Ο Γουίλεμ Νταφόε κατά της Μενδώνη!

Status
Not open for further replies.
Κυρίες και κύριοι... Όπως έλεγε το ρητό: αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν. Όμως υπάρχουν και τα "άνθη του κακού"... 

Δικό σας, αλλά πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστε. 

Δημόσια προταση προς τη διαχειριση:

1) Permaban απο εδω και περα σε οποιον ανοιγει πολιτικο θεμα μεχρι τις δευτερες εκλογες, αν χρειαστουν, και το σχηματισμό κυβέρνησης.

2) Διεξαγωγη Poll μετα τις εκλογες μεταξυ των μελων, για το αν θα υπάρχει μια κατηγορια θεματων, αυστηρα μια κατηγορια και εξω απο την πρωτη σελιδα και τους τιτλους, χωμενη στα ενδοτερα του forum, για παρομοιες συζητησεις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Δημόσια προταση προς τη διαχειριση:

1) Permaban απο εδω και περα σε οποιον ανοιγει πολιτικο θεμα μεχρι τις δευτερες εκλογες, αν χρειαστουν, και το σχηματισμό κυβέρνησης.

2) Διεξαγωγη Poll μετα τις εκλογες μεταξυ των μελων, για το αν θα υπάρχει μια κατηγορια θεματων, αυστηρα μια κατηγορια και εξω απο την πρωτη σελιδα και τους τιτλους, χωμενη στα ενδοτερα του forum, για παρομοιες συζητησεις.
εγω στο μεταξύ θα επιτρέπεται να ποστάρω σε λάθος νήματα?

Να σταματήσουν οι καλλιτέχνες να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά θέματα χωρών. 

Έλεος πια. 

Και συγνώμη γιατί είμαι έξαλλος Χαχαχαχαχαχαχα ??

Permaban απο εδω και περα σε οποιον ανοιγει πολιτικο θεμα μεχρι τις δευτερες εκλογες, αν χρειαστουν, και το σχηματισμό κυβέρνησης.
Όχι μωρέ, άστους να εκτίθενται, καλό είναι να ξέρουμε τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας. Έτσι, την επόμενη φορά που θα συζητήσουμε, θα ξέρουμε και αν υπάρχει λόγος να επιμένουμε ή όχι.

Διεξαγωγη Poll μετα τις εκλογες μεταξυ των μελων, για το αν θα υπάρχει μια κατηγορια θεματων, αυστηρα μια κατηγορια και εξω απο την πρωτη σελιδα και τους τιτλους, χωμενη στα ενδοτερα του forum, για παρομοιες συζητησεις.
Αυτό έχει δοκιμαστεί, ήταν τόσο αποτυχημένο που τελικά έμεινε να μιλάει ένας μόνος του (αν δεν κάνω λάθος).

Πάντως, - ΓΙΑ ΄ΜΕΝΑ - ο πιο Σύριζα ηθοποιός είναι αυτός που παίζει τον Πωλ Ατρείδης στο καινούργιο DUNE (αυτός που τον έπαιζε στο παλιό ήταν εντελώς ΔΑΠΙΤΗΣ). Ο ρόλος του Χανς Τσίμερ ερευνάται ένεκα του παρελθόντος του στην ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡ.

Αυτό έχει δοκιμαστεί, ήταν τόσο αποτυχημένο που τελικά έμεινε να μιλάει ένας μόνος του

Ναι, και την άλλη φορά εγώ το είχα προτείνει, αλλά δεν συμμετείχα καθόλου ? Οπότε δεν ήξερα και την κατάληξή του.

Η σκέψη και ο στοχος πίσω από αυτήν την πρόταση, ήταν να αποφευχθούν τα μποτάκια των κομμάτων. Διότι από τον καλό φίλο ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ cosdr δεν με πειράζει καθόλου να διαβάσω για την πάλη των τάξεων που μένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, ΚΑΘΟΛΟΥ δε με πειράζει, γιατί ΞΕΡΩ ότι αν τον αρχίσω και εγώ το δικό μου παραμύθι για την ιδιωτική πρωτοβουλία και την συνεισφορά των ατομικών επιδιώξεων στη συνολική ευμάρεια της κοινωνίας, δε θα αρχίσει να με βρίζει για ανάλγητο κλεφτη και φονεα του λαου, ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ, διότι μιλάμε για χίλια δυο άλλλα πράγματα εδώ μέσα.

