• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

news O Scott τα παρατάει - συνεχής ενημέρωση

LK, πολυ σωστα, παρα πολυ σωστα ειναι αυτα που λες, ΟΜΩΣ, δεν ειναι στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση η βαση του προβληματος.

Δεν ειναι δηλαδη οτι εκανε αυτος ο τυπος ενα tutorial για την FM Synthesis ξερω γω, και επειδη τους επεσε βαρυ αρχισαν να τον hateαρουν. :ROFLMAO:

ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ αρχισε να hateαρει μια μικρη εταιρια, διοτι το να hateαρεις και να λες το μακρυ σου και το κοντο σου φερνει views, ΕΥΚΟΛΑ views, ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ views, ΑΠΟ ΚΑΘΕ HATEFUL/ social warrior/ νιντζα της ιντερνετικης δικαιοσυνης viiews. Χωρις δηλαδη να χρειαζεται την εις βαθος γνωση σε κατι, και χωρις να απευθυνεται το βιντεο σε μια μικρη μειοψηφια πληκτραδων.

Αντιθετα αυτο που αρκει, ειναι να κανεις μια τσατα πατρα ερευνα, για να βρεις τα ψηγματα αληθειας που θα κανουν πιστευτη την επικληση στο θυμικο των viewers. Και αυτο εκανε και ο τυπος, βρηκε να πει εκει δυο τσατρα πατρα βλακειες, και γρηγορα γρηγορα να πιασει τους πυρσους και τα δικρανια να μαζεψει στο καναλι του τους haters των κακων καπιταλιστικων εταιριων, γιατι το θεμα σε κανα δυο εβδομαδες θα ξεχνιοταν, οποτε οτι αρπαξει ο λοκως μας.

Μονο που απο οτι φαινεται παραηταν τσατρα πατρα η ερευνα, και το hate που προοριζε για την εταιρια γυρισε πανω του. Οποιος σκαβει τον λακο του αλλου, πεφτει ο ιδιος μεσα.

Μη στεναχωριεσαι ομως. Ειναι εμφανες το θεατρο που παιζει, drama queen απο τα lidl, σα να βλεπω επεισοδιο απο τη Santa Barbara, " Κρουζ, αγαπη μου, ο μπαμπας μου ο ΣιΣι Καπγουελ δε σε θελει για γαμπρο του, μπου χου χου." Μιλαμε για χαλι, μεχρι και καλυματα εβαλε στα συνθ για το βιντεο αποχωρησης, σκηνοθεσια Νικος Φωσκολος.

Αυτοι ολοι οι τυποι ειναι πρωτα απο ολα ωραιοπαθεις, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να αφησουν το μελι του youtube, ουτε μια στο εκατομμυριο, απλα βρηκε μια αφορμη να γινει viral, να προωθησει την περσονα του ως ο νικος ξανθοπουλος των synthesizers, και στην επομενη σεζον θα ειναι συντομα κοντα μας με νεα επεισοδια γεματα ερωτες ιντριγκες και παθη στην καταπληκτικη μας σαπουνοπερα.
Δεν ξέρω τι έκανε, ούτε και με πολυ ενδιαφέρει.
Εχω θα κάτσω να χαζεψω κάνα συνθ στα βιντεος του.....αντί να δω ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ.
Επίσης , προφανώς και αυτό το video το κανει για τα views.
Είναι ωραιοπαθής δεν είναι; Πάλι δεν με πολυενδιαφέρει.
Αν δεν μου κάνει, δεν τον βλέπω.

ΑΛΛΑ....

Αλλά , ΠΟΣΟ άρρωστος μπορεί να είναι κάποιος, που ακόμα και αν δεν του κάνει ή αν διαφωνεί με αυτά που λέει, όχι μόνο καθεται και τον βλέπει, αλλά αναλώνει φαιά ουσία στο να βρίσει, να απειλήσει....να ...να...
Πόσο σακατεμένοι ψυσικά άνθρωποι με ανάπηρες ζωές υπάρχουν.......είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.

Ειναι τρομακτικο.

Μην πας μακρυα.

Εδω σκοτωνονται, οχι μεταφορικα, σε φαση σκοτωθηκα χτες με το αφεντικο μου, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

"Τι ειπες ρε, δε βγαζει τις καλυτερες σεντρες ο μπακ μας; ΠΑΡΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΣΤΑ ΙΣΑ"

Τι να πεις απο εκει και περα.

