- Πόντοι
- 2,148
αυτός ψωνίζει ποτ και διακόπτες απ τη χονδρική στο μπανγκουντ. Πάνω απο 2000 κομμάτια έχει καλη έκπτωση
60s Βουτσάς
Αν είναι και στον ήχο αυτό που αντιστοιχεί στην όψη (60s Βουτσάς κλπ) νομίζω οτι ετοιμάζεις κάτι πάρα πολύ καλό.
Κάποια στιγμή στο θρεντ προτάθηκε από τον mkm να γίνει 2-tone . Η ιδέα μου άρεσε! Δεν περιλαμβάνει μόνο το μπράτσο.Τον έστειλες αδιάβαστο τώρα....
Το χρώμα στο μπράτσο από πίσω Αργύρη, πρέπει να είναι ίδιο με το χρώμα του σώματος (γνώμη μου).
Busted!!!! Έπρεπε να γράψω στο χέρι!!!Είναι πολύ όμορφη και φοβερό το χρώμα, αλλά ο γραφίστας μέσα μου ΜΙΣΕΙ αυτή τη γραματοσειρά, η οποία είμαι σίγουρος ότι είναι η Magneto (ή κάποια αντιγραφή της)...
Δώσε κούφιες στο λαό!!! Κι εγώ μάλλον έτσι θα συνεχίσω, next stop 335…Τώρα που είδα και τα μαύρα πλαϊνά παίζει η διχρωμία
μπράβο ρε Doctor μπας και ξεκολήσω και τις δικές μου 345-335-330-175 μη κολώνεις αυτές που δεν ξεκίνησα εννοώ?
Να σαι καλά φίλε , περιμένω κι εγώ να ακούσω ηλεκτρισμό!Γεια στα χέρια σου ρε μάστορα!
Πάρα πολύ όμορφη!!!!
Αναμένουμε και ηχογραφήσεις.
Θενξ φίλε να είσαι καλά!! Πιστεύω σε λίγο να ακούσουμε τις πρώτες νότες σε amp!Πανέμορφη και ζηλευτή...........
Μπραβο σου.......
Έπρεπε!!ωραιος παγκος εργασιας...+ 1