Noiz! Οχι άλλη διαφήμιση!

@ kultura

εκανα λαθος πριν πραγματι εκει που μιλαει για το "παληκαρι" αναφερεται σε αλλον ο οποιος ΟΝΤΩΣ κανει ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ μια και δεν αναφερεται σε ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ αλλα σε ενα μαγαζι...
απο οτι βλεπεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ παραδεχτηκα οτι παρανοισα την πρωτη φορα.

η δευτερη ποια ειναι? ::)

Kultura εχεις δικιο αλλα δε γουσταρω εκφρασεις αμα γουσταρεις και τετοιες

απο ψευτομαγκες που αμα δε τους απαντησει κανεις στον αναλογο τονο νομιζουν οτι εχουν και δικιο,συνεχιζουμε λοιπον...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σωστός kultura έχεις δίκιο...ας συνεχισουμε πολιτισμενα...

λάθος μου η τοποθέτηση προς victor... 8)

παρόλ'αυτά συνεχίζεις ρε συ...εκει να πεις την τελευταια κουβεντα... ::) ???

Παιδιά εγώ συμφωνώ με το διαφημιστικό χαρακτήρα των "Δελτίων Τύπου". Σκεφτόμουνα και εγώ να ανοίξω το ίδιο θέμα, αλλα λέω άστο γιατί πάλι θα γίνει σφαγή.

Αυτό δεν είναι διαφήμηση?

http://www.noiz.gr/index.php?topic=154339.0

η μήπως αυτό?

http://www.noiz.gr/index.php?topic=154104.0

η αυτό?

http://www.noiz.gr/index.php?topic=154106.0

και άλλα πολλά....

Το πρόβλημα δεν είναι να έχει διαφημίσεις το site. Ίσα ίσα εγώ είμαι υπέρ της διαφήμισης και του κέρδους γι αυτούς που έχουν το φόρουμ διότι κάνουν εξαιρετική δουλειά και πιστεύω ότι αφιερώνουν ώρες ατελείωτες για να μπορούμε να βγαίνουμε εμείς και να φορουμάρουμε. Δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώνω και άμεσα συνδρομη για το φόρουμ.

Το θέμα όμως είναι το στύλ διαφήμισης. Το δήθεν "δελτίο τύπου" ακούσατε ακούσατε βγήκε καινούριος δίσκος ή ενισχυτής με τηλεφωνάκι και διεύθυνση απο κάτω του bon studio κλπ κλπ (ενώ το site είναι γεμάτο απο Θωμά)

Αυτή λοιπόν η "ενημέρωση" έχει φαινομενικά συμβουλευτικό χαρακτήρα αλλα στην ουσία είναι άλλη μια διαφήμιση.

Είμαι 101% σίγουρος ότι οι admins εφαρμόσανε τον συγκεκριμένο τόπο διαφήμισης  με σκοπό να το κάνουν με τάκτ. Αλλα κατά βάθος πιστέψτε με: Ο καθένας θα προτιμούσε να είναι το 50% της αρχικής σελίδας flash διαφημίσεις να σπάνε νεύρα, παρά αυτη η κοροιδία (για την άποψη μου)

Το συγκεκριμένο στυλ διαφημίσεων μου τη σπάει πάρα πολύ και το βλέπω και σε περιοδικά και σε τηλεοράσεις.

Τελικά απ ότι φαίνεται τα μυαλά του marketing κάνανε για άλλη μια φορά τη δουλειά τους και τους συγχαίρω. Αλλα αυτά στους ηλίθιους Αμερικάνους. Εδώ δεν νομίζω ότι πιάνουνε. Με το που βλέπεις ότι πάνε να σε "κοροιδέψουνε" λες "αντε στο δια..." και η διαφήμιση γίνεται δυσφήμιση.

Αυτά είχα να πώ, με όλο το σεβασμό προς το site, τις εταιρίες και τους administrators/modulators.

kerkiras είπε:
Επειδή αύριο το πρωι εγώ θα φτιάξω ένα forum δε σημαίνει ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα που θα έχει μαζέψει ενα σεβαστό αριθμό μελών θα μπορώ να κάνω ότι θέλω...

