ο Soldano στο μάστορα

sultan of string

Εξαιρετικό μέλος
Πόντοι
2,148
μετά από πολύ καιρό κατάφερα και έδωσα τον soldano sp77 στα άξια χέρια του μάστορα (και δεινού κιθαρίστα) Βασίλη Κοσμίδη.

Είχε αρκετά θεματάκια ώστε να είναι στην αποθήκη πάνω από 2-3 χρόνια και φυσικά εκτός ρακ.

το αναμένω αυτές τις μέρες για δοκιμή, αλλά δείτε εδώ κάτι απο τα χέρια του

333934385_6247906958564214_2726029347393955462_n.zip

Attachments

Ηχαρα! Κρύσταλλο καθαρά  και ωραία, παχιά, βρώμικα.

Με το καλό να επιστρέψει στα χέρια σου.

Ω ρε μανα'μ.....

Αν αποφασισες να τον φταξεις για να τον χαρισεις κι οχι για να τον πουλησεις-κρατησεις κανω dimps πρωτος?❤️

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ας επιστρέψει πρώτα.

Ήδη ο μάστορας έβαλε πρώτος υποψηφιότητα.

Για να δούμε πως θα κάτσει γενικά στο όλο σύστημα. Ίσως όντως είναι too much για μένα. 

Ας επιστρέψει πρώτα.

Ήδη ο μάστορας έβαλε πρώτος υποψηφιότητα.

Για να δούμε πως θα κάτσει γενικά στο όλο σύστημα. Ίσως όντως είναι too much για μένα. 
Εγω φταιω που προσφερομαι αφιλοκερδως να τον φιλοξενησω για παντα.? Φοβερο μηχανημα παντως

Ίσως όντως είναι too much για μένα. 

Σώπα βρε.

Θα του βάλεις μπροστά δύο metal zone, και τρία χάι γκέην πετάλια ακόμα (απ' τα καλά τα βόθρικα) και θα φυσάει στα χέρια σου. :classic_tongue:

Όντως πολύ ωραίο μηχάνησμα dim.

EDIT: Σε τι ενισχυτή τον έβαλε?

Καθε φορα που ακουω αυτο το μηχανημα μου κανει εντυπωση ποσο καλα ακουγονται τα καθαρα του. Τα βρωμικα τα περιμενεις..

Σώπα βρε.

Θα του βάλεις μπροστά δύο metal zone, και τρία χάι γκέην πετάλια ακόμα (απ' τα καλά τα βόθρικα) και θα φυσάει στα χέρια σου. :classic_tongue:

Όντως πολύ ωραίο μηχάνησμα dim.

EDIT: Σε τι ενισχυτή τον έβαλε?
Νομιζω εναν τελικο Μάρσαλ 

Καθε φορα που ακουω αυτο το μηχανημα μου κανει εντυπωση ποσο καλα ακουγονται τα καθαρα του. Τα βρωμικα τα περιμενεις..
Τα καθαρα του ειναι ολα τα λεφτα. Απο πριν το θυμόμουν αυτο. Απλα ειχαν γινει επεμβασεις μεσα που δεν ηξερα γιατι. Ετσι ειχε πολυ θορυβο ανεξηγητο

Νομιζω εναν τελικο Μάρσαλ 

Τα καθαρα του ειναι ολα τα λεφτα. Απο πριν το θυμόμουν αυτο. Απλα ειχαν γινει επεμβασεις μεσα που δεν ηξερα γιατι. Ετσι ειχε πολυ θορυβο ανεξηγητο
Ενω στα κεφαλια κ κυριως στο SLO ολοι εστιαζουν στο gain, αυτο το μηχανημα τα εχει ολα..

Ενω στα κεφαλια κ κυριως στο SLO ολοι εστιαζουν στο gain, αυτο το μηχανημα τα εχει ολα..
Βέβαια ακόμα και ο Mark Knorfler έπαιζε με SLO 100. Για τα καθαρά του τον είχε επιλέξει 

Βέβαια ακόμα και ο Mark Knorfler έπαιζε με SLO 100. Για τα καθαρά του τον είχε επιλέξει 
Όταν έσκασε μύτη ο  slo σχεδόν όλοι πέρασαν μια βαρδυα μαζί του ?. Ήταν κλασσικό μηχάνημα πως να το κάνουμε. Όλοι μετά ή πήγαν άλλου ή επέστρεψαν εκεί που ήταν πριν. Δε λέω πως δεν έχει καθαρά. Λέω πως το όνομα το έκανε για τους από crunch μέχρι hi gain ήχους του. 

