Προσωπικα ειμαι φανατικα αντιθετος με τις αναβαθμισεις.
Καμια αναβαθμιση στη squier δε θα την κανει mexico, και καμια αναβαθμιση στη mexico δε θα την κανει usa.
Δεν ειναι κοροιδο μια εταιρια μεγαθηριο σαν τη Fender να αφηνει περιθωριο για να "κοψεις δρομο".
Αν θελεις να τη δεις Bob ο μαστορας, ΟΚ, αλλα σε καμια περιπτωση δε συμφερει κατι τετοιο, μαλλον χανεις λεφτα αντι να κερδιζεις. Και με ΠΟΛΥ χειροτερη κιθαρα θα καταληξεις, απο το να τα εδινες τα λεφτα σε ενα καλυτερο μοντελο.
Εχω κορεατικη squier, ασυγκριτα ανωτερη απο την affinity, με εξτρα hardware που υπερβαινει την αξια της κιθαρας, και διπλα στη μεξικο ειναι η διαφορα ποδηλατο με F35, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ συγκριση, για USA δε μιλαω, ειναι ανεκδοτο.
Αυτα ολα τα στυλ "παρε μια affinity και βαλτης πανω τα μαλιοκεφαλα σου και θα πεταει", ειναι για να κονομανε οσοι πουλανε hardware. Η καθε κιθαρα εχει απο τη μανα της το hardware που της αξιζει.
Αλλο το μαστοριλικι λοιπον, και εγω για το χαβαλε του μαστοριλικιου την ξεντεριασα την καημενη τη squier ( το hardware βεβαια προυπηρχε, σιγα μην εδινα λεφτα για τη squier), και αλλο το να εχεις μια καλη κιθαρα. Μια good enough κιθαρα μπορει, αλλωστε και οπως ειναι μια squier, ειδικα τα ακριβοτερα μοντελα, ειναι good enough, να κανεις ομως την ανθυπομετρια κιθαραρα δεν παιζει.