NOIZes from the Wood

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Καταρχήν να πω ότι άλλος θα έπρεπε να ανακοινώσει το γεγονός επειδή μου είπαν ότι εγώ τα λέω πολλές φορές μπερδεμένα και πολύπλοκα και αποθαρρύνω τον κόσμο που πιθανόν να ήθελε να έρθει και προς Θεού εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο ούτε τώρα ούτε γενικώς ποτέ αλλά εντάξει μπορεί μερικές φορές να συμβαίνει αλλά δεν τρέχει και τίποτε μωρέ και επειδή δεν μπορώ να περιμένω άλλο και περνάει ο χρόνος θέλω να πω όσο πιο απλά και φιλικά γίνεται ότι το Σάββατο 13 Απριλίου του 2013 ναι τον άλλο μήνα είναι αυτό τέσσερα ναι τέσσερα καλά ακούσατε γκρουπ φίλων και συμφορουμιτών τα οποία είναι η Μπάντα της Μπλε Μεριάς το Τυχαίο Πλάνο το Χαλαρό Κουρέλι και το Χτύπημα του Οδηγού χα χα πλάκα που έχω όταν λέω μαλακίες θα μαζευτούμε στο Rockwood στη μπυραρία μωρέ δίπλα στο Μουσείο και θα παίξουμε τη μουσική μας και την μουσική άλλων και θέλουμε πολύ να είστε μαζί μας για να γελάσουμε να πειράξουμε να γκρινιάξουμε να παλιμπαιδίσουμε να πιούμε να παίξουμε και γενικώς ρε παιδί μου να περάσουμε καλά μικροί μεγάλοι και για αυτό θα ήταν κρίμα να μην έλθετε.

Ελπίζω να ήμουν σαφής και να καταλάβατε.

Να τα παραπάνω και σε αφίσα.

Για όσους managers δεν κατάλαβαν, μετά το break ακολουθεί executive summary.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πες ΡΕ ότι είναι μπυροποσία μετα μουσικής να καταλάβει ο κόσμος!

έκλεισε! Θα έχω γυρίσει και από Φρανκφούρτη... Μιά χαρούλα... Θα με σκοτώσουν βέβαια τα παιδιά, αλλά τι να γίνει... ;)

audiokostas είπε:
Καταρχήν να πω ότι άλλος θα έπρεπε να ανακοινώσει το γεγονός επειδή μου είπαν ότι εγώ τα λέω πολλές φορές μπερδεμένα και πολύπλοκα και αποθαρρύνω τον κόσμο που πιθανόν να ήθελε να έρθει και προς Θεού εγώ δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο ούτε τώρα ούτε γενικώς ποτέ αλλά εντάξει μπορεί μερικές φορές να συμβαίνει αλλά δεν τρέχει και τίποτε μωρέ και επειδή δεν μπορώ να περιμένω άλλο και περνάει ο χρόνος θέλω να πω όσο πιο απλά και φιλικά γίνεται ότι το Σάββατο 13 Απριλίου του 2013 ναι τον άλλο μήνα είναι αυτό τέσσερα ναι τέσσερα καλά ακούσατε γκρουπ φίλων και συμφορουμιτών τα οποία είναι η Μπάντα της Μπλε Μεριάς το Τυχαίο Πλάνο τα Χαλαρά Κουρέλια και το Χτύπημα του Οδηγού χα χα πλάκα που έχω όταν λέω μαλακίες θα μαζευτούμε στο Rockwood στη μπυραρία μωρέ δίπλα στο Μουσείο και θα παίξουμε τη μουσική μας και την μουσική άλλων και θέλουμε πολύ να είστε μαζί μας για να γελάσουμε να πειράξουμε να γκρινιάξουμε να παλιμπαιδίσουμε να πιούμε να παίξουμε και γενικώς ρε παιδί μου να περάσουμε καλά μικροί μεγάλοι και για αυτό θα ήταν κρίμα να μην έλθετε.

Ελπίζω ήμουν σαφής και να καταλάβατε.
Ποιος ήρθε;

Επιγραμματικά....... σχεδόν.  ;D

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Μέρος διεξαγωγής: Rockwood (Βασ. Ηρακλείου & Πατησίων δίπλα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο)

Συμμετέχοντα Συγκροτήματα: Blue Side Band, Random Plan, Loose Rag, Driver’s Hit.

Είναι δεδομένο ότι την σκηνή θα τιμήσουν και άλλα (πέραν των γκρουπ) μέλη του Noiz.

Ώρα έναρξης: 10:30 (και το εννοούμε γιατί είμαστε πολλοί)

Κόστος: Λίγες ώρες από τη ζωή σας και +4€ στο πρώτο (μόνο) ποτό.

Πρόταση προς τον διοργανωτή.

Μετά τις τελευταίες... ραγδαίες εξελίξεις σε thread του forum  ;D η μπυροποσία να μετεξελιχθεί σε... διαγωνισμό για συγκροτήματα.

