Ο Γουίλεμ Νταφόε κατά της Μενδώνη!

Status
Not open for further replies.
  WD 40 να βαζεις στις κλειδωσεις σου μονο, μη μας παθεις τιποτα.

Τετοιο βαζεις εσυ στην πιδα σου???

Πως εξηγείτε το ότι το καινούργιο φλαγκσιπ μοντέλο της Μεζα Μπουγκη το βγάλανε Μαρκ 7 (πηδώντας το Μαρκ 6 που δε θα υπάρξει ποτέ) ?

..ωπ λάθος θρεντ....
Το εξηγώ: Το Mark VI, διαβάζεται "μάρξιξ". Κι επειδή είναι πολύ κοντά στο μαρξιστ, η εταιρία πάει κατευθείαν στο Μαρξέσεβεν, για να τα πάρει από όλες τις παρατάξεις του πολέμου των τάξεων, και να μη δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις.

Σε ποιο θρεντ είμαστε; Με τις χορδές;

Ααααα 

Το υποσυνείδητο μου δηλαδή την είχε ψιλιαστει πως δεν είναι άσχετο το ποστ....

Λέω κ εγώ... Πως μου βγήκε τόσο αβίαστα 

Μπήκα διάβασα να δω τι είπε ο Νταφόε. Καλά πραγματάκια έλεγε, δεν είδα κάπου να μέμφεται την ίδια τη Μενδώνη. Δεν είπε δηλαδή οτι να ταιριάζεις τσάντα παπούτσι είναι ενά παρωχημένο κλισέ, ή να κοροϊδέψει τις άτολμες επιλογές της σε στέκες.

Ρωτησε ο άνθρωπος (αθώα) αυτό που μας καίει όλους: γιατίστε χλεμπονιάρηδες ρε παιδιά και ταληροφονιάδες. Άντε τώρα να του εξηγήσεις για δημοσιονομικές πειθαρχίες, και οικονομικές καραμπόλες που κάνουν τον αστροφυσικό ντελιβερά. Τι να κάνουμε κυρνταφόε μου; Σε αυτη τη φάση ειμαστε, ψάχνουμε τους καναπέδες να βρούμε κανα μπακίρι. Καινουργια δεν μπορούμε να φτιάξουμε, τα χουμε πει.

Τετοιο βαζεις εσυ στην πιδα σου???

Αν ειναι να το παμε εκει, να μας το ξεκαθαρισει η διαχειριση, να πουμε και μεις τα δικα μας, να κλεισουμε μετα ραντεβου στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ κλπ

να κλεισουμε μετα ραντεβου στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ
Και μετά να πάμε για σουΦλάκια στο "Τέλειον" εκεί δίπλα, στο Ηράκλειο.

Permaban απο εδω και περα σε οποιον ανοιγει πολιτικο θεμα

Κάτσε ρε φίλως, κι εμείς πώς θα μάθουμε τι θα γίνει με τις συντάξεις δηλαδής?

Από το μακελειό θα τα μαθαίνουμε όλα?

Λες λοιπον -3 καρμα = permaban, και τελειωσε

Εσύ έχεις βαλθεί να μας διώξεις όλους από δω μέσα έτσι?

να κλεισουμε μετα ραντεβου στο παρκινγκ του ΟΑΚΑ κλπ

Θα το μάθει ο Αυγενάκης, και θα στείλει τα ΜΑΤ.

Για να καταστείλει δηλαδής την αθλητική βία και τον χουλιγκανισμό.

Και μετά να πάμε για σουΦλάκια στο "Τέλειον" εκεί δίπλα, στο Ηράκλειο.

Τα σουΦλακια ειναι σουφλε με γυρο και τζατζικι;

Εσύ έχεις βαλθεί να μας διώξεις όλους από δω μέσα έτσι?
Ναι, το παλιόπαιδο, θα προσέχει αυτός τι λέει, και θα κρατάει τηλεκοντρόλ, άμα ξεφύγουμε λίγο να τρώμε κλωτσίδι. Και όλα αυτά, ακούγοντας κλαθική μουθική και πίνοντας φίνο κονιάκ.

Τα σουΦλακια ειναι σουφλε με γυρο και τζατζικι;
Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:

Για ξεχωριστή κρυφή θεματική ενότητα εγω εννοώ Και να μην επηρεάζει τις σχέσεις μας στο φόρουμ και τα μουσικά θέματα. Καθόλου. 

Θα μου πεις γίνεται αυτό.? Να μην επηρεαστούν οι σχέσεις μας στο μέλλον μέσα στο φορούν. 

Εγω λέω γίνεται. Είμαι ζωντανό παράδειγμα. ?Εγω αγαπάω τους πάντες. Ακόμα και τον trolley ?

Μουαχαχαχαχαχα. 

Αυτά είχα νσ πω και δεν μιλάω πολιτικά. Ας ανοίξει η espresso και αν ανοίξει εκεί..... #θα λογαριαστούμε. Και αυτό..... Είναι δέσμευση. 

Εδώ αυτή τη στιγμή είμαι σε δικηγόρο για θέματα σωματείου και γράφω στο noiz ρε στην παρεα μου και παράλληλα σημειώνω αλλαγές άρθρων καταστατικού noiz ρε για πάντα. 

Όλοι ενωμένοι, NOIZ.

Χαχαχαχαχα 

Διαγράψτε με! 

Άπαξ ΝΟΙΖ, πάντα Noiz!!! 

Για ξεχωριστή κρυφή θεματική ενότητα εγω εννοώ Και να μην επηρεάζει τις σχέσεις μας στο φόρουμ και τα μουσικά θέματα. Καθόλου.

Ωραία ιδέα.

Να ανοίξει κι ένα τέτοιο να λέμε από που να κατεβάσουμε σπασμένα βιεστιά ασούμε.

Αλλά να είναι κρυφό, να μην μας βλέπουνε.

Να το κάνουμε οφσόρ ασούμε.

4 λεπτά πριν, trolley είπε

Δες το βίντεο και θα καταλάβεις:

Ωραιο βιντεο, πχιοτητα, και προσεξες μουσικη; μΕ τΗ σΦραΓιδΑ τΗς πΕρΟυΚαςς1!11 ?

Αυτος παντως απο τοτε που τον σταυρώσανε λιγο θολα τα βλέπει

Παντως αυτο το γ@μημενο το donna e mobile, αναθεμα την ωρα που ειδα το ριγκολετο, λιαροπουλου βλεπω να γελασω, και παλι η ψυχη μου πιαστηκε, μιλαμε για μεγαλο τρολ ο βερντι.

Παντως αυτο το γ@μημενο το donna e mobile, αναθεμα την ωρα που ειδα το ριγκολετο, λιαροπουλου βλεπω να γελασω, και παλι η ψυχη μου πιαστηκε, μιλαμε για μεγαλο τρολ ο βερντι.
Έχεις σκεφτεί να γραφτείς στους Α.Π. (ανώνυμους περουκιακούς)?

Γιατί,  νομισες εχουμε το μονοπώλιο?

Να τον καλεσουμε στο φορουμ, και αυτος ολο με πολιτικα ασχολουνταν.

Να τον καλεσουμε στο φορουμ, και αυτος ολο με πολιτικα ασχολουνταν.
Φωνάχτε τον μπας και παίξουμε και μεις οι πνευστοί καμιά δουλίτσα. Αν και αν κρίνω από τα ψαλίδια στη λυρική... μπα.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back