noiz live?

ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ! ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΞΥΠΝΙΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ! ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΞΥΠΝΙΟΥΣ!!!
Δεν ξέρω για φωνές και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αλλά στην επικεφαλίδα της κεντρικής σελίδας υπάρχει ένα (αρκετά ευδιάκριτο και ξεκάθαρο) "Όχι greeklish' date=' ούτε κεφαλαία."[/b'] που σίγουρα δεν έχει να κάνει με φωνές αλλά με κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε.

Ευχαριστώ πολύ, εκ μέρους της διευθύνσεως. :lol:

οκ!θα μιλαω σιγα...ςςς
hmm.. Μία συμβουλη. Η ειρωνία δέν είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσεις σε αυτό το forum.

οκ!θα μιλαω σιγα...ςςς
hmm.. Μία συμβουλη. Η ειρωνία δέν είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσεις σε αυτό το forum.
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά από το σύνολο των ειρωνικών μηνυμάτων, από τα οποία βρίθει το φόρουμ, που απλά καλύπτουν την ένδεια επιχειρημάτων για να στηριχθούν ορισμένες εντελώς ανορθολογικές προ-παραδοχές, αυτό το μήνυμα βρήκατε να σχολιάσετε;!;

Μην το πάρετε στραβά, αλλά πραγματικά απορώ που σας "ενεργοποίησε" αυτή η δημοσίευση και όχι άλλες που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια του πολυαγαπημένου συνδυασμού συμπλεγμάτων και ειρωνείας... lol!

Οκ, ανούσιο ποστ, απλά απόρησα...

όχι μωρέ. Αλλά άλλο να είσαι κάποιο χρόνο μέσα και άλλο στο 2ο ποστ να ειρωνευτείς. Και αυτό δεν ισχύει μόνο σε αυτό το site, γιαυτό και έγραψα

Και όχι μόνο σε αυτό θα προσθέσω icon_wink.gif

Προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να πάρουμε το θέμα στα χέρια μας. Να βρούμε έναν χώρο, ας νοικιάζουμε μία αποθήκη στήν τελική (κάτι σάν τον παλλίο σιδηροδρομικό

σταθμό) και να νοικιάσουμε μόνοι μας εξοπλισμό ή ακόμη να φέρουμε ότι έχουμε και να γίνει τέλειο. Όλοι εδω μέσα είμαστε απογοητευμένοι απο μαγαζάτορες, club, festival κλπ.. Οπότε τί καλύτερο απο το να πάρουμε τήν κατάσταση στα χέρια μάς? Δέν θα έχουμε και τον κάθε μ**** να μάς τα πρίζει. Just think about it :)

¶ν υπάρχει καλή θέληση, που ελπίζω να υπάρχει, όλα μπορούν να γίνουν. Και πιστεύω πώς όχι μόνο εμείς , αλλά και τα παλληκάρια απο το κιθάρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να περάσει η ιδέα μου σε πράξη. Αλλά ας μήν αρχίσουν μερίκοι να σκέφτονται τήν τσεπη. ¶ς κάνουμε κάτι αγνό που να το γουστάρουμε όλοι και να το ευχαριστηθούμε πραγματικά.

έτσι αυτά είναι!!!
Απο ότι βλέπω γουστάρουν κι άλλοι. Είλικρίνα είμαι διατεθιμένος να συνεισφέρω τα μέγιστα για τήν εκπλήρωση μίας τέτοιας ιδέας τελείως ανιδιοτελώς. Όσοι πιστοί προσέθετε. Yameth? :lol:

H ιδεα σου μελωδε μου φαινεται -αν μη τι αλλο- υλοποιησιμη!Στο φορουμ

εξαλλου υπαρχουν πολλοι επαγγελματιες και γνωστες του χωρου..

Αναμενεται απαντηση απο τα στελεχη του Κογκρεσσου.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδιά πολύ καλή η ιδέα αλλά την κάναμε και πέρσι.

Ευχαριστώ για τις πολύ καλές προθέσεις σας.

