Ο ρολος του καθε μουσικου σε ενα σχημα

brougos7 είπε:
To χειροτερο δεν ειναι η υπαρξη αρχηγων κ ξερολιασης, αλλα αυτων που τους ακολουθουν κ τους αναγνωριζουν τη δεσποζουσα θεση.
Εξαρταται την περιπτωση.Εσυ σε ποια φαση είσαι απο αυτες που ανέφερα?

Συμφωνώ.

Σε κάθε ομάδα ''πρέπει'' να υπάρχει και ένας ''ηγέτης''. Ο ηγέτης αυτός λοιπόν πρέπει

α) να έχει τις απαραίτητες γνώσεις και

β) να έχει και τον σωστό τρόπο να ηγηθεί.

Σίγουρα πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις μέσα στο γκρουπ αλλά τελικά ένας θα πρέπει να αποφασίσει το τι ακριβώς θα παιχτεί.

Σκεφτείτε μια συμφωνική ορχήστρα να λέει ο καθένας τη γνώμη του τι θα γίνει! Γι αυτό λοιπόν υπάρχει ένας μαέστρος που θα αποφασίσει.

Αλλά είπαμε να έχει τα α) και β) ;)
+1

ΜΙκ σε ερασιτεχνικη φαση ενος σχηματος που θα κανει σποραδικα live...  κ εγω αλλα κ αυτοι υποτιθεται

brougos7 είπε:
ΜΙκ σε ερασιτεχνικη φαση ενος σχηματος που θα κανει σποραδικα live...  κ εγω αλλα κ αυτοι υποτιθεται
...Απανω του τοτε !!!! ;D μαζι σου. Εχω πλακωθει απειρες φορες με ανθρωπους που πουλανε starιliki και ειναι στην φαση που περιγραφεις.

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ενοχλουν κ εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε ηδη .... :)
Συμφωνω 100%  ;D ;D 

Τον εφτιαξα για τα καλα. Αφου το παιξα οπως ηθελε του λεω στα ισα μπροστα σε ολους οτι ειναι απαισιος αυτος ο τροπος , κ αρχιζε να βγαζει καπνους (αλητη τολμας κ αμφισβητεις την αυθεντια μου). Κ στο τελος μου πετα ατακαι " εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες" ομολογω πως εδω ηταν η πιο δυσκολη φαση γιατι να νευρα τα ελεγχεις, τα γελια ομως?

Οκ βασικά... αφού σε χαλάει τόσο γιατί να συνεχίσεις να παίζεις εκεί;

χαχαχαχαχααχχααχαχα  ;D ;D ;D ;D ;D

θέλω και εγώ να γνωρίσω τέτοιους τύπους....

χαχαχαχαχαααα ;D ;D

brougos7 είπε:
Τον εφτιαξα για τα καλα. Αφου το παιξα οπως ηθελε του λεω στα ισα μπροστα σε ολους οτι ειναι απαισιος αυτος ο τροπος , κ αρχιζε να βγαζει καπνους (αλητη τολμας κ αμφισβητεις την αυθεντια μου). Κ στο τελος μου πετα ατακαι " εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες" ομολογω πως εδω ηταν η πιο δυσκολη φαση γιατι να νευρα τα ελεγχεις, τα γελια ομως?
Πραγματικα ειναι αυτο που λες ............"για γέλια"........αυτο πρωτη φορα το ακουω......γκρουπ "μουσικο εργαστηρι"............οντως μεγαλος καλαμπουρτζης ...αλλα οχι ειπαμε αυτος ειναι επαγγελματιας. Με σύγχυσες πρωι πρωι !!

Βεβαια κακως τον θάβω κι εγω αφου δεν τον ξερω προσωπικά ....αλλα και τα δικα μου νευρα μην νομιζεις είναι καλα !!! ;D  

Ma δεν παιζω πια εκει. Απλα τις σκεψεις μου παραθετω προς γνωση κ συμμορφωση. Κακο ειναι?

brougos7 είπε:
Κ στο τελος μου πετα ατακα " εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες"
Και επιμένεις μετά από αυτό, ότι δεν χρειάζεται να του συστησεις τον manager σου? ;D ;D

ΜΙΚ οχι καλαμπουρτζης. καλαμπορτζης γνωστο κοσμητικο επιθετο για κ καλα μουσικους που παιζουν στο γαμο του καραγκιοζη. Προερχεται απο την εκφραση " καλα μπορω κ ετσι"

Evilnye είπε:
Οκ βασικά... αφού σε χαλάει τόσο γιατί να συνεχίσεις να παίζεις εκεί;
Για να σπάει πλάκα!

Πω πω τι λαθος εκανα που εφυγα. Κωστα εχεις απολυτο δικιο. επρεπε να κατσω κ αλλο στο εργαστηρι, να ακουσω κ αλλες ατακες. χαλαλι το χρημα κ την ωρα που θα τρωγα .

brougos7 είπε:
ΜΙΚ οχι καλαμπουρτζης. καλαμπορτζης γνωστο κοσμητικο επιθετο για κ καλα μουσικους που παιζουν στο γαμο του καραγκιοζη. Προερχεται απο την εκφραση " καλα μπορω κ ετσι"
Μάλλον θελω πατομπουκαλα ..... ;D ;D οτι θέλω και οτι με βολεύει βλεπω .Η πλακα είναι οτι ετσι φωνάζω ενα φίλο πληκτρα που έχω και μονιμως πλακωνόμαστε. ;D ;D ......πανε τ α ομορφα καταπρασινα μου ματακια !!!!  

brougos7 είπε:
αλητη τολμας κ αμφισβητεις την αυθεντια μου...

εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες...
Σοβάρα μιλάς τώρα? Και αυτός σοβαρά μιλούσε? :o Είναι αρκετά πιο ογκώδης απο σένα?

Ειναι τρισμεγιστος μεταλλοπατερας. Μου ελεγε επισης οτι σε καθε live θα ναυλωνει φορτηγο με εξοπλισμο δικο του κ παντα με δικο του ηχοληπτη σε μαγαζι. Αχ θελω να δω ποιο μαγαζι θα ειναι το τυχερο που θα τον βαλει live , ε ρε κακομοιρα παιδια.

brougos7 είπε:
Ειναι τρισμεγιστος μεταλλοπατερας. Μου ελεγε επισης οτι σε καθε live θα ναυλωνει φορτηγο με εξοπλισμο δικο του κ παντα με δικο του ηχοληπτη σε μαγαζι. Αχ θελω να δω ποιο μαγαζι θα ειναι το τυχερο που θα τον βαλει live , ε ρε κακομοιρα παιδια.
ΕΣΕΙΣ θα πληρώνετε για να παίξετε  ;D

Γενικά στην ζωή ψάχνουμε το κάτι διαφορετικό, το ιδιαίτερο, είτε είναι καλοί συνεργάτες, καλή δουλειά, καλά μουσικά όργανα, το καλύτερο σουβλατζίδικο ή και 'γω δεν ξέρω τι.

Ε, όταν βρίσκεις τέτοια υπερσπάνια άτομα τα κρατάς πάντα από κοντά, σιγοντάρεις την παράνοιά τους και γεμίζεις αστείες ιστορίες. Κοινώς, σπάς πλάκα.

Καμία φωτό του έχεις; Θα ήθελα πολύ να δώ την φάτσα του.

Και στην τελική τι παίζατε; Έντεχνο; ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Trending...

Νέα θέματα

Back