• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

news O Scott τα παρατάει - συνεχής ενημέρωση

Επειδη ομως εχουμε μεγαλωσει ολοι μας, και η υπομονη μας εχει εξαντληθει, καλο ειναι να υπαρχει και ενα οριο.
Εγώ νιώθω πιο παιδί από ποτέ.
Τραλαλαλαλαλα
Τραλαλολολολο
Τραλαριλαριλαρί!!!! 🤣
Και εδώ ένα video response που θα συζητηθεί🤣

Και εδώ ένα video response που θα συζητηθεί🤣
Τι είπες τώρα... :unsure:
Τι drama queens που είναι αυτοί οι πληκτράδες. Και τι είναι αυτά που αποκαλύφθηκαν εδώ; Υπάρχουν και renegades πληκτράδες- τα ύστερα του κόσμου δηλαδή.

Σε λίγο θα μας πουν και για... ninja πληκτράδες.

Bottom line: Τρομερές αστειότητες.

Η αλήθεια είναι όταν μιλάμε για μουσική, και ειδικά για μουσική τεχνολογία, περιμένεις πως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν έναν στοιχειώδη πολιτισμό.
Το να γίνει τσαμπουκάς σε κανάλι για συνθεσάιζερ.....με ξεπερνά.
Θα μου πείς , δεν τα είδαμε και εδώ στο Noiz αυτά;
Το είδαμε.....αλλά και πάλι δεν το χωράει ο νους μου.

Η αλήθεια είναι όταν μιλάμε για μουσική, και ειδικά για μουσική τεχνολογία, περιμένεις πως οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν έναν στοιχειώδη πολιτισμό.
Το να γίνει τσαμπουκάς σε κανάλι για συνθεσάιζερ.....με ξεπερνά.
Θα μου πείς , δεν τα είδαμε και εδώ στο Noiz αυτά;
Το είδαμε.....αλλά και πάλι δεν το χωράει ο νους μου.
Και για νομικά μπορείς να μιλάς ως ενδιαφερόμενος ή ως ειδικός σε ένα και να συμπεριφέρεσαι ανάλογα από εγωισμό ή άλλη σκοπιμότητα. Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα και δεν έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντα ή την κατάρτιση.
Πόσο μάλλον αν μιλάς για αυτά και δεν τα ξέρεις καλά κιόλας και προσπαθείς να τα επιβάλεις στους άλλους με αγένεια και ειρωνικά . Λογικό είμαι αν το κάνεις κατα συρροή και εξακολουθηση δημόσια, αν παρεκκλίνεις με ύφος καρδιναλιων μα ακούσει κάποια στιγμή κάποιος, από έναν αγανακτισμενο πως πρέπει να σταματήσει αλλιώς θα του ξεριζώσει τα αυτιά και θα τα βράσει και θα τα φάει που λέει ο λόγος 🤣

Ο Μπαχ, ειχε τραβηξει σπαθι, διοτι του την επεσε ενας μουσικος της ορχηστρας που τον ειχε προσβαλει για το παιξιμο του.

Ο Μπαχ. Τραβηξε σπαθι. Καταγεγραμενα.

Let that sink in.

Και για νομικά μπορείς να μιλάς ως ενδιαφερόμενος ή ως ειδικός σε ένα και να συμπεριφέρεσαι ανάλογα από εγωισμό ή άλλη σκοπιμότητα. Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό. Όλα είναι θέμα χαρακτήρα και δεν έχει να κάνει με τα ενδιαφέροντα ή την κατάρτιση.
Δεν έχω σε καμία εκτίμηση όσους έχουν νομικές γνώσεις, ούτε ότι είναι και καμία μορφομένη φατρία....τουναντίον.
Αντιθέτως η ενασχόληση με την τεχνολογια πόσο μάλλον με τη μουσική, κατα τα δικά μου βιβλια, προυποθέτει μια ¨καλλιέργεια"....η οποία προφανώς δεν υφίσταται.

Ο Μπαχ, ειχε τραβηξει σπαθι, διοτι του την επεσε ενας μουσικος της ορχηστρας που τον ειχε προσβαλει για το παιξιμο του.

Ο Μπαχ. Τραβηξε σπαθι. Καταγεγραμενα.

Let that sink in.
Γι' αυτό έδωσα έμφαση στην τεχνολογία.
Ο μουσικός....μπορεί να είναι από Μπαχ...μέχρι Tankard :LOL:

9g55ym.jpg

9g56em.jpg

9g571t.jpg

9g57pj.jpg

Δε με παίρνει η μάχη μαζί σου. Είσαι καλύτερος μουσικός και μόνο να υποκλιθώ μπορώ.

Όμως, έπαιζα πιάνο κλασσικό πολύ καλό λόγω των μαθημάτων και του ταλέντου μου και παράλληλα έκανα τρολιές και αλητείες και πλακωνόμουν. (Βέβαια ήμουν από την πλευρά που δεν πείραζα άλλους, μόνο άμα μας ενοχλούσαν τους τσακίζαμε για να τους το κόβουμε, μια παρέα που ήμασταν ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ από το γυμνάσιο και μετά και ακόμα φίλοι καθημερινοί σχεδόν) Σαν αυτό, πως ήταν, η τάξη του 84 που έπαιζε πιάνο ο ένας αν θυμάμαι καλά.

Ο mike tyson έχει τέτοια έμφυτη αθλητική αντίληψη που πιστεύω, όπως πιστεύω και για όλους τους είδους του, με ότι και να είχε ασχοληθεί αν το ήθελε και είχε την κατάλληλη υποστήριξη, από μουσική μέχρι δικηγορία και ιατρική θα ξεχώριζε και θα διέπρεπε. Αυτή είναι η άποψη μου η εμπειρική και έχει και έχει και επιστημονική εξήγηση.

Τον χαρακτήρα μας τον καθορίζουν τα γονίδια και το περιβάλλον που ζούμε, όσο εκπολιτιζόμαστε τόσο καταπιέζονται τα ένστικτά μας και η ανωνυμία του διαδικτύου μας κάνει πιο χαλαρούς και και και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Το διαδίκτυο είναι ένα ψέμα και μια υποκρισία, τόσο όσο θα υπάρχει αυτό και στην κοινωνία απλά λόγω της ταχύτητας και της αμεσότητας στην πρόσβαση της πληροφορίας το βιώνουμε ωσάν να έχει μεγαλύτερη έκτασή σε σχέση με τον πραγματικό, τον φυσικό κόσμο.

Ειναι πολυ σημαντικο για να κατανοησουμε τη συμπεριφορα των ανθρωπων, τοσο οσο αφορα το διαδυκτιο οσο και στην παρακολουθηση των ΜΜΕ, το να μην ξεχναμε πως η ψυχολογια της μαζας εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα, ακομα και οταν η μαζα αυτη των ανθρωπων δεν βρισκεται σε κοινο φυσικο χωρο.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back