Αλλά , ΠΟΣΟ άρρωστος μπορεί να είναι κάποιος, που ακόμα και αν δεν του κάνει ή αν διαφωνεί με αυτά που λέει, όχι μόνο καθεται και τον βλέπει, αλλά αναλώνει φαιά ουσία στο να βρίσει, να απειλήσει....να ...να...
Πόσο σακατεμένοι ψυσικά άνθρωποι με ανάπηρες ζωές υπάρχουν.......είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.
Εγώ δεν είμαι άρρωστος. :D Μπαίνω και τα κάνω αυτά, ιδιαίτερα παλιά τρολαρα πολύ, πάρα πολύ. Σε διάφορα site και channels. Απλά είμαι ΑΝΩΡΙΜΟΣ.🤣

Νταξει, λιγο τρολ, κανα beef και τετοια πλακα εχουν.

Και στο γηπεδο, να πεις και κανα εξυπνο συνθημα να τρολλαρεις τον αντιπαλο πλακα εχει.

Αλλο αυτο, και αλλο να παιζεις με τη ζωη σου και τη ζωη του.

Αλλα ειναι αλλα στη μεση, λεφτα, συμφεροντα, τζιλικιανταβα, οποτε εκει καταληγει η φαση, στα ακρα.

Κατι σαν το youtube ενα πραγμα, που απο τοτε που εγινε a living οπως λες, εχουν πεσει με τα μουτρα οι "content creators", και βγαζουν βιντεο μεχρι για το απο που κλανει το μπαρμπουνι.

Μια χαρα βεβαια, οποιος γουσταρει μαζι του, δεν ειμαι βεβαιος βεβαια :ROFLMAO: οτι αυτο το content ειναι πιο αξιολογο απο τη Santa Barbara, αλλα οπως τη βρισκει ο καθενας, θα το ξηγηθουμε καταναλωση και αυτο, μαθημενοι ειμαστε.

strat VS tele
Που ξεκάθαρα είχατε κάνει κλίκα οι αντιinfluencers του noiz και συνεννοηθήκατε να μπείτε όλοι μαζί να ψηφίσετε Strat έτσι απλά για να μας τη σπάσετε και να φαίνεστε πολλοί... 😁

ούτε και με πολυ ενδιαφέρει.

Πάλι δεν με πολυενδιαφέρει.
Τώρα που το πρόσεξα, μήπως θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς λίγο με τη φωτό στο άβαταρ σου? νομίζω θέλει λίγο κεντράρισμα 😁

Το θέμα δεν είναι αστείο.
Ακόμα και εδώ στο noiz είχαμε απειλές, τις οποίες υφίσταντο κυρίως οι εκάστοτε admins.
Απειλές ικανές να θορυβίσουν κάποιον , χωρίς να έχει τη διάθεση να τις ανεχτεί, ούτε για πλάκα.
Προσωπικά δεν έχω πέσει ποτέ θύμα μπουλινγκ ούτε εδώ ούτε εν γένει διαδικτυακά, και έχω τη γνώση να τις εκλάβω ως γελοιότητες και το temper να τις αντιμετωπίσω.
Δεν έχουν όλοι όμως την ίδια διάθεση....

Ο κ. συνήγορος έχει απόλυτο δίκιο. Για να μπει κάποιος στον κόπο να ανακαλύψει ένα κινητό που ο αριθμός του δεν ήταν listed- σύμφωνα με τα λεγόμενα του- εκεί αρχίζεις να ανησυχείς.
Ο τύπος που το κάνει είναι φανατίκλα και εν δυνάμει επικίνδυνος.
Ακόμα και εδώ στο noiz είχαμε απειλές
Πράγματι στο παρελθόν υπήρξαν ορισμένα "καφριλίκια" και στο τίμιο forum μας, αλλά (δυστυχώς) συμβαίνουν παντού- από social και fora ως...

.