Ο Μαρκ πάλι εξαίσια καθαρά είχε κ με τη Pensa. Αυτό δε σημαίνει πως αν κάποιος ζητήσει classic συνδυασμό για καθαρό ήχο θα του πούμε "φίλε βρες μια κιθάρα με emg και Floyd rose κ έναν Soldano κ έγινες" ? (που μια χαρά καθαρά θα βγάζεις αν είσαι ο Μαρκ). 

Ο Knoppfler τον τελευταίο καιρό παίζει κ με kemper απ'ότι διάβαζα. Κ εμείς μαλώνουμε για το true analog tone κ μας φταίνε όλα...

μια και φτιάξανε τα προαπαιτούμενα το ανεβάζω αζιπάριστο

333934385_6247906958564214_2726029347393955462_n.mp4

εδιτ

εγω την έχω πει την ιστορία μου.

Τον προ αυτόν τον κληρονόμησα από το φιλαράκι μου που έφυγε άδικα το 2009.

Τον είχα στο ρακ δυο τρία χρόνια, αλλά όταν τον είχα ανοίξει είδα μέσα κάποιες επεμβάσεις που δεν καταλάβαινα γιατί έγιναν και προφανώς δεν μπορούσα να εξηγήσω.

Ετσι το βρώμικό του ήταν σχεδόν άχρηστο, ενώ τα καθαρά, σου έφερναν ένα μεγάλο χαμόγελο μαζί με αρκετό βόμβο.

Τελικά μια λυχνία ήταν ο ένοχος, ένα δυο πυκνωτές και κάποιες άλλες εξυπνάδες γύρισαν πίσω στο μανίσιο και όλα επανήλθαν.

Περισσότερα όταν τον πιάσω ξανά στα χέρια μου, αν και η θέση του στο ράκ έχει καταληφθεί από άλλους ένοικους και δεν ξέρω πού θα τον χώσω...

Attachments

• 333934385_6247906958564214_2726029347393955462_n.mp4
    5.2 MB
μια και φτιάξανε τα προαπαιτούμενα το ανεβάζω αζιπάριστο

333934385_6247906958564214_2726029347393955462_n.mp4 5.2 MB · 0 downloads

εδιτ

εγω την έχω πει την ιστορία μου.

Τον προ αυτόν τον κληρονόμησα από το φιλαράκι μου που έφυγε άδικα το 2009.

Τον είχα στο ρακ δυο τρία χρόνια, αλλά όταν τον είχα ανοίξει είδα μέσα κάποιες επεμβάσεις που δεν καταλάβαινα γιατί έγιναν και προφανώς δεν μπορούσα να εξηγήσω.

Ετσι το βρώμικό του ήταν σχεδόν άχρηστο, ενώ τα καθαρά, σου έφερναν ένα μεγάλο χαμόγελο μαζί με αρκετό βόμβο.

Τελικά μια λυχνία ήταν ο ένοχος, ένα δυο πυκνωτές και κάποιες άλλες εξυπνάδες γύρισαν πίσω στο μανίσιο και όλα επανήλθαν.

Περισσότερα όταν τον πιάσω ξανά στα χέρια μου, αν και η θέση του στο ράκ έχει καταληφθεί από άλλους ένοικους και δεν ξέρω πού θα τον χώσω...
Που παίζεις με ρακ στη Σαλονίκη ασούμε;

Δε διάβασα αλλά δε χρειάζεται. Πάρε τον από κάτω που πιστεύω σε καλύπτει πλήρως:

Solved

...στο δωμάτιο μου....
Μπράβο ρε dim, σε έχω ακούσει να μιλάς σε άλλα threads πολύ θετικά για το iridium και σε είχα για πρωην υπέρμαχο της λάμπας που αλλαξοπίστησε και το γύρισε στο ψηφιακό σαν πολλούς στις μέρες μας ?

Δε διάβασα αλλά δε χρειάζεται. Πάρε τον από κάτω που πιστεύω σε καλύπτει πλήρως:

Solved
εγώ να πάρω αυτό?

Μπράβο ρε dim, σε έχω ακούσει να μιλάς σε άλλα threads πολύ θετικά για το iridium και σε είχα για πρωην υπέρμαχο της λάμπας που αλλαξοπίστησε και το γύρισε στο ψηφιακό σαν πολλούς στις μέρες μας ?

δεν αλλαξοπίστησα

δεν τα πάω καλά με αυτά τα πράγματα

την ησυχία μου θέλω.

το ιρίδιο την δίνει αυτή, αλλά και τα άλλα ψηφιακά ή τρανζιστοράτα που είχα-εχω.

Με λάμπα εχω πει παίζω τη Λαμπρή.

Αν έχει ησυχάσει ο σολντάνο θα του ξαναδώσω τις ευκαιρίες που ζητάει

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back