Ο διάβολος είναι από την Ελλάδα?

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 15K
Waterfall-K είπε:
Και πως ακουγονται δηλαδη οι Ελληνικες παραγωγες ωρε Nikolas? Εκτος και αν συγκρινεις την παραγωγη αυτη με Ελληνικες παραγωγες των 80s. Τοτε ναι, οντως η παραγωγη του Καρβελα δεν ακουγεται τοσο "Ελληνικη".

Ο Οικονομοπουλος απλα επιβεβαιωνει αυτο που ξερει ολη η Ελλαδα γι αυτον, οτι ειναι "για τον γάιδαρο καβαλα". ;D ;D

Πολυ το συζητησαμε το θεμα μαγκες. Ο Καρβελας τα εχει πει ολα ηδη απο το 2002, σε μια συνεντευξη στη Ρουλα Κορομηλα. Ακουστε τη γνωμη του για τα τραγουδια που γραφει στο παρακατω αποσπασμα που εφτιαξα και ανεβασα πριν λιγο. Μονος του τα λεει, τι παραπανω να πουμε εμεις? 8)

Καλά μιλάμε την ξέρω αυτή τη συνέντευξη διαμάντι. Κάπου λέει ότι όταν ήταν 5, νομίζω, έκατσε στο πιάνο και άρχισε απλά να παίζει. Λέει ότι έπαιζε αμέσως όπως πάιζει και τώρα. Ο άνθρωπος είναι φρούτο λέμε.

otto## είπε:

τι είπε? Αν κάποτε επαύαν  τα ΔΑΝΕΙΑ? ακουσα καλά?

(ο πεινασμένος καρβέλ(ι)α ονειρεύεται)

(χαχαχαχαχαχα)

otto## είπε:
Κάπου λέει ότι όταν ήταν 5, νομίζω, έκατσε στο πιάνο και άρχισε απλά να παίζει. Λέει ότι έπαιζε αμέσως όπως πάιζει και τώρα.
Oταν ηταν 17_ειπε οτι_το εκανε αυτο. Εκατσε στο πιανο, αρχισε να το εξερευνει για κανα μισαωρο και μετα αρχισε να παιζει οπως παιζει και σημερα. 8)

Ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος.

Τρέλα πουλάει.

Από προσωπική εμπειρία.

Vartanis είπε:
Ο άνθρωπος είναι πανέξυπνος.

Τρέλα πουλάει.

Από προσωπική εμπειρία.
το πιστέυω ότι είναι πανέξυπνος. Απλά δε μου είναι εύπεπτα τα τραγούδια.

Ειμαι φιλΩς με τον ντιλιβερα του guitar tech του ανιψιου του κουμπαρου του Καρβελα και μου εδωσε μια insider πληροφορια πως αυτό το τραγουδι είναι το πρωτο μιας τριλογίας. Το 2ο μερος θα ονομάζεται "Το Rottweiler μου είναι γκευ" ενω το 3ο "Who let the dogs shout".

Superfunk είπε:
Ατσα και Stoner....

Αν εξαιρέσεις πως η μουσική μου θυμίζει κάτι έντονα (όπως και τα προηγούμενα στην ίδια σειρά τραγουδιών του Καρβέλα) και οι στίχοι είναι για το πέος, η παραγωγή είναι καλή. Άρα κρατάω πως ο Καρβέλας ηχογραφεί ωραία.  ;D

Μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, αλοίμονο.

Εντυπωσιάζομαι. Πρώτα μεταλιές από τον Ρακιντζή. Τώρα stoner από τη μάγισσα. Τι έπεται; grindcore απ'την Ελεωνόρα Ζουγανέλη;

Superfunk είπε:
Ατσα και Stoner....

Ο Carlos είναι εξαιρετικός κιθαρίστας, έχει και πολύ ωραίο ήχο. Κρίμα που παίζει με τον Καρβέλα, αλλά κάπως πρέπει να βγει και ο παράς φαντάζομαι...

Κρίμα που παίζει με τον Καρβέλα, αλλά κάπως πρέπει να βγει και ο παράς φαντάζομαι...
Εμ έτσι πάει, αμα δεν έχει άλλο τρόπο και την **** του να κάνει και κάνα φράγκο να βγάζει (δε σημαίνει ότι αφού συμμετέχει εκφράζεται και απόλυτα , επαγγελματίας είναι)...... το λέει και το γνωστό άσμα

"Μου πανε μη μπλέξεις τα σκυλιά με τους ροκάδες, μα έτσι και δε δούλευα θα τρώγαμε παπάδες":P

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back