- Πόντοι
- 1,798
Δεν ξέρω τι έκανε, ούτε και με πολυ ενδιαφέρει.LK, πολυ σωστα, παρα πολυ σωστα ειναι αυτα που λες, ΟΜΩΣ, δεν ειναι στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση η βαση του προβληματος.
Δεν ειναι δηλαδη οτι εκανε αυτος ο τυπος ενα tutorial για την FM Synthesis ξερω γω, και επειδη τους επεσε βαρυ αρχισαν να τον hateαρουν.
ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ αρχισε να hateαρει μια μικρη εταιρια, διοτι το να hateαρεις και να λες το μακρυ σου και το κοντο σου φερνει views, ΕΥΚΟΛΑ views, ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ views, ΑΠΟ ΚΑΘΕ HATEFUL/ social warrior/ νιντζα της ιντερνετικης δικαιοσυνης viiews. Χωρις δηλαδη να χρειαζεται την εις βαθος γνωση σε κατι, και χωρις να απευθυνεται το βιντεο σε μια μικρη μειοψηφια πληκτραδων.
Αντιθετα αυτο που αρκει, ειναι να κανεις μια τσατα πατρα ερευνα, για να βρεις τα ψηγματα αληθειας που θα κανουν πιστευτη την επικληση στο θυμικο των viewers. Και αυτο εκανε και ο τυπος, βρηκε να πει εκει δυο τσατρα πατρα βλακειες, και γρηγορα γρηγορα να πιασει τους πυρσους και τα δικρανια να μαζεψει στο καναλι του τους haters των κακων καπιταλιστικων εταιριων, γιατι το θεμα σε κανα δυο εβδομαδες θα ξεχνιοταν, οποτε οτι αρπαξει ο λοκως μας.
Μονο που απο οτι φαινεται παραηταν τσατρα πατρα η ερευνα, και το hate που προοριζε για την εταιρια γυρισε πανω του. Οποιος σκαβει τον λακο του αλλου, πεφτει ο ιδιος μεσα.
Μη στεναχωριεσαι ομως. Ειναι εμφανες το θεατρο που παιζει, drama queen απο τα lidl, σα να βλεπω επεισοδιο απο τη Santa Barbara, " Κρουζ, αγαπη μου, ο μπαμπας μου ο ΣιΣι Καπγουελ δε σε θελει για γαμπρο του, μπου χου χου." Μιλαμε για χαλι, μεχρι και καλυματα εβαλε στα συνθ για το βιντεο αποχωρησης, σκηνοθεσια Νικος Φωσκολος.
Αυτοι ολοι οι τυποι ειναι πρωτα απο ολα ωραιοπαθεις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αφησουν το μελι του youtube, ουτε μια στο εκατομμυριο, απλα βρηκε μια αφορμη να γινει viral, να προωθησει την περσονα του ως ο νικος ξανθοπουλος των synthesizers, και στην επομενη σεζον θα ειναι συντομα κοντα μας με νεα επεισοδια γεματα ερωτες ιντριγκες και παθη στην καταπληκτικη μας σαπουνοπερα.
Εχω θα κάτσω να χαζεψω κάνα συνθ στα βιντεος του.....αντί να δω ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ.
Επίσης , προφανώς και αυτό το video το κανει για τα views.
Είναι ωραιοπαθής δεν είναι; Πάλι δεν με πολυενδιαφέρει.
Αν δεν μου κάνει, δεν τον βλέπω.
ΑΛΛΑ....
Αλλά , ΠΟΣΟ άρρωστος μπορεί να είναι κάποιος, που ακόμα και αν δεν του κάνει ή αν διαφωνεί με αυτά που λέει, όχι μόνο καθεται και τον βλέπει, αλλά αναλώνει φαιά ουσία στο να βρίσει, να απειλήσει....να ...να...
Πόσο σακατεμένοι ψυσικά άνθρωποι με ανάπηρες ζωές υπάρχουν.......είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.