Είσαι πολύ λάθος!
Είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης του forum/website μπορεί να κάνει ότι θέλει στο ΔΙΚΟ του site.

Εκτός αν αυτό είναι αντίθετο στον "αστικό κώδικα".

Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά ?

Ναι, την κάναμε τη διαφήμιση όμως επειδή είναι στην Κατηγορία "Δελτία τύπου" δεν είναι διαφήμιση άρα είμαστε καλύμένοι...
κατσε ρε ανθρωπε μου γιατι φαινεσαι και εξυπνος ανθρωπος και με παιδεια... ::)

τι ΣΧΕΣΗ εχει ενα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (το οποιο μας ενημερωνει για ενα ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ) & για το οποιο υπαρχει ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ κατηγορια με μια ΕΜΕΣΗ διαφημηση..

εκτος κι αν εχεις ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ στη συγκεκριμενη κατηγορια ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ που να λεει

"αγορα απο το Μπαμπη το Σουγια μια κιθαρα Μαμακασου και ειναι και πολυ μαμω και ο Μπαμπης σουπερ παιδι...." :) 

Angelos είπε:
Επειδή αύριο το πρωι εγώ θα φτιάξω ένα forum δε σημαίνει ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα που θα έχει μαζέψει ενα σεβαστό αριθμό μελών θα μπορώ να κάνω ότι θέλω...

Είσαι πολύ λάθος!
Είναι προφανές ότι ο ιδιοκτήτης του forum/website μπορεί να κάνει ότι θέλει στο ΔΙΚΟ του site.

Εκτός αν αυτό είναι αντίθετο στον "αστικό κώδικα".

Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά ?
αυτα πες τα σε ...μαγκες τυπου

Kultura εχεις δικιο αλλα δε γουσταρω εκφρασεις αμα γουσταρεις και τετοιεςαπο ψευτομαγκες που αμα δε τους απαντησει κανεις στον αναλογο τονο νομιζουν οτι εχουν και δικιο,συνεχιζουμε λοιπον......
που μπερδευουν την παρανοηση με την ...ΠΑΡΑΝΟΙΑ...(απο την οποια προφανως πασχουν....) ::) :) :)

Μια βασική διαφορά...το δελτιο τύπου δε σε αναγκάζει κανένας να τα διαβάζεις.Ειναι στην κατηγορία δελτια τυπου, αμα δε δου αρέσει μη κάνεις κλικ.Απλό.

Οταν όμως σε ένα άλλο thread (που είναι ΣΥΖΗΤΗΣΗ) πετάγεται κάποιος και λέει''το χ μαγαζί είναι τρομερό,πηγαινετε'' είναι άλλη φάση, καθότι ουσιαστικά δε ρωτησε τους άλλους μέσα στη συζήτηση αν έχουν όρεξη να ακουνε πιο μαγαζί ειναι καλό κλπ...

Επίσης άλλο πράγμα να ρωταει κάποιος και να του απαντάμε ''απο το ταδε μαγαζί ειμαι ευχαριστημένος, απο το τάδε όχι''. άλλο να ξεκινάμε thread μόνον και μόνο για αυτό...

Kαι μη μπερδευουμε την έκφραση προσωπικής γνώμης για κάποιο μαγαζί (αρνητική η θετική) με τη διαφήμηση (πάνε εκει σουπερ τιμές κλπ-το τάδε μαγαζί είναι μαπα,κλέφτες)

Προσ θεου μην ασχολείστε με το Victor,ο άνθρωπος εχει πρόβλημα, ψυχολογικό,νοητικό όπως θέλετε πείτε το, αυτήν την εντύπωση πάντως δινει....

Odin εισαι ηλιθιος φιλε και δε χωρα αμφιβολια αλλα εγω θα απαντω σε οτι βλεπω και δεν μου αρεσει εν αντιθεση με σενα που τα κανεις γαργαρα και κανεις επιλεκτικη κριτη παπαγαλοτσιρακι!