Δεν είναι απλό όμως.

Είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις πολύ κόσμο. Εχω την πείρα και γνωρίζω.

Δεν πρόκειται να διοργανώσω στο όνομα του Noiz κάτι που θα αφήσει υπόνοιες, χαλασμένες σχέσεις κλπ.

Διότι ο καθένας το βλέπει από την δική του πλευρά.

Αναλογά με το πριν ή το μετά. Γιατί ο καθένας το φαντάζεται διαφορετικά. Είναι και τα διαδικαστικά και αν δεν υπάρχει πραγματικά καλή θέληση είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τον διοργανωτή.

Ενα τέτοιο γεγονός απαιτεί πολύ χρόνο, πολύ οργάνωση και επαγγελματισμό.

Όσο καλός κι αν είναι ο ερασιτεχνισμός, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας οργάνωσης, που θα παρελάσουν 10 - 15 μπάντες. Και θέλουμε να φχαριστηθούμε όλοι.

Και δεν είναι μόνο τα καλοπροαίρετα μέλη του Noiz, αλλά θα λάβουν μέρος και τα μέλη των γκρουπ των. Και αυτοί είναι μέρος από άλλο ανέκδοτο. Και καλά κάνουν.

Θα σας παραπέμψω στο σχετικό περισυνό thread για να καταλάβετε.

Θέλει πολλή σκέψη και ακόμα περισσότερη δουλειά.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Παιδιά πολύ καλή η ιδέα αλλά την κάναμε και πέρσι.Ευχαριστώ για τις πολύ καλές προθέσεις σας.

Δεν είναι απλό όμως.

Είναι δύσκολο να ικανοποιήσεις πολύ κόσμο. Εχω την πείρα και γνωρίζω.

Δεν πρόκειται να διοργανώσω στο όνομα του Noiz κάτι που θα αφήσει υπόνοιες' date=' χαλασμένες σχέσεις κλπ.

Διότι ο καθένας το βλέπει από την δική του πλευρά.

Αναλογά με το πριν ή το μετά. Γιατί ο καθένας το φαντάζεται διαφορετικά. Είναι και τα διαδικαστικά και αν δεν υπάρχει πραγματικά καλή θέληση είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τον διοργανωτή.

Ενα τέτοιο γεγονός απαιτεί πολύ χρόνο, πολύ οργάνωση και επαγγελματισμό.

Όσο καλός κι αν είναι ο ερασιτεχνισμός, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας οργάνωσης, που θα παρελάσουν 10 - 15 μπάντες. Και θέλουμε να φχαριστηθούμε όλοι.

Και δεν είναι μόνο τα καλοπροαίρετα μέλη του Noiz, αλλά θα λάβουν μέρος και τα μέλη των γκρουπ των. Και αυτοί είναι μέρος από άλλο ανέκδοτο. Και καλά κάνουν.

Θα σας παραπέμψω στο σχετικό περισυνό thread για να καταλάβετε.

Θέλει πολλή σκέψη και ακόμα περισσότερη δουλειά.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.[/quote']

Μάς γείωσες :(

φιλε yameth εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους.

παντως εχε υποψην σου οτι αν γινει μια προσπαθεια, θα εχεις την βοηθεια ολων των μελων του νοιζ. :wink:

φιλικα.

Πάντως δεν είναι υποχρεωτικό να τα περιμένουμε όλα από τον Yameth, ούτε και να γίνει κάτι τέτοιο υπό την αιγίδα του noiz.

Μπορούμε και μόνοι μας να μαζευτούμε τέσσερα - πέντε γκρουπάκια και να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας. Μπορούμε να βρούμε χώρους, όπως ο αέρας στην Πετρούπολη για παράδειγμα, και να παίξουμε από μερικά κομμάτια το κάθε γκρούπ, σε φίλους γνωστούς και όποιον άλλο θέλουμε να καλέσουμε να ακούσει τη δουλειά μας.

Όρεξη να έχουμε και όλα γίνονