Oddball guitar build!

Το μπλε μεταλλικό νίτρο που έχω είναι το παρακάτω.

85D7A343-0262-4F92-AAA6-5548A67C18AE.jpeg

Μετά από διάφορες περιπέτειες που δεν έχουν να κάνουν με το θέμα μας, φαίνεται να γέμισαν οι πόροι.

0C69C84B-093E-4F22-94E7-C6E6D01B5D3F.jpeg

30EEF3E4-A82B-485C-A7A3-0B4F55441A62.jpeg

Τώρα θέλει τρίψιμο/ sealer και από την μπροστά μεριά και πάμε να βάφσουμε.

Μεταλλιζέ μπλεδάκι που φαίνονται και τα νερά.... δεν το λέω κακό εμένα με άρεσε!!

50ECDB7C-DD6C-4767-92BB-CFE1F5AE1AF1.jpeg

881FB92B-4D6A-42B6-A09A-CB5C02C9ECE6.jpeg

B04C569B-8E6C-4C44-B634-707760224713.jpeg

Τα νερά αχνοφαίνονται... θα κάνω σκρέηπιν το μπάηντιν και πάμε για κλήαρ!

Δεν εχω ξαναδει τον συνδυασμο στα χρωματα, αλλα μ αρεσε πολυ! Νομιζω θα βελτιωθει μετα το κληαρ κοουτ! (Θα φυγει κ η τρομερη ασπραδα του μπαιντινγκ!

Απολαυστικη η παρακολουθηση των κατασκευων σου!

όλα φανταστικά ! το χρώμα, το headstock, η επιλογή μαγνητών και  vibrato. Πολλές τρύπες βλέπω, πόσα switches knobs κλπ σκοπεύεις να βάλεις ?

Τα χρώματα και ο συνδυασμός τους είναι νοστιμότατα.

Δεν εχω ξαναδει τον συνδυασμο στα χρωματα, αλλα μ αρεσε πολυ! Νομιζω θα βελτιωθει μετα το κληαρ κοουτ! (Θα φυγει κ η τρομερη ασπραδα του μπαιντινγκ!

Απολαυστικη η παρακολουθηση των κατασκευων σου!

Σε ευχαριστώ πολύ, ναι το νίτρον θα γλυκάνει λίγο το εκτυφλωτικό λευκό του  binding!

Τα χρώματα και ο συνδυασμός τους είναι νοστιμότατα.

Ευχαριστώ πολύ φιούζιε!!

όλα φανταστικά ! το χρώμα, το headstock, η επιλογή μαγνητών και  vibrato. Πολλές τρύπες βλέπω, πόσα switches knobs κλπ σκοπεύεις να βάλεις ?
Πολλά! Όσο πιο κιτς τόσο καλύτερα για oddball! 

5 switches:

3-way selector

gretsch mud switch tone selector

neck pickup phase inverter

neck: series parallel split on/on/on

bridge: serries parallel split on/on/on

master volume και ξεχωριστά vol για κάθε μαγνήτη για in-between off-phase καταστάσεις…

Ωραία ρε φίλε βλέποντας τα έργα σου ο πάγκος με καλεί?

Ευχαριστώ! Εννοείται! Θέλω τη συνέχεια της 335 για να αρχίσω επιτέλους τη δικιά μου!

Αυτο ειναι ψιλοαχρηστο ,θα σου προτεινα να βαλεις εναν series/parallel  switch για την μεσαια θεση.
Καθόλου κακή ιδέα - ειδικά αν σπλιτάρονται οι μαγνήται. Απλά… με βολεύει ο συγκεκριμένος πολύ. Στη μέση είναι straight-up πάνω δίνει 0.01μF και κάτω 0.0044μF για cocked wah…

Αν το θελήσω πολύ μπορεί να βάλω καναν διακόφτη ακόμα.

Αμάν.

Τι ωραίο εργαλείο είναι αυτό!!!!!

Και έχει επάνω και percussion ασούμε.

Κόλαση.

Αν γρπαΣισ τραγούδι με αΦτί θα πάρς τουλάχιστον 4 αστέρια κριτική από τον Πατεριδι

Αν γρπαΣισ τραγούδι με αΦτί θα πάρς τουλάχιστον 4 αστέρια κριτική από τον Πατεριδι

Μα δεν είναι (μόνο) για πανηγύρια.

Όλα απάνω τα 'χει ασούμε.

Και τα βιμπράτα της, και τα ωραία της.

Ότι τραβάει η ψυχούλα σου.

Και έχει και 6 βόλιουμ ασούμε εδώ.

Απίθανο εργαλείο.

Μπας και παίζει και μόνη της όταν ο παίχτης χρειάζεται να τσιμπίσει κανένα μεζεδάκι?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ξέρεις τι είναι να μπορείς να ανοίξεις το κλιματιστικό, και να αλλάζεις κανάλια στην tv από την κιθάρα?
είναι μια ευκολία όσο να πεις!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back