Ναι παιδιά μην το μπερδεύουμε. Το να πάρω κάτι φθηνά ή να με εξηπυρετήσουν σωστά και να πώ "ζήτω το τάδε κατάστημα (όπως έκανε ο φίλος με το OASYS) δεν είναι διαφήμιση. Δεν τον πληρώθηκε για να το πεί.

Για τα Δελτία Τύπου όμως οι ιδιοκτήτες του site πληρώνονται προφανως. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξυπνάει ο yameth το πρωι και λέει: Ας πούμε 2-3 καλά λογάκια για το τάδε προιόν και ας βάλουμε και ένα τηλεφωνάκι του Bon Studio απο κάτω να μην ψάχνει ο κόσμος απο που θα το πάρει.

Θα ήθελα και εγώ να καταθέσω την άποψή μου. Δεν βλέπω τίποτα το μεμπτό στο να αναφερθεί κάποιος στον ... Μπάμπη τον σουγιά και τον Γιάγκο το Δράκο που έχουν μαγαζί με όργανα και εξυπηρετούν καλά. Γιατί να μην ενημερώσουν και τα άλλα παιδιά στο forum ότι π.χ. είχα αυτό το πρόβλημα και πήγα εκεί και μου το έλυσαν με σχετικά καλή τιμή??? Δηλαδή εγώ που είχα συγκεκριμένο πρόβλημα και μου το έλυσαν σε ένα μόνο μαγαζί σε όλη τη Θεσσαλονίκη γιατί να μην το αναφέρω, ώστε να πάνε και άλλα μέλη να ρίξουν μια ματιά?

Το παίρνω από την άλλη τώρα. Ας υποθέσουμε ότι είμαι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και μπαίνω εδώ για να κάνω διαφήμιση, κοινώς λέω ψέματα. Όπως ακριβώς σε όλες τις διαφημίσεις δε νομίζω ότι μπορώ να "ψήσω" κανέναν να αγοράσει ντε και καλά από το μαγαζί μου. Κοινώς, μπορεί κάποιος- αμα αναφέρω το όνομα του καταστήματος-να πάει εκεί. Από εκεί και πέρα, αν όντως είμαι (είναι ο τύπος) καλός θα αγοράσουμε κιόλας. Αν όχι, δεν θα αγοράσουμε. Που είναι το κακό???

Πιστεύω και μέχρι τώρα έτσι είναι ότι ανταλάσσουμε χρησιμότατες πληροφορίες εδώ μεσα. Μέσα σε αυτές είναι και οι μουσικοί οίκοι. Τώρα αν κάποιοι βοηθήσουν να ξεχωρίσουν οι τελευταίοι από τους πολλούς .... ανοχής που υπάρχουν στην πιάτσα, δεν νομίζω ότι είναι κακό.

Ευχαριστώ

Tι στο καλό? Κανείς δεν διαβασε αυτό το ποστ?

forensick είπε:
Γεγονός που σημαίνει οτι στα δελτία τύπου επιτρέπονται οι διαφημήσεις;
Δελτιο τυπου σημαινει, οτι οταν βγει καποιο καινουργιο προιον ειναι στην διαθεση του καθενος να το ποσταρει εκει περα και να το παρουσιασει. Κανεις δεν σε αναγκαζει να το παρεις η να το δεις.

Ενα παραδειγμα:

Οταν ημουν σε ενα ezine και μας ερχονταν προμο για κριτικη, μαζι με καθε cd υπηρχε ενα δελτιο τυπου απο την δισκογραφικη, το οποιο ελεγε διαφορους παπαδες μεσα για τον δισκο. Κανεις ομως δεν με αναγκασε να τον αγορασω τον δισκο. Επισης γιατι να μην γινεται καποιο προμοτιον και μεσα στο σαιτ? Ειναι σε πολυ συγκεκριμενο μερος, αλλα και δεν ειναι σε φαση "ειναι το καλυτερο, πηγαιντε να το αγορασετε", απλα μια παρουσιαση ειναι.

Τελος, οταν το πρωτο ποστ ενος μελους ειναι "θα ηθελα να σας ευχαριστησω κυριε καταπληκτικε καταστηματαρχα.." ε, ξερω γω? Θελει και αναλυση?
Ξεφυγατε ολοι ε...

