Είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης του forum/website μπορεί να κάνει ότι θέλει στο ΔΙΚΟ του site.kerkiras είπε:Επειδή αύριο το πρωι εγώ θα φτιάξω ένα forum δε σημαίνει ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα που θα έχει μαζέψει ενα σεβαστό αριθμό μελών θα μπορώ να κάνω ότι θέλω...
Είσαι πολύ λάθος!
κατσε ρε ανθρωπε μου γιατι φαινεσαι και εξυπνος ανθρωπος και με παιδεια... :Ναι, την κάναμε τη διαφήμιση όμως επειδή είναι στην Κατηγορία "Δελτία τύπου" δεν είναι διαφήμιση άρα είμαστε καλύμένοι...
αυτα πες τα σε ...μαγκες τυπουAngelos είπε:Είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης του forum/website μπορεί να κάνει ότι θέλει στο ΔΙΚΟ του site.Επειδή αύριο το πρωι εγώ θα φτιάξω ένα forum δε σημαίνει ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα που θα έχει μαζέψει ενα σεβαστό αριθμό μελών θα μπορώ να κάνω ότι θέλω...
Είσαι πολύ λάθος!
Εκτός αν αυτό είναι αντίθετο στον "αστικό κώδικα".
Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά ?
που μπερδευουν την παρανοηση με την ...ΠΑΡΑΝΟΙΑ...(απο την οποια προφανως πασχουν....) :Kultura εχεις δικιο αλλα δε γουσταρω εκφρασεις αμα γουσταρεις και τετοιεςαπο ψευτομαγκες που αμα δε τους απαντησει κανεις στον αναλογο τονο νομιζουν οτι εχουν και δικιο,συνεχιζουμε λοιπον......
Ξεφυγατε ολοι ε...forensick είπε:Δελτιο τυπου σημαινει, οτι οταν βγει καποιο καινουργιο προιον ειναι στην διαθεση του καθενος να το ποσταρει εκει περα και να το παρουσιασει. Κανεις δεν σε αναγκαζει να το παρεις η να το δεις.Γεγονός που σημαίνει οτι στα δελτία τύπου επιτρέπονται οι διαφημήσεις;
Ενα παραδειγμα:
Οταν ημουν σε ενα ezine και μας ερχονταν προμο για κριτικη, μαζι με καθε cd υπηρχε ενα δελτιο τυπου απο την δισκογραφικη, το οποιο ελεγε διαφορους παπαδες μεσα για τον δισκο. Κανεις ομως δεν με αναγκασε να τον αγορασω τον δισκο. Επισης γιατι να μην γινεται καποιο προμοτιον και μεσα στο σαιτ? Ειναι σε πολυ συγκεκριμενο μερος, αλλα και δεν ειναι σε φαση "ειναι το καλυτερο, πηγαιντε να το αγορασετε", απλα μια παρουσιαση ειναι.
Τελος, οταν το πρωτο ποστ ενος μελους ειναι "θα ηθελα να σας ευχαριστησω κυριε καταπληκτικε καταστηματαρχα.." ε, ξερω γω? Θελει και αναλυση?
5.Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση
Απλώς, αναφέρθηκες και δεύτερη φορά στον yameth, αυτό είναι όλο.... Τε σπα...Superfunk είπε:@ kultura
απο οτι βλεπεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ παραδεχτηκα οτι παρανοισα την πρωτη φορα.εκανα λαθος πριν πραγματι εκει που μιλαει για το "παληκαρι" αναφερεται σε αλλον ο οποιος ΟΝΤΩΣ κανει ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ μια και δεν αναφερεται σε ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ αλλα σε ενα μαγαζι...
η δευτερη ποια ειναι? :![]()
Παρουσίαση = αυτό που λέμε review = λεω και ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ του προιόντος. Όταν σχολιάζεις ένα προιόν και δεν αναφέρεις τα αρνητικά του και το παρουσιάζεις σαν το καλύτερο του κόσμου, τότε είναι διαφήμιση.forensick είπε:Tι στο καλό? Κανείς δεν διαβασε αυτό το ποστ?
Ξεφυγατε ολοι ε...Δελτιο τυπου σημαινει, οτι οταν βγει καποιο καινουργιο προιον ειναι στην διαθεση του καθενος να το ποσταρει εκει περα και να το παρουσιασει. Κανεις δεν σε αναγκαζει να το παρεις η να το δεις.Γεγονός που σημαίνει οτι στα δελτία τύπου επιτρέπονται οι διαφημήσεις;
Ενα παραδειγμα:
Οταν ημουν σε ενα ezine και μας ερχονταν προμο για κριτικη, μαζι με καθε cd υπηρχε ενα δελτιο τυπου απο την δισκογραφικη, το οποιο ελεγε διαφορους παπαδες μεσα για τον δισκο. Κανεις ομως δεν με αναγκασε να τον αγορασω τον δισκο. Επισης γιατι να μην γινεται καποιο προμοτιον και μεσα στο σαιτ? Ειναι σε πολυ συγκεκριμενο μερος, αλλα και δεν ειναι σε φαση "ειναι το καλυτερο, πηγαιντε να το αγορασετε", απλα μια παρουσιαση ειναι.
Τελος, οταν το πρωτο ποστ ενος μελους ειναι "θα ηθελα να σας ευχαριστησω κυριε καταπληκτικε καταστηματαρχα.." ε, ξερω γω? Θελει και αναλυση?
victor130 είπε:Odin εισαι ηλιθιος φιλε και δε χωρα αμφιβολια αλλα εγω θα απαντω σε οτι βλεπω και δεν μου αρεσει εν αντιθεση με σενα που τα κανεις γαργαρα και κανεις επιλεκτικη κριτη παπαγαλοτσιρακι!