...Απανω του τοτε !!!! ;D μαζι σου. Εχω πλακωθει απειρες φορες με ανθρωπους που πουλανε starιliki και ειναι στην φαση που περιγραφεις.brougos7 είπε:ΜΙκ σε ερασιτεχνικη φαση ενος σχηματος που θα κανει σποραδικα live... κ εγω αλλα κ αυτοι υποτιθεται
Συμφωνω 100% ;D ;DΑυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ενοχλουν κ εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε ηδη ....![]()
Πραγματικα ειναι αυτο που λες ............"για γέλια"........αυτο πρωτη φορα το ακουω......γκρουπ "μουσικο εργαστηρι"............οντως μεγαλος καλαμπουρτζης ...αλλα οχι ειπαμε αυτος ειναι επαγγελματιας. Με σύγχυσες πρωι πρωι !!brougos7 είπε:Τον εφτιαξα για τα καλα. Αφου το παιξα οπως ηθελε του λεω στα ισα μπροστα σε ολους οτι ειναι απαισιος αυτος ο τροπος , κ αρχιζε να βγαζει καπνους (αλητη τολμας κ αμφισβητεις την αυθεντια μου). Κ στο τελος μου πετα ατακαι " εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες" ομολογω πως εδω ηταν η πιο δυσκολη φαση γιατι να νευρα τα ελεγχεις, τα γελια ομως?
Και επιμένεις μετά από αυτό, ότι δεν χρειάζεται να του συστησεις τον manager σου? ;D ;Dbrougos7 είπε:Κ στο τελος μου πετα ατακα " εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες"
Για να σπάει πλάκα!Evilnye είπε:Οκ βασικά... αφού σε χαλάει τόσο γιατί να συνεχίσεις να παίζεις εκεί;
Μάλλον θελω πατομπουκαλα ..... ;D ;D οτι θέλω και οτι με βολεύει βλεπω .Η πλακα είναι οτι ετσι φωνάζω ενα φίλο πληκτρα που έχω και μονιμως πλακωνόμαστε. ;D ;D ......πανε τ α ομορφα καταπρασινα μου ματακια !!!!brougos7 είπε:ΜΙΚ οχι καλαμπουρτζης. καλαμπορτζης γνωστο κοσμητικο επιθετο για κ καλα μουσικους που παιζουν στο γαμο του καραγκιοζη. Προερχεται απο την εκφραση " καλα μπορω κ ετσι"
Σοβάρα μιλάς τώρα? Και αυτός σοβαρά μιλούσε?brougos7 είπε:αλητη τολμας κ αμφισβητεις την αυθεντια μου...
εδω φιλαρακο δεν ειναι ενα απλο γκρουπ, εδω ειμαστε ενα μουσικο εργαστηρι και παμε να κανουμε κατι που θα γινει για 1 φορα στην ελλαδα μιας κ οι πιο πολλοι ερασιτεχνες ειναι καλαμπορτζηδες...
ΕΣΕΙΣ θα πληρώνετε για να παίξετε ;Dbrougos7 είπε:Ειναι τρισμεγιστος μεταλλοπατερας. Μου ελεγε επισης οτι σε καθε live θα ναυλωνει φορτηγο με εξοπλισμο δικο του κ παντα με δικο του ηχοληπτη σε μαγαζι. Αχ θελω να δω ποιο μαγαζι θα ειναι το τυχερο που θα τον βαλει live , ε ρε κακομοιρα παιδια.