Τα μποτάκια πάλι δε σέβονται τίποτα, ούτε νεκρούς δε σέβονται, ούτε τίποτα, την κουτάλα μόνο κοιτάνε.

Επειδή όμως τα πολιτικά πάθη είναι εύκολο να επηρεάσουν και τους κανονικούς ανθρώπους, και να τους κάνουν τελικά να έχουν τη συμπεριφορά μποτ, θα πρέπει να υπάρχει περιορισμός.

Μια λύση θα ήταν το κάρμα, να τρως -1 σε κάθε πολιτική αναφορά, και να παίρνεις π.χ. +1 με κάθε σχόλιο ξέρω γω που έχει thanks. Οπότε να μπορείς να πεις και μια μ*λ*κια παραπάνω αν όντως δίνεις και κάτι πίσω στην κοινότητα, όχι απλά να φτιάχνεις μποτ λογαριασμούς στις υπόγες για να αρχίσεις το λιβάνισμα, αυτό πάνω από όλα πρέπει να αποφευχθεί, γιατί αλλιώς, άστα, μπες στα πχορουμ και σε αυτά να δεις τι γίνεται.

Λες λοιπον -3 καρμα = permaban, και τελειωσε

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πως εξηγείτε το ότι το καινούργιο φλαγκσιπ μοντέλο της Μεζα Μπουγκη το βγάλανε Μαρκ 7 (πηδώντας το Μαρκ 6 που δε θα υπάρξει ποτέ) ?

..ωπ λάθος θρεντ....

Θα σας πω εγώ την κατάληξή του. Τους είχα κατατροπώσει με τον πολιτικό μου λόγο και τις γνώσεις μου στα θέματα που κάνουν τη σύγκριση μεταξύ κυβερνήσεων παρόλο που με χρώματιζαν πολιτικά και το αποδεχομουν παρόλο που απλά μίλαγα ακριβοδικαια με ατρανταχτα επιχειρήματα και μου πετούσαν νούμερα και στοιχεία που συνήθως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα αλλα και την πρακτική λειτουργία που δημιουργεί το πρόβλημα και τώρα πάει ο δυτικός Κόσμος και να ξανανοίξει γιατί τώρα θα απασφαλισω αλλα τελικά τσακώθηκαν και μεταξύ τους κάποιοι φίλοι και έφυγαν και φεύγω συγνώμη 

Nα ρωτήσω τι ακριβώς συζητάμε;

Για το ποσο καλη υπουργος ειναι η Μενδωνη και ποσο καλος ηθοποιος παυλα βιαστης ηταν ο Λιγναδης. ?

Όχι, στο σωστό είσαι.
Δεν υπάρχει το αντίστοιχο θρεντ.

Οπότε ποσταρα στο κοντινότερο θεματικά που βρήκα 

Συζητάμε για το αν πρέπει να μεταβληθεί το noiz σε Ράδιο Αρβύλα.

Κάποιοι λέμε να μη γίνει.

Μπα... Τουλάχιστον στο Ράδιο Αρβύλα υπάρχει πάντα μια κοινή γραμμή. Εδώ κάτι άλλο θα γίνει.

Για το ποσο καλη υπουργος ειναι η Μενδωνη και ποσο καλος ηθοποιος παυλα βιαστης ηταν ο Λιγναδης. ?

WD 40 να βαζεις στις κλειδωσεις σου μονο, μη μας παθεις τιποτα.

Ok,πάντα διατηρούσα τις ενστάσεις μου για το φόρουμ αλλά δεν μας είχα ποτέ για τόσο χαμηλά.

Μωρέ να μην τ' ανοίξω λέω μεσημεριάτικα...Μαγειρεύω κιόλας.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back