Όποια μπάντα πιει τις περισσότερες μπύρες, σε λιγότερο χρόνο, θα κερδίσει μια υποτροφία στην Μαραθώνια Εναλλακτική Σχολή, για advanced σπουδές στο σαχλόφωνο.

Επίσης το κοινό- μέσω social media- να μπορεί να ψηφίζει τον αγαπημένο του μπυροπότη, ο οποίος θα κερδίσει ένα πετάλι της αρεσκείας του, από την πεταλιέρα του Νέστορα  ;D

Τόσα που έχει, δεν θα του λείψει   ;D  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πρόταση προς τον διοργανωτή....
Ο διοργανωτής δεν θέλει να ρθει να παίξει στο live.

Θα παίξει μέσω Skype.

Για δικούς του λόγους.

Αν σας αρέσουν όμως τα κομμάτια του γκρουπ του θέλει έντονο παλαμάκι και κέρασμα μέσω Paypal.

Απαιτώ να αλλάξει η αφίσα και να κολυμπάμε στην ξανθιά μπύρα εμείς  8)  8)

επίσης καταγγέλω ότι μόνο στου διοργανωτού χύνεται έτσι ωραία ο αφρός

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Επίσης το κοινό- μέσω social media- να μπορεί να ψηφίζει τον αγαπημένο του μπυροπότη, ο οποίος θα κερδίσει ένα πετάλι της αρεσκείας του, από την πεταλιέρα του Νέστορα  ;D

Τόσα που έχει, δεν θα του λείψει   ;D  
Για να αποδείξω του λόγου το αναληθές, εκείνη τη 'μέρα δεν θα έχω πεταλιέρα. :)

Απαιτώ να αλλάξει η αφίσα και να κολυμπάμε στην ξανθιά μπύρα εμείς  8)  8)
...και με τις ξανθιές γυναίκες εμείς. ;)

Ψψψψψ παλι καλα που παιζουμε δευτεροι.....δεν θα εχουμε λιωσει πολυ...!!! (δυστηχως ουτε και οι απο κατω χαχαχαχαχα) !!!!

Nestoras είπε:
Α χα... θα είναι unplugged δηλαδή  ;D Υπέροχα, θα είναι ένα ήσυχο βράδυ  8)

Απαιτώ να αλλάξει η αφίσα και να κολυμπάμε στην ξανθιά μπύρα εμείς  8)  8)
Η σύμφωνη γνώμη του εκπροσώπου σας έχει καταγραφεί τηλεφωνικώς. Λυπούμαι.Για κάποιο λόγο έχω την εντύπωση ότι οι μπύρες είναι ταιριαστές.

Μη ζητήσεις ερμηνεία.

επίσης καταγγέλω ότι μόνο στου διοργανωτού χύνεται έτσι ωραία ο αφρός
Αυτό σε πληροφορώ, θα ήταν λόγος έντονης παρατήρησης από τον πελάτη σε Αγγλική pub.;)

??? Γίνεται αυτό ;  ;D

Υπέροχα, θα είναι ένα ήσυχο βράδυ  8)
Αχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαααχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλό

Επιβαιβεωνω το οτι προτιμω κοκκινη απο κοινοτυπες (οξυζενε και πολυφορεμενες ) Ξανθες....ΚΑΙ στις μπυρες...red for passion λεμε !!! και βεβαια το ειπα σε τηλεφωνικη επικοινωνια με τον διοργανωτη....τωρα οτι καταγραφει τις κλησεις....τωρα το μαθαινω....μωρε μπρααααβοοοοοο....

audiokostas είπε:
 ??? Γίνεται αυτό ;  ;D
Nαι αμέ, αφου θα μου φέρουν αυτούς ...

Stack.jpg

Nestoras είπε:
Nαι αμέ, αφου θα μου φέρουν αυτούς ...
Πως το είπαμε το μαγαζί... rockWOODSTOCK;  ;D

Ψιτ φίλος, ο δεξιά είναι μάπα. Τον έχει ένας γνωστός  ;) και πιάνει μόνο βραχέα  ;D ;D ;D  

Απλώς να τονίσω εμφατικά ότι προσωπικά θεωρώ ότι η εκδήλωση είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε (ή και να παίξουμε) με καινούρια ή και παλιά (που έχουν πάρει πολλές "απουσίες") μέλη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο για τις "παρέες" που όπως ίσως μερικοί θεωρούν αλλά για την παρέα.

ΟΛΩΝ ΜΑΣ

audiokostas είπε:
Απλώς να τονίσω εμφατικά ότι προσωπικά θεωρώ ότι η εκδήλωση είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε (ή και να παίξουμε) με καινούρια ή και παλιά (που έχουν πάρει πολλές "απουσίες") μέλη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο για τις "παρέες" που όπως ίσως μερικοί θεωρούν αλλά για την παρέα.

ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΜΕΣΑ....αν και 13... ;)

RayDTutto είπε:
Άσε ρε φίλος. Αφού σας ξέρουμε με τις κλίκες σας...
Ο κλικαδόρος θα είναι;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back