Πράγματι στο παρελθόν υπήρξαν ορισμένα "καφριλίκια" και στο τίμιο forum μας, αλλά (δυστυχώς) συμβαίνουν παντού- από social και fora ως...
Κλασσική περίπτωση από φοβισμένα ανθρωπάκια, που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και στην πραγματική ζωή, τρέμουν και που αναπνέουν.
Still , σε καμία περίπτωση μια τέτοια συμπεριφορά ΔΕΝ είναι ανεκτή.

Ακόμα και εδώ στο noiz είχαμε απειλές, τις οποίες υφίσταντο κυρίως οι εκάστοτε admins.
Απειλές ικανές να θορυβίσουν κάποιον , χωρίς να έχει τη διάθεση να τις ανεχτεί, ούτε για πλάκα.
Προσωπικά δεν έχω πέσει ποτέ θύμα μπουλινγκ ούτε εδώ ούτε εν γένει διαδικτυακά, και έχω τη γνώση να τις εκλάβω ως γελοιότητες και το temper να τις αντιμετωπίσω.
Δεν έχουν όλοι όμως την ίδια διάθεση....
Και εμένα με έχουν απειλήσει στα φορούμ και εδώ. Και έχουν χλεύασει τις απόψεις μου. Και μόλις τις χλευασαν εγώ τους απάντησα αναλόγως και πολλές φορές κανουν και τα θύματα και μιξοκλαινε γιατί είναι θρασυδειλοι🤣
Αυτά είναι μέσα στη ζωή γι αυτό και υπάρχει το moderation αλλά και οι θεσμοί που αν χρειαστεί θα αποδώσουν και ποινική και αστική δικαιοσύνη σε ανάλογες συμπεριφορές ή διάφορες.
Αλλά στο διαδίκτυο χρειάζεται και ο χαβαλές και η σστυρα και το πείραγμα και εγώ έχω την αίσθηση πως οι περισσότεροι χαβαλέ κάνουν, δεν εννοούν τις απειλές, τρολαρουν και είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι των Social media. Και οι mods αλλα και ολη η κοινότητα καλείται και πρέπει να το αντιμετωπίσει ενεργά όταν τα πράγματα φτάνουν στα άκρα. Για να μην καταληξουμε μια απέραντη διαδικτυακή ζούγκλα

Μου άρεσε και αυτη η ακτιβιστικη κίνηση με τα κάλυμμα στα πλήκτρα. 😄 Ετσι SCOTT, τα πες οπως να νιώθεις και περιμένουμε το νέο σου μετατραυματικο βίντεο με το Montage να λάμπει σαν Χριστουγεννιατικο δέντρο 😄

Still , σε καμία περίπτωση μια τέτοια συμπεριφορά ΔΕΝ είναι ανεκτή.

Το θέμα δεν είναι τεχνικό, και έχω υποσχεθεί (σε 'μένα) να μην γράφω σε θέματα γενικής γνωμοδότησης, αλλά επειδή είχα τσακωθεί με τον Καταρράκτη για το αν ο Scott είναι κάτι αξιόλογο, ακολουθούν τα 2 ή 3 cents μου.

α) Τα στοιχεία του Scott δεν ήταν τόσο προστατευμένα όσο νόμιζε, εγώ ο ίδιος είχα βρει αρκετά για το άτομό του τότε ακριβώς που τσακωνόμουν με τον Καταρράκτη.

β) Είναι ΠΑΝΤΑ δυσάρεστη εξέλιξη κάποια δημοσιογραφική φωνή να σιωπά, όποια και αν είναι η αξία της (προσωπική μου άποψη, βέβαια).

γ) Στην προσπάθεια για ευπρεπέστερη συμπεριφορά, τέτοια νήματα σαν το παρόν (που είναι ένα καραμπινάτο hate thread, από τον σαρκαστικό τίτλο του και μόνο), καλό θα ήταν να μην υπάρχουν. Ένα thread γνώμης, για κάτι τόσο ευαίσθητο όσο η ελευθερία του λόγου, είναι μοιραίο (αν αναπτυχθεί) να ξύσει πολιτικές και λοιπές απόψεις και τότε θα έχουμε λουκέτα.

δ) Αν ο Scott είχε ικανοποιητικό (για τα κριτήριά του) εισόδημα από αυτή τη δραστηριότητα, δεν θα είχε κάνει quit και ας τον απειλούσε ο Σάουρον.