+100000

(βεβαια μερικους τους ΣΥΜΦΕΡΕΙ να κανουν βαβουρα για το τιποτα.. ::)

εξαλλου  αν καποιος κανει τον κοπο να διαβασει τους κανονισμους δεν χρειαζεται να ειναι και...φωστηρας (καλα εξαιρεσεις βεβαια παντα υπαρχουν ;D) για να καταλαβει τα ΟΡΙΑ στη ολη την "περι διαφημισης κουβεντα"

5.Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση

Superfunk είπε:
@ kultura

εκανα λαθος πριν πραγματι εκει που μιλαει για το "παληκαρι" αναφερεται σε αλλον ο οποιος ΟΝΤΩΣ κανει ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ μια και δεν αναφερεται σε ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ αλλα σε ενα μαγαζι...
απο οτι βλεπεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ παραδεχτηκα οτι παρανοισα την πρωτη φορα.

η δευτερη ποια ειναι? ::)
Απλώς, αναφέρθηκες και δεύτερη φορά στον yameth, αυτό είναι όλο.... Τε σπα...

victor, κόψε το βρισίδι, δεν έχει νόημα, είπαμε να ηρμήσουμε, ΟΚ;

και όποιος νομίζει ότι ο victor έχει νοητικό πρόβλημα δεν είναι ανάγκη να το πει σε όλους, ας το πει στον ίδιο, με πμ, ή τέλος πάντων δεν χρειάζεται καν να αναφερθεί... Είμαστε νοήμονες, και μπορούμε μόνοι μας να βγάλουμε συμπεράσματα, για τον καθένα....

forensick είπε:
Tι στο καλό? Κανείς δεν διαβασε αυτό το ποστ?

Γεγονός που σημαίνει οτι στα δελτία τύπου επιτρέπονται οι διαφημήσεις;
Δελτιο τυπου σημαινει, οτι οταν βγει καποιο καινουργιο προιον ειναι στην διαθεση του καθενος να το ποσταρει εκει περα και να το παρουσιασει. Κανεις δεν σε αναγκαζει να το παρεις η να το δεις.

Ενα παραδειγμα:

Οταν ημουν σε ενα ezine και μας ερχονταν προμο για κριτικη, μαζι με καθε cd υπηρχε ενα δελτιο τυπου απο την δισκογραφικη, το οποιο ελεγε διαφορους παπαδες μεσα για τον δισκο. Κανεις ομως δεν με αναγκασε να τον αγορασω τον δισκο. Επισης γιατι να μην γινεται καποιο προμοτιον και μεσα στο σαιτ? Ειναι σε πολυ συγκεκριμενο μερος, αλλα και δεν ειναι σε φαση "ειναι το καλυτερο, πηγαιντε να το αγορασετε", απλα μια παρουσιαση ειναι.

Τελος, οταν το πρωτο ποστ ενος μελους ειναι "θα ηθελα να σας ευχαριστησω κυριε καταπληκτικε καταστηματαρχα.." ε, ξερω γω? Θελει και αναλυση?
Ξεφυγατε ολοι ε...
Παρουσίαση = αυτό που λέμε review = λεω και ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ του προιόντος. Όταν σχολιάζεις ένα προιόν και δεν αναφέρεις τα αρνητικά του και το παρουσιάζεις σαν το καλύτερο του κόσμου, τότε είναι διαφήμιση.

victor130 είπε:
Odin εισαι ηλιθιος φιλε και δε χωρα αμφιβολια αλλα εγω θα απαντω σε οτι βλεπω και δεν μου αρεσει εν αντιθεση με σενα που τα κανεις γαργαρα και κανεις επιλεκτικη κριτη παπαγαλοτσιρακι!

Ουτε το όνομα μου δε μπορεις να γράψεις, ειλικρινά σε λυπάμαι.

Κοιτα πως μιλάς.

"Γουσταρω να σου κάνω τη μουρη κρέας"

Μάλιστα.Αυτοι που σε αναθρέψανε (μάνα,πατέρας,παππους,κηδεμόνες, δε ξέρω) έτσι σου μάθανε να μιλάς?Σε αυτους έτσι μιλάς?Στους φίλους σου?

