για να βρουμε τις αλλες 4...!!!gdevelek είπε:αυτός είσαι! ;D
1.
2.
3.
4. καρεκλο-θεση
5.
....κοπιαστε !
για να βρουμε τις αλλες 4...!!!gdevelek είπε:αυτός είσαι! ;D
1. i got the blues -θεσηSuperfunk είπε:1.Καλος ηχος αν θες να εισαι Bro απο το Μισσισιπη (neck)
2.Τι ΑΗΔΙΑ ειναι αυτη!!??? (n+m)
3.ΜΑΜΩ τους ηχους,γιατι δεν εβαζαν μονο ενα μεσαιο μαγνητη να ειναι και πιο φτηνη η κιθαρα?
4. καρεκλο-θεση (m+b) (σταθερη αξια)
5. ΠΛΑΚΑ με κανεις???που ειναι η τελε μου? (b)
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!bluesman είπε:4. γκιουραπα - θεση
Ρε παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά στην δικιά μου ο bridge όχι απλά δεν ξυρίζει στα πρίμα αλλά αν παίξω και με το tone (στην συνδεσμολογία μου ο bridge έχει tone) ο ήχος είναι πολύ καλός και μου φαίνεται και αρκετά γεμάτος.fenderiarhs είπε:1. που ειναι η ξυριστικη μου (στα καθαρα)? Το ξυραφακι μου (στα βρωμικα)
Φυσικα και κανει διαφορα μια και κανει τον bridge μαγνητη ..σχεδον σαν τον καλυτερο bridge μαγνητη ολων των εποχων (δηλ.αυτον της tele... ;D)Βέβαια μπορεί το base plate στον bridge (οι μαγνήτες είναι lindy fralin vintage hot) να κάνει την διαφορά ή μπορεί να είναι και αυθυποβολή (ότι και καλά φοράω υπέροχους μαγνήτες, σε όλες τις θέσεις ακούγομαι γ@μιστερ@ )...
Σοβαρά όμως. Έτσι κάνω. Αλλάζω θέση - σε όποια θέση και να πάω - και λέω "πωπω τι ηχάρα"...Nestoras είπε:RayDTutto, εσύ ξέρεις. Οι λοιποί...![]()
Aϊ αμ γουιθ γιουekim είπε:Ρε παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά στην δικιά μου ο bridge όχι απλά δεν ξυρίζει στα πρίμα αλλά αν παίξω και με το tone (στην συνδεσμολογία μου ο bridge έχει tone) ο ήχος είναι πολύ καλός και μου φαίνεται και αρκετά γεμάτος.
Βέβαια μπορεί το base plate στον bridge (οι μαγνήτες είναι lindy fralin vintage hot) να κάνει την διαφορά ή μπορεί να είναι και αυθυποβολή (ότι και καλά φοράω υπέροχους μαγνήτες, σε όλες τις θέσεις ακούγομαι γ@μιστερ@)...
Who knows