- Πόντοι
- 38
Ασχετο: boukaw7 το nickname σου προκύπτει από το Μπούκας? (απλά πάτησες εκ παραδρομής το "w" που αντιστοιχεί στο "ς"; )boukaw7 είπε:Είμαι ο μπούκας και είμαι καλά!
τί είναια αυτό ; ???Room101 είπε:Κοίταξα στο φόρουμ λίγο πρίν αρχίσω μια εργασία Υλεκτροτεχνικών Υλίκων (το λέω γιατι είμαι περηφανος που την τελειωσα την άτιμη (ναι, κανω διαφημιση)) και τωρα που την τελειωσα μπηκα και βλέπω όλο αυτό τον χαμο!!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!
Ναι από κει. Όταν πρωτοέφτιαξα πριν χρόοονια το email μου, το nick αυτό το είχε άλλος και έβαλα το w αντί του ς και το 7 απλά έκατσε (καμιά σχέση με τον Γαύρο, παρόλο που είμαι φίλαθλός του). Έτσι όταν έφτιαξα τον λογαριασμό στο noiz, μετά το email, από κεκτημένη ταχύτητα έβαλα αυτό, αντί του boukas. Σκέφτηκα να το αλλάξει ο yameth, αλλά είπα άστο μην έχει άλλα μπλεξίματα οπότε δεν ασχολήθηκα και το άφησα ως έχει!elavd είπε:Ασχετο: boukaw7 το nickname σου προκύπτει από το Μπούκας? (απλά πάτησες εκ παραδρομής το "w" που αντιστοιχεί στο "ς"; )
Το ΝΟΙΖ περνάει σε μια νεα εποχή όπου ο boukaw7 πλέον λέγεται boukas... :'( συγκινήθηκα...boukas είπε:Ναι από κει. Όταν πρωτοέφτιαξα πριν χρόοονια το email μου, το nick αυτό το είχε άλλος και έβαλα το w αντί του ς και το 7 απλά έκατσε (καμιά σχέση με τον Γαύρο, παρόλο που είμαι φίλαθλός του). Έτσι όταν έφτιαξα τον λογαριασμό στο noiz, μετά το email, από κεκτημένη ταχύτητα έβαλα αυτό, αντί του boukas. Σκέφτηκα να το αλλάξει ο yameth, αλλά είπα άστο μην έχει άλλα μπλεξίματα οπότε δεν ασχολήθηκα και το άφησα ως έχει!Ασχετο: boukaw7 το nickname σου προκύπτει από το Μπούκας? (απλά πάτησες εκ παραδρομής το "w" που αντιστοιχεί στο "ς"; )
Πάντως αν μπορεί να το αλλάξει δίχως να προκύψει κανά πρόβλημα ας το κάνει, αλλά αν έχει μανούρα ας το αφήσει.
Jasemeister είπε:ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Δε φτάνει που ποστάρει διαφημίσεις, αν αλλάξει και nickname στον boukaw θα τον κάνουμε ban ;D ;D ;D ;DΝαι από κει. Όταν πρωτοέφτιαξα πριν χρόοονια το email μου, το nick αυτό το είχε άλλος και έβαλα το w αντί του ς και το 7 απλά έκατσε (καμιά σχέση με τον Γαύρο, παρόλο που είμαι φίλαθλός του). Έτσι όταν έφτιαξα τον λογαριασμό στο noiz, μετά το email, από κεκτημένη ταχύτητα έβαλα αυτό, αντί του boukas. Σκέφτηκα να το αλλάξει ο yameth, αλλά είπα άστο μην έχει άλλα μπλεξίματα οπότε δεν ασχολήθηκα και το άφησα ως έχει!Ασχετο: boukaw7 το nickname σου προκύπτει από το Μπούκας? (απλά πάτησες εκ παραδρομής το "w" που αντιστοιχεί στο "ς"; )
Πάντως αν μπορεί να το αλλάξει δίχως να προκύψει κανά πρόβλημα ας το κάνει, αλλά αν έχει μανούρα ας το αφήσει.
(προφανώς λέω για πλάκα ότι ποστάρει διαφημίσεις )
Το ΝΟΙΖ περνάει σε μια νεα εποχή όπου ο boukaw7 πλέον λέγεται boukas... :'( συγκινήθηκα...