Τι ακριβώς; Με ενδιαφέρει επιστημονικά το όλο θέμα.solega είπε:κι εμενα μια προηγουμενη γκομενα μου μου εκανε το !@#$!$ με τα ποδια της
Γιατί όχι στο νοιζ? Εδώ υπάρχει αγάπη.brougos7 είπε:Αποχωρησα προσφατα απο το σχημα που ημουν κ ειχα βαλει αγγελια, οχι ομως στο noiz.
εχει σχεση με το αβαταρ σου :kwstas79 είπε:Τι ακριβώς; Με ενδιαφέρει επιστημονικά το όλο θέμα.
μηπως ειναι ο καλτσιδης και στις 3 περιπτωσεις απλα μεταμορφωνεται και ταξιδευει με τη ταχυτητα του φωτος σε αλλα μερη????brougos7 είπε:Η ιστορια σου παντως εχει ομοιοτητα τρελη με τη δικια μου. Ρε μπας κ επικοινωνουν με τηλεπαθεια ο δικος σου ο δικος μου κ ο καλτσιδης?
Πρόκειται βασικά για τον αιώνιο πρωταθλητή μουσικό. Παίζει σε κάθε παράλληλη πραγματικότητα με άλλη μορφή κάθε φορά, αλλά βγαίνουν αληθινές μπάντες με τη φυσιογνωμία του.solega είπε:μηπως ειναι ο καλτσιδης και στις 3 περιπτωσεις απλα μεταμορφωνεται και ταξιδευει με τη ταχυτητα του φωτος σε αλλα μερη????
εξαρταται ο τροποςdionisissab είπε:Ο drummer (εγώ δηλαδή) για το ρυθμικό τομέα αλλά θα πει τη γνώμη του και για τον τρόπο με τον οποίο τραγουδά ο τραγουδιστής ή σολάρει ο κιθαρίστας.