Για το δευτερο.......8O 8O 8O 8O 8O 8O Τι να πω.....μηπως εχουμε καβαλησει λιγο το καλαμι????(οχι προσωπικα εσυ mechmg93....... απλα πηρα αφορμη απο τα λεγομενα σου και τον ολο μηδενισμο και ελιτισμο που βλεπω οτι διακατεχει ορισμενους)......φαινεται πως ο καθενας απο εμας εδω μεσα γραφει περι τα 5 τραγουδια το μηνα' date=' ειναι ταυτοχρονα αψογος στιχουργος, και εχει βγαλει παραπανω απο ενα δισκο τον οποιο τον τραγουδανε ακομα και σημερα πιτσιρικια που τοτε ηταν αγεννητα.[/quote']
ισως εχω μηδενηστικη αποψη πανω στο θεμα αυτο, αλλα οτι γραφω το πιστευω απολυτα.
μπορει να φταινε τα ακουσματα μου. ακουγοντας radiohead, tindersticks,nick cave, g.y.be., tool, joy division,sunnyboys,anathema,mogwai, deus,portishead,Xατζιδακη, λαικεδελικα(Θ παπακωνσταντινου),μαλαμα,διαφανα κρινα,closer, bokomolech,sigmatropic κλπ κλπ, μετα ολη αυτη η παρεα του μαχαιριτσα και των λοιπων μου φαiνεται πολυ λιγη.
και σκοπιμα δεν αναφερω pink floyd κλπ γιατι καθε συγκριση θα ηταν αστεια.
μπορει να ειμαι κακος μουσικος και μαλλον ετσι θα παραμεινω, αλλα πιστευω οτι πολλοι απο σας εδω μεσα ηδη κανετε πολυ καλυτερη μουσικη απο την εν λογω παρεα :wink:
και επειδη απο τον γραπτο λογο γινονται και παρεξηγησεις,
φιλικα παντα :wink: