήνας κάθε χρόνο, ΔΕΝ έχουν "δικό τους" κόσμο και ούτε ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν. Ας το ξεχάσουμε αυτό λοιπόν.  ;)

7) Επί προσωπικού, θα με συγχωρήσετε που δεν ήρθα, και θα με συγχωρήσετε λόγω ηλιθιότητας, μιας και είχα μείνει με την βεβαιότητα ότι ήταν το Σάββατο  :( :( Μάλιστα καλά που δεν ξεκινήσαμε κιόλας, μιας και είδα την εξέλιξη αυτού του θέματος και διαπίστωσα ότι το live αποτελούσε... παρελθόν.

Το γράφω πάντως το παρακάτω με έντονα γράμματα γιατί πρέπει να μας προβληματίσει όλους:

Πρέπει να δούμε σοβαρά ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο το που δίνουμε τα χρήματα μας για διασκέδαση. Αν σαν μουσικοί δεν στηρίζουμε τη ζωντανή μουσική και προτιμάμε ένα μαγαζί που παίζει κονσέρβα, ας μην έχουμε απαιτήσεις για την εξέλιξη της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής, σε οποιοδήποτε ιδίωμα.

freerock1974 είπε:
Αυτο ομως που με κανει να προβληματιζομαι θετοντας τον εαυτο μου στους ''τοις νοιζ ρημασι πειθομενους'' ειναι το ΠΩΣ μια μουσικη κοινοτητα θα θιξει τα κακως κειμενα?

Ίσως απλως αναφεροντας τα αρνητικα αφηνοντας τον αναγνωστη να βγαλει συμπερασματα,θα μου πει καποιος.Μα...η αναφορα των αρνητικων δεν εμπεριεχει και παλι το υποκειμενικο στοιχειο?Δεν ειναι δυσφημηση?

Ποια ειναι τα ορια για μια αρνητικη γνωμη για κατι?

Οπως πχ, ''Η φεντερ ειναι μια εταιρεια που κλεβει τον κοσμο.ΜΗΝ αγοραζετε φεντερ''

Πραγματικα ρωταω για να αποτρεψω τον εαυτο μου απο μελλοντικη παρεκτροπη.

(Μακρια απο μας... ;D)
Σκέψου ότι εκτός από σένα διαβάζουν πάρα πολλοί και θα λάβουν υπόψη το σχόλιο του Νέστορα και θα πουν α σε αυτό το μαγαζί δεν είναι σωστοί και δε θα μπουν καν στη διαδικασία να το ελέγξουν. Και αυτό γιατί. Επειδή πήγε κάποιος και έπαιξε έχοντας απαιτήσεις για χ εξοπλισμό χωρίς ο ίδιος να πάει να το ελέγξει πριν και να δει τι υπάρχει και τι όχι και αν του κάνει. Διότι εκεί σαν μπάντα δεν θα έπρεπε να πει εμένα δε μ αρέσει ο εξοπλισμός, δεν έχω δικό μου να φέρω (ή δεν θέλω) οπότε δεν παίζω;

Από τη στιγμή που παίζεις αποδέχεσαι τον εξοπλισμό για αρχή.

Αν μετά υπάρχει και τυχόν οικονομική συμφωνία, στο τέλος της συναυλίας εάν δεν τηρηθεί θα πρέπει να ξεκαθαριστεί επιτόπου πως το διαχειρίζεται η μπάντα.

Δηλαδή δεν έχει νόημα να πεις και εσύ οκ, μην με πληρώνεις να φύγεις και μετά να κράζεις σε ένα χώρο που διαβάζουν τόσοι. Αν σε χαλάει πες του το.

+πολλά σε όσα είπε ο tgl. (και στην υπογραφή ;D αφιερωμένο το κομμάτι του Paul Stanley - live to win ;D )

Παρακαλώ τους έχοντες την δυνατότητα να λάβουν υπ' όψην τους τη τελευταία πρόταση του προηγούμενου post μου και να πράξουν ανάλογα.

Evilnye είπε:
Αν μετά υπάρχει και τυχόν οικονομική συμφωνία, στο τέλος της συναυλίας εάν δεν τηρηθεί θα πρέπει να ξεκαθαριστεί επιτόπου πως το διαχειρίζεται η μπάντα.

