- Πόντοι
- 38
A.E.brougos7 είπε:Γμτ δεν ειχαν ονομα ακομα. Αλλα που θα παει, θα γινουν πασιγνωστοι.
Ανωνυμία και επαγγελματισμός. Πολύ μπροστά. Υπάρχει και μετοχική σύνθεση;
A.E.brougos7 είπε:Γμτ δεν ειχαν ονομα ακομα. Αλλα που θα παει, θα γινουν πασιγνωστοι.
Και ο Ψωμιάδης; Ούτε ένα 0,1%; Τι θα πει ο απλός λαός;brougos7 είπε:50% ξερολιαση ΑΕ, 40% βεντετισμος ΕΠΕ, 10% Αερα Pantera Ο.Ε, αυτοι νομιζω κρυβοντε πισω απο αυτη τη βιτρινα του εργαστηριου
χαχαχαχχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαTthawth είπε:Ρε δε πιστεύω να εισαι ο μουσικός που εξαγρίωσε τον themiskaltsidis στο "
Τι γινεται πια με τους μουσικους στην ελλαδα?!?!?!? "
Τσ τσ τσ... Μικρε ανεύθυνε μουσικε...brougos7 είπε:τι εγινε με το καλτσιδη? υπαρχει λινκ για την ιστορια?
Ονοματεπώνυμο:ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ. Γεια σε όλους. Θα μπορούσα να πω οτι είμαι ενας ανερχόμενος αλλά και ταυτόχρονα απελπισμένος ψαροντουφεκας.
Σωστοτατη παρατήρηση!Evilnye είπε:λέει ασχολείται 4-5 χρόνια, ενώ εδώ έχουμε μάστορα 20ετίας.
Ίσως βρεις και forum στο site Psarontoyfeko.gr με τίτλο:" Τι γίνεται πια με τα ψάρια στο Αιγαίο???"bloody_sunday είπε:Καλά έχω τρελαθεί στο γέλιο!! ;D ;D Στο πρώτο αποτέλεσμα στο Google για το όνομα "θεμης καλτσιδης" βγαινει το εξής!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχTthawth είπε:Ίσως βρεις και forum στο site Psarontoyfeko.gr με τίτλο:" Τι γίνεται πια με τα ψάρια στο Αιγαίο???"
Φαντάζεσαι μεταλκορ με γκλαμ στοιχεία;Άσε που poser απο τη μια, metalcore απ'την άλλη![]()
bloody_sunday είπε:Καλά έχω τρελαθεί στο γέλιο!! ;D ;D Στο πρώτο αποτέλεσμα στο Google για το όνομα "θεμης καλτσιδης" βγαινει το εξής!!!
Και το λάθος είναι....... που;brougos7 είπε:Λοιπον παιζαμε το γνωστο λαικο ασμα all she wrote, ελεγε οτι στο ρεφρεν τα πληκτρα πρεπει να παιζω μονο με το δεξι κ να κραταω παρεστιγμενα τις αξιες στη συγχορδια με σκοπο να καλυψω τις ψηλες συχνοτητες μιας κ η κιθαριτσα του τρισμεγιστου πεφτει στις μεσες. Στο κουπλε ελεγε να μη παιζω καθολου ( κ να πινω γουλιες απο φραπεδουμπα η απο μεηκ ε καλουα τουναητ) κ γενικα να μη βαζω αριστερο χερι μιας κ οι μπασσεσ συχνοτητες καλυπτοντε απο το μπασσο κ να μη παιζω το κομματι ως χαλι γιατι χαλαει τη γκραντζιλα στο υφος ...