Ο ρολος του καθε μουσικου σε ενα σχημα

brougos7 είπε:
Λοιπον παιζαμε το γνωστο λαικο ασμα all she wrote, ελεγε οτι στο ρεφρεν τα πληκτρα πρεπει να παιζω μονο με το δεξι κ να κραταω παρεστιγμενα τις  αξιες στη συγχορδια με σκοπο να καλυψω τις ψηλες συχνοτητες μιας κ η κιθαριτσα του τρισμεγιστου πεφτει στις μεσες. Στο κουπλε ελεγε να μη παιζω καθολου ( κ να πινω γουλιες απο φραπεδουμπα η απο μεηκ ε καλουα τουναητ) κ γενικα να μη βαζω αριστερο χερι μιας κ οι μπασσεσ συχνοτητες καλυπτοντε απο το μπασσο κ να μη παιζω το κομματι ως χαλι γιατι χαλαει τη γκραντζιλα στο υφος ...
Και το λάθος είναι....... που;

Δεν παίζετε που δεν παίζετε επαγγελματικά, δεν πάτε για ψάρεμα λέω γω;

brougos7 είπε:
Λοιπον παιζαμε το γνωστο λαικο ασμα all she wrote, ελεγε οτι στο ρεφρεν τα πληκτρα πρεπει να παιζω μονο με το δεξι κ να κραταω παρεστιγμενα τις  αξιες στη συγχορδια με σκοπο να καλυψω τις ψηλες συχνοτητες μιας κ η κιθαριτσα του τρισμεγιστου πεφτει στις μεσες. Στο κουπλε ελεγε να μη παιζω καθολου ( κ να πινω γουλιες απο φραπεδουμπα η απο μεηκ ε καλουα τουναητ) κ γενικα να μη βαζω αριστερο χερι μιας κ οι μπασσεσ συχνοτητες καλυπτοντε απο το μπασσο κ να μη παιζω το κομματι ως χαλι γιατι χαλαει τη γκραντζιλα στο υφος ...
Ε μα ο τυπος ειναι μεγαλοφυία. Μετα απο 20 χρόνια εμπειρίας, μπορεί και κανει real time mastering μεσα σε προβαδικο...

Tthawth είπε:
Ίσως βρεις και forum στο site Psarontoyfeko.gr με τίτλο:" Τι γίνεται πια με τα ψάρια στο Αιγαίο?"
Το ενδιαφέρον θα ήταν αν σε ένα τέτοιο φόρουμ συζητούσαν αν το μαχόγκανι σφυρίζΗ καλά...

untitled.JPG

redux-fish_guitar.jpg

Γιατι πληκτρα κ γκραντζιλα συνηπαρχουν? Πλακα πλακα λετε οτι ειναι συλλεκτικο θεμα αλλα τις καλυτερες μου ατακες τις εγραψα χτες αλλου κ τις περασατε στο ντουκου ασχολιαστες.  Aλλα η μητερα ειναι η επαναληψη της μαθησης. ( ο πατερας αραγε ποιος ειναι?)

http://www.noiz.gr/index.php?topic=362.msg375653#new

brougos7 είπε:
Που κολλα η γραντζιλα στο κομμάτι? Το οτι μπορει να καλυπτεις το μπασο ειναι γεγονος αλλα δεν ειναι λόγος να έχεις το αριστερο στην τσέπη. Πάντως με τη μικρο μυαλουδακι που έχουμε μας ξέφυγε ο τίτλος της μπαντας. Το Hint μας το έδωσε απο νωρις ο δασκαλος αλλα δε το πιάσαμε. Ειναι το πασίγνωστο και τρανό glam συγκρότημα απο την Ελλάδα. Ειναι οι σουπερντουπερ.... MUSIC LAB!!!!!

Το αριστερο φιλε ειναι για να φερνει το φραππε στο στομα. ΜΕτα απο 20 χρονια μαστερινγκ εκει κατεληξε

brougos7 είπε:
Γμτ δεν ειχαν ονομα ακομα. Αλλα που θα παει, θα γινουν πασιγνωστοι.
''Εγώ και οι άλλοι (άσχετοι)''

brougos7 είπε:
Το αριστερο φιλε ειναι για να φερνει το φραππε στο στομα. ΜΕτα απο 20 χρονια μαστερινγκ εκει κατεληξε
Μηπως με το αριστερο ηθελε να του κανεις κατι άλλο? δεν τον ρώτησες?

brougos7 είπε:
Πόσα κομμάτια βγάζει ο φραπές;

Tthawth είπε:
Μηπως με το αριστερο ηθελε να του κανεις κατι άλλο? δεν τον ρώτησες?
Αχ αυτές οι γκλαμ μπάντες. Τα πάντα όλα κάνουν!

audiokostas είπε:
Πόσα κομμάτια βγάζει ο φραπές;
Μονο λιγη προσοχή στο ρούφηγμα. Καλύπτεις τις συχνότητες απο τα tom

πωπω απιστευτο....

ακριβως αυτο μου ετυχε σε ενα σχημα που κληθηκα να παιξω προσφατα......

ενιωσα τετοιο εκνευρισμο....που πραγματικα δεν ηθελα να ξαναπαω στη προβα.ειπα ενταξει δε πειραζει......πανε και υπομονη. καιστην αλλη προβα χειροτερα!!!!

το χειροτερο ειναι πως υποδειξεις μου κανει καποιος που δε μπορει να καταλαβει ακουγοντας ενα τραγουδι το αν παιζει ξερω γω σολ η ρε!!!! εκει καραφλιασα παντελως....

μου αρχισε κατι εδω μη παιζεις καντινια εκει μη βαζεις μπασες.....και οταν δυσανασχετισα μου εσκασε το Θεϊκο...α φιλε εμεις ετσι τα παιζουμε χρονια τωρα ο προηγουμενος απο σενα που ειναι ο κλαϊν μαϊν επαιζε ετσι κλπ κλπ κλπ. κατσε ρε χριστιανε του λεω εγω τι σχεση εχω με τον προηγουμενο? κι εμενα μια προηγουμενη γκομενα μου μου εκανε το !@#$!$ με τα ποδια της....τι σημαινει αυτο????

νιωθω οτι καποιος απο εσας ηταν στη προβα εκεινη και μου κανετε πλακα αλλιως δεν εξηγειται το ποσο μεσα εχετε πεσει....  ???

To μονο που μπορω να πω ειναι οτι το σχημα αυτο βρισκεται στην Αθηνα (ζουν αναμεσα μας).

Όταν βάλουν αγγελία για πληκτρά εδώ, βάλε το λινκ της αγγελίας.

Εν τω μεταξύ brougos, εσένα πως σε βρήκανε αρχικά; Αγγελία;

Trending...

Νέα θέματα

Back