- Πόντοι
- 38
Καταρχήν να πω ότι άλλος θα έπρεπε να ανακοινώσει το γεγονός επειδή μου είπαν ότι εγώ τα λέω πολλές φορές μπερδεμένα και πολύπλοκα και αποθαρρύνω τον κόσμο που πιθανόν να ήθελε να έρθει και προς Θεού εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο ούτε τώρα ούτε γενικώς ποτέ αλλά εντάξει μπορεί μερικές φορές να συμβαίνει αλλά δεν τρέχει και τίποτε μωρέ και επειδή δεν μπορώ να περιμένω άλλο και περνάει ο χρόνος θέλω να πω όσο πιο απλά και φιλικά γίνεται ότι το Σάββατο 13 Απριλίου του 2013 ναι τον άλλο μήνα είναι αυτό τέσσερα ναι τέσσερα καλά ακούσατε γκρουπ φίλων και συμφορουμιτών τα οποία είναι η Μπάντα της Μπλε Μεριάς το Τυχαίο Πλάνο το Χαλαρό Κουρέλι και το Χτύπημα του Οδηγού χα χα πλάκα που έχω όταν λέω μαλακίες θα μαζευτούμε στο Rockwood στη μπυραρία μωρέ δίπλα στο Μουσείο και θα παίξουμε τη μουσική μας και την μουσική άλλων και θέλουμε πολύ να είστε μαζί μας για να γελάσουμε να πειράξουμε να γκρινιάξουμε να παλιμπαιδίσουμε να πιούμε να παίξουμε και γενικώς ρε παιδί μου να περάσουμε καλά μικροί μεγάλοι και για αυτό θα ήταν κρίμα να μην έλθετε.
Ελπίζω να ήμουν σαφής και να καταλάβατε.
Να τα παραπάνω και σε αφίσα.
Για όσους managers δεν κατάλαβαν, μετά το break ακολουθεί executive summary.
Ελπίζω να ήμουν σαφής και να καταλάβατε.
Να τα παραπάνω και σε αφίσα.
Για όσους managers δεν κατάλαβαν, μετά το break ακολουθεί executive summary.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: