Διαφήμιση στο header του noiz.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Η διαφήμιση στο πάνω μέρος του Noiz, αν την click-αρεις.  δεν ανοίγει σε νέο παράθυρο, αλλά στο ίδιο, αντικαθιστώντας τον ιστότοπο του noiz.

Όχι ότι με χαλάει γιατί συνήθως μου βγάζει το Chester Barrie και άλλα ανάλογα κοστουμάδικα και έτσι ενημερώνομαι. ;D ;D ;D ;D

Απλά διερωτώμαι αν αυτό είναι καλό γιο το noiz (όχι πως μου πέφτει λόγος- απλή περιέργεια) .

Ποιον browzer χρησιμοποιείς;

Γιατί σε μένα ανοίγει κανονικά νέο παράθυρο...Τώρα δα ενημερώθηκα για Το Ποτάμι. ;D

LK είπε:
Απλά διερωτώμαι αν αυτό είναι καλό γιο το noiz (όχι πως μου πέφτει λόγος- απλή περιέργεια)
Αν δεν πέφτει σε σένα λόγος,φαντάσου για τους υπόλοιπους. :)

Grey είπε:
firefox 40.0.3 κυρίως.

Έχεις δίκιο, στο chrome δεν μου το κάνει.

τώρα δα ενημερώθηκα για Το Ποτάμι. ;D
;D ;D ;D

Grey είπε:
Δυστυχώς κάποιες φορές η συμπεριφορά δεν είναι κοινή σε όλα τα browsers.
Δεν πειράζει... ας πάρει κάτι και το Chester Barrie. ;D

Nikolas είπε:
γαμώ το adblocker! ;D
Τι βάζετε ρε σεις ad blocker? Σε τορεντάδικο μπαίνετε?  ;D

Εμένα μου βγάζει κυρίως κινέζους προμηθευτές LED και οπτοηλεκτρονικών, υλικά συσκευασίας και μουσικά.

Τώρα τελευταία μάλλον βλέπει ότι το έχω ρίξει πολύ στη δουλειά και μου προτείνει να γνωρίσω κορίτσια που είναι μοναχά τους και αναζητούν κάτι το σπέσιαλ.

Screenshot_2015-09-11_20.41.51.png

harilatron είπε:
μου προτείνει να γνωρίσω κορίτσια που είναι μοναχά τους και αναζητούν κάτι το σπέσιαλ.
Να τα γνωρίσεις που ειναι μοναχά, αλλά να κάνετε παρέα....όλοι μαζί.  ;D ;D ;D ;D

Ανώμαλοι όλοι. Εγώ Thomann κλασικά.

RayDTutto είπε:
Ανώμαλοι όλοι. Εγώ Thomann κλασικά.
Άλλα ήθη. Παλιά με έλεγαν ανώμαλο που χάζευα κιθάρες αντί για κορίτσια. :D

Να τα γνωρίσεις που ειναι μοναχά, αλλά να κάνετε παρέα....όλοι μαζί.  ;D ;D ;D ;D
Lakis φοβάμαι μην είναι τίποτα απατεώνες σε αυτές τις αγγελίες. Ξέρεις αν είναι αξιόπιστο το site????? pls help!

harilatron είπε:
Lakis φοβάμαι μην είναι τίποτα απατεώνες σε αυτές τις αγγελίες. Ξέρεις αν είναι αξιόπιστο το site????? pls help!
;D ;D ;D ;D

Δες αν παίρνουν paypal  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back