Κάνω επιλεκτική κρίτη? ???

Δηλαδή?

Κρήτη?Κρίση?

By the way,δε μπορώ να κάνω τίποτα γαργάρα,αλήθεια, πνίγομαι συνήθως, μάλλον με μπερδευεις με κάποιον άλλο.

Εγώ εξέφρασα τη γνώμη μου για εσένα βάση της συμπεριφοράς σου εδώ μέσα, δε σε ρώτησα αν με θεωρεις ηλίθιο ή όχι, τι με ενδιαφέρει άλλωστε.

Αλλά τι κάνω...κάθομαι ασχολουμαι μαζί σου ενώ προτρεπω άλλους να μη το κάνουν...Δε θα επαναληφθει.

Συγνώμη στους υπόλοιπους που αναγκαστηκαν να διαβάσουν τα παραπάνω.

@Angelos....

Δεν είναι έτσι φίλε... Μην μπούμε στη διαδικασία να το συζητήσουμε... Απλά σκέψου ότι είσαι μέλος σε ένα forum και μια μέρα ο ιδιοκτήτης του forum σε διώχνει γιατί το προηγούμενο βράδυ είχε περίοδο η κοπέλα του.. Θα πεις εσύ: "Δικό σας είναι κύριε ιδιοκτήτη το forum ό,τι θέλετε κάνετε";

Συμφωνώ με τον lambrosgg, τα δελτία τύπου έχουν λίγο διαφημιστικό χαρακτήρα... Ας αποφασιστεί κάτι που θα ισχύει για όλους... Να μπορώ κι εγώ να πω για τους φίλους μου που πουλάνε όργανα να μου κάνουν έκπτωση πάντα όμως στην κατηγορία "Δελτία τύπου"...

Μη με τρελαίνετε όμως, Τι διαφορά έχει αν πω το κατάστημα ή αν δώσω το τηλ/διεύθυνση κλπ στο τέλος του "Δελτίου τύπου";

Τουλάχιστον επισημοποιήστε το παιδιά ως "οι σπόνσορες του Noiz", κανένα πρόβλημα...

Επισης ρε παιδια δεν χρειαζεται να ειναι κανεις και διαννοια..για να καταλαβει οτι οταν το ΠΡΩΤΟ (και μοναδικο) ποστ ενος νεου μελους ειναι

"Αγορασα προσφατα το OASYS 88  απο τον Αντωνη  και θελω να τον ευχαριστησω για την αψογη εξυπηρετηση , την  καλη τιμη  και για τον επαγγελματισμο του.Κατα την γνωμη μου οποιος  ψαχνεται για synth- keyboards αξιζει να κανει μια σταση εκει πριν στραφει σε thomann  κ.λ.π."

οτι προκειται για "βαλτη" διαφημηση :) :) :) :) :)

τι σχεση εχει αυτο με τις καθημερινες αναφορες που ΟΛΟΙ μας κανουμε σε διαφορα μαγαζια και διαφορες μαρκες??/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΕΙ. Δεν πιστευω οτι καθεται ο yameth να γραψει ολες αυτες τι παρουσιασεις(ας με διαψευσει αν το κανει). Τις παιρνει ετοιμες και τις βαζει.

Αν μας ενοχλει τοσο το παιχνιδι των λεξεων, τοτε στειλτου πμ να αλλαξει τον τιτλο του υποφορουμ σε "προμοτιον-δελτιο τυπου", αλλα το νοημα παραμενει το ιδιο.

Απλα γνωστοποιει την υπαρξη ενος προιοντος και απο κει και περα ο καθενας μας ειναι ελευθερος να σχολιασει αρνητικα η θετικα(ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΝΤΑ) το εκαστοτε προιον. Απλα ειναι τα πραγματα ρε παιδια. Μην πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο.

Superfunk ειλικρινά, αν έβρισκα και αγόραζα το OASYS ελλάδα τέτοια τιμή θα το ανακοίνωνα με νέο θέμα χωρίς να είμαι βαλτός.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back