- Πόντοι
- 118
WD 40 να βαζεις στις κλειδωσεις σου μονο, μη μας παθεις τιποτα.
Τετοιο βαζεις εσυ στην πιδα σου???
WD 40 να βαζεις στις κλειδωσεις σου μονο, μη μας παθεις τιποτα.
Το εξηγώ: Το Mark VI, διαβάζεται "μάρξιξ". Κι επειδή είναι πολύ κοντά στο μαρξιστ, η εταιρία πάει κατευθείαν στο Μαρξέσεβεν, για να τα πάρει από όλες τις παρατάξεις του πολέμου των τάξεων, και να μη δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις.Πως εξηγείτε το ότι το καινούργιο φλαγκσιπ μοντέλο της Μεζα Μπουγκη το βγάλανε Μαρκ 7 (πηδώντας το Μαρκ 6 που δε θα υπάρξει ποτέ) ?
..ωπ λάθος θρεντ....
Τετοιο βαζεις εσυ στην πιδα σου???
Και μετά να πάμε για σουΦλάκια στο "Τέλειον" εκεί δίπλα, στο Ηράκλειο.να κλεισουμε μετα ραντεβου στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ
Permaban απο εδω και περα σε οποιον ανοιγει πολιτικο θεμα
Λες λοιπον -3 καρμα = permaban, και τελειωσε
να κλεισουμε μετα ραντεβου στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ κλπ
Και μετά να πάμε για σουΦλάκια στο "Τέλειον" εκεί δίπλα, στο Ηράκλειο.
Ναι, το παλιόπαιδο, θα προσέχει αυτός τι λέει, και θα κρατάει τηλεκοντρόλ, άμα ξεφύγουμε λίγο να τρώμε κλωτσίδι. Και όλα αυτά, ακούγοντας κλαθική μουθική και πίνοντας φίνο κονιάκ.Εσύ έχεις βαλθεί να μας διώξεις όλους από δω μέσα έτσι?
Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:Τα σουΦλακια ειναι σουφλε με γυρο και τζατζικι;
Για ξεχωριστή κρυφή θεματική ενότητα εγω εννοώ Και να μην επηρεάζει τις σχέσεις μας στο φόρουμ και τα μουσικά θέματα. Καθόλου.
4 λεπτά πριν, trolley είπε
Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:
Ποιος;Αυτος παντως απο τοτε που τον σταυρώσανε λιγο θολα τα βλέπει
Έχεις σκεφτεί να γραφτείς στους Α.Π. (ανώνυμους περουκιακούς)?Παντως αυτο το γ@μημενο το donna e mobile, αναθεμα την ωρα που ειδα το ριγκολετο, λιαροπουλου βλεπω να γελασω, και παλι η ψυχη μου πιαστηκε, μιλαμε για μεγαλο τρολ ο βερντι.
Γιατί, νομισες εχουμε το μονοπώλιο?Παντως αυτο το γ@μημενο το donna e mobile, αναθεμα την ωρα που ειδα το ριγκολετο, λιαροπουλου βλεπω να γελασω, και παλι η ψυχη μου πιαστηκε, μιλαμε για μεγαλο τρολ ο βερντι.
Φωνάχτε τον μπας και παίξουμε και μεις οι πνευστοί καμιά δουλίτσα. Αν και αν κρίνω από τα ψαλίδια στη λυρική... μπα.Να τον καλεσουμε στο φορουμ, και αυτος ολο με πολιτικα ασχολουνταν.