ε) Όπως έκανα πάντα όσο έλλειπε ο dimsonic, ΚΑΙ τώρα, θα αδράξω την ευκαιρία να καλέσω τον Καταρράκτη πίσω, δοθείσης της αφορμής.

Αυτά.

Το θέμα δεν είναι τεχνικό, και έχω υποσχεθεί (σε 'μένα) να μην γράφω σε θέματα γενικής γνωμοδότησης, αλλά επειδή είχα τσακωθεί με τον Καταρράκτη για το αν ο Scott είναι κάτι αξιόλογο, ακολουθούν τα 2 ή 3 cents μου.

α) Τα στοιχεία του Scott δεν ήταν τόσο προστατευμένα όσο νόμιζε, εγώ ο ίδιος είχα βρει αρκετά για το άτομό του τότε ακριβώς που τσακωνόμουν με τον Καταρράκτη.

β) Είναι ΠΑΝΤΑ δυσάρεστη εξέλιξη κάποια δημοσιογραφική φωνή να σιωπά, όποια και αν είναι η αξία της (προσωπική μου άποψη, βέβαια).

γ) Στην προσπάθεια για ευπρεπέστερη συμπεριφορά, τέτοια νήματα σαν το παρόν (που είναι ένα καραμπινάτο hate thread, από τον σαρκαστικό τίτλο του και μόνο), καλό θα ήταν να μην υπάρχουν. Ένα thread γνώμης, για κάτι τόσο ευαίσθητο όσο η ελευθερία του λόγου, είναι μοιραίο (αν αναπτυχθεί) να ξύσει πολιτικές και λοιπές απόψεις και τότε θα έχουμε λουκέτα.

δ) Αν ο Scott είχε ικανοποιητικό (για τα κριτήριά του) εισόδημα από αυτή τη δραστηριότητα, δεν θα είχε κάνει quit και ας τον απειλούσε ο Σάουρον.

ε) Όπως έκανα πάντα όσο έλλειπε ο dimsonic, ΚΑΙ τώρα, θα αδράξω την ευκαιρία να καλέσω τον Καταρράκτη πίσω, δοθείσης της αφορμής.

Αυτά.
Πάνω κάτω τα ίδια λέμε.
Το τί είναι ο Σκοττ δεν είναι το μείζον.
Το μείζον είναι πως , όποιος και αν είναι ο Σκοττ, τέτοιες συμπεριφορές εναντίον του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.

Πάνω κάτω τα ίδια λέμε.
Το τί είναι ο Σκοττ δεν είναι το μείζον.
Το μείζον είναι πως , όποιος και αν είναι ο Σκοττ, τέτοιες συμπεριφορές εναντίον του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
Ενας του είπε πως θα του κόψει τα αυτιά και τη γλώσσα 🤣

Trolley, το να γραφεις κατα του bullying, και καπακι να ζητας την επιστροφη του waterfall, ειναι οξυμωρο.

Οταν μιλησα για εξυπνα τρολ συνθηματα στο γηπεδο, το εννοουσα. Εχω τυχει σε εξυπνα τρολ συνθηματα που να γελανε και οι αντιπαλοι, και μιλαμε για ντερμπι Ολυμπιακος- Παο και τετοια, οχι αστεια.

Αντιθετα, τα γνωστα περι μαναδων και αδελφων εμετικα συνθηματα, που δυστυχως ειναι και τα περισσοτερα, ειναι το πρωτο βημα για τη βια.

Οταν λοιπον ο Καταρρακτης κομπασε, οτι με τη συμπεριφορα του ειχε διωξει ολο το synth section απο το forum, την ιδια στιγμη υπηρξαν και εξελιξεις, απο οτι καταλαβα τουλαχιστον τοτε, παει και καιρος.

Του δωθηκε και δευτερη ευκαιρια με την καινουργια διευθυνση, και τι εγινε; Καταφερε παλι να διωξει κοσμο, και μαλιστα το με διαφορα πιο χρησιμο και πιο καταρτισμενο μελος της κοινοτητας, ενα μελος που δεν υπηρξε ανθρωπος synthας που εγραψε στο noiz και να μην τον ειχε βοηθησει.