Δηλαδή δεν έχει νόημα να πεις και εσύ οκ, μην με πληρώνεις να φύγεις και μετά να κράζεις σε ένα χώρο που διαβάζουν τόσοι. Αν σε χαλάει πες του το.
Δεκτα ολα τ αλλα.

Αυτο ομως?

Δηλαδη ο μουσικος πρεπει να μπαινει σε διαδικασια διαπραγματευσης μετα απο μη τηρηση μιας συμφωνιας?

Δηλαδη το μη χοιρον βελτιστον?

Το βρισκω ηττοπαθες και αιτια διαιωνισης του να μην τηρουνται συμφωνιες εις βαρος των μουσικων.Ακομα και των αλλων εργαζομενων στο μαγαζι.

Οχι.Να μαθουν καποιοι οτι η συμφωνια ειναι συμφωνια οταν εισαι επαγγελματιας.

Οι μουσικοι εχω την εντυπωση οτι αν τους πει καποιος ''θα παιξεις 2 ωρες'' κοβουν το κεφαλι τους να το τηρησουν.(Ακομα και οι μη επαγγελματιες.

Ειμαι ρομαντικος να θεωρω οτι οι συμφωνιες πρεπει να τηρουνται εκατερωθεν?

Η κουβεντα εχει φυγει απ τα λεχθεντα του Νεστορα και το κραξιμο που ειναι τελικα το μονο οπλο ασχετα αν στην προκειμενη περιπτωση μπορει να μην ειχε βαση.

Κανουμε γενικη κουβεντα.

Προς Νέστορα

freerock1974 είπε:
Η κουβεντα εχει φυγει απ τα λεχθεντα του Νεστορα και το κραξιμο που ειναι τελικα το μονο οπλο ασχετα αν στην προκειμενη περιπτωση μπορει να μην ειχε βαση.

Κανουμε γενικη κουβεντα.
Από εκεί και πέρα

Δεκτα ολα τ αλλα.

Αυτο ομως?

Δηλαδη ο μουσικος πρεπει να μπαινει σε διαδικασια διαπραγματευσης μετα απο μη τηρηση μιας συμφωνιας?

Δηλαδη το μη χοιρον βελτιστον?

Το βρισκω ηττοπαθες και αιτια διαιωνισης του να μην τηρουνται συμφωνιες εις βαρος των μουσικων.Ακομα και των αλλων εργαζομενων στο μαγαζι.

Οχι.Να μαθουν καποιοι οτι η συμφωνια ειναι συμφωνια οταν εισαι επαγγελματιας.

Οι μουσικοι εχω την εντυπωση οτι αν τους πει καποιος ''θα παιξεις 2 ωρες'' κοβουν το κεφαλι τους να το τηρησουν.(Ακομα και οι μη επαγγελματιες.

Ειμαι ρομαντικος να θεωρω οτι οι συμφωνιες πρεπει να τηρουνται εκατερωθεν?
Δεν είπα τίποτε το ηττοπαθές. Είπα τι πιστεύω πως ΔΕΝ πρέπει να κάνει κάποιος.

Δηλαδή αν φύγεις από το μαγαζί έχοντας δεχτεί ότι ο άλλος σε έκλεψε και δεν του έκανες θέμα επί τόπου δεν σε παίρνει να πεις μετά τίποτα σε έναν δημόσιο χώρο.

Αν τώρα του πεις και κάνει τον τρελό πρέπει να του εξηγήσεις ότι θα προχωρήσεις και εσύ σε ανάλογες κινήσεις.

Evilnye είπε:
Δηλαδή αν φύγεις από το μαγαζί έχοντας δεχτεί ότι ο άλλος σε έκλεψε και δεν του έκανες θέμα επί τόπου δεν σε παίρνει να πεις μετά τίποτα σε έναν δημόσιο χώρο.

Αν τώρα του πεις και κάνει τον τρελό πρέπει να του εξηγήσεις ότι θα προχωρήσεις και εσύ σε ανάλογες κινήσεις.
Συμφωνω και το βρισκω ενδειξη πολιτισμου και ειλικρινειας.

Συμφωνεις οτι αν κανει τον τρελο εχεις το δικαιωμα να τον διασυρεις οπου εσυ νομιζεις?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back