Αφου λοιπον εσυ ζητας να γυρησει ο waterfall δημοσια, λαμβανω και εγω το θαρρος να ζητησω το να κατσει εκει που καθεται. Ολοι μας εχουμε την τοξικοτητα μεσα μας, ολοι μας ειμαστε εν δυναμη θυτες και θυματα αυτης, και ολοι μας κανουμε λαθη, αλλα τουλαχιστον οι πρωταθλητες της τοξικοτητας καλο ειναι να παιρνουν και το βραβειο που τους αναλογει.

Είναι συγκλονιστικά αυτά που συμβαίνουν κυρίες και κύριοι😲, πλέον μεταδίδονται ανεπιφύλακτα, :Dόλες οι λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο.:mad:

Που βαδίζουμε...................

το τσεκαρα κι εγω χθες!
και η αντιδραση μου ηταν,,, η κλασσικη Ελληνικη, το λεω!!!!!
"κατι πρεπει να υπαρχει απο πισω"!
τωρα δε γινεται επειδη 20-30 haters, εγραψαν εκει περα κατι περιεργα, πρωτη ή τελευταια φορα θα ειναι που γινεται αυτο!!! η πλειοψηφια τον στηριζει παντως! μακαρι να γυρισει, (γνωμη μου; θα γυρισει)!!! τα λεει ωραια!
Υγ. Το synth της εριδος , που εγινε ολη αυτη η φασαρια,,, ηταν Teenage engineering!
αν παιζει καποιον ρολο αυτο!!!!!

Trolley, το να γραφεις κατα του bullying, και καπακι να ζητας την επιστροφη του waterfall, ειναι οξυμωρο.

Οταν μιλησα για εξυπνα τρολ συνθηματα στο γηπεδο, το εννοουσα. Εχω τυχει σε εξυπνα τρολ συνθηματα που να γελανε και οι αντιπαλοι, και μιλαμε για ντερμπι Ολυμπιακος- Παο και τετοια, οχι αστεια.

Αντιθετα, τα γνωστα περι μαναδων και αδελφων εμετικα συνθηματα, που δυστυχως ειναι και τα περισσοτερα, ειναι το πρωτο βημα για τη βια.

Οταν λοιπον ο Καταρρακτης κομπασε, οτι με τη συμπεριφορα του ειχε διωξει ολο το synth section απο το forum, την ιδια στιγμη υπηρξαν και εξελιξεις, απο οτι καταλαβα τουλαχιστον τοτε, παει και καιρος.

Του δωθηκε και δευτερη ευκαιρια με την καινουργια διευθυνση, και τι εγινε; Καταφερε παλι να διωξει κοσμο, και μαλιστα το με διαφορα πιο χρησιμο και πιο καταρτισμενο μελος της κοινοτητας, ενα μελος που δεν υπηρξε ανθρωπος synthας που εγραψε στο noiz και να μην τον ειχε βοηθησει.

Αφου λοιπον εσυ ζητας να γυρησει ο waterfall δημοσια, λαμβανω και εγω το θαρρος να ζητησω το να κατσει εκει που καθεται. Ολοι μας εχουμε την τοξικοτητα μεσα μας, ολοι μας ειμαστε εν δυναμη θυτες και θυματα αυτης, και ολοι μας κανουμε λαθη, αλλα τουλαχιστον οι πρωταθλητες της τοξικοτητας καλο ειναι να παιρνουν και το βραβειο που τους αναλογει.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Καταρράκτη.
Ήταν μία περίοδος που δεν συμμετείχα.
Αν το έχει παρακάνει, υποθέτω ότι θα το κρίνουν οι αρμόδιοι.
Γενικώς, πιστεύω στις πολλαπλές ευκαιρίες, επειδή και έχω δώσει και μου έχουν δοθεί.
Για την αποκατάσταση της όποιας ανισοροπίας, ασφαλώς καλώ πίσω και τον κ. Χναράκη.

:)

Μακαρι trolley να ημασταν οπως ημασταν παιδακια, που τη μια μερα παιζαμε μπουφλες και την επομενη ημασταν και παλι φιλοι.

Επειδη ομως εχουμε μεγαλωσει ολοι μας, και η υπομονη μας εχει εξαντληθει, καλο ειναι να υπαρχει και ενα οριο.

Το οποιο οριο, οπως πολυ σωστα λες και εσυ, καλειται να το βαλει η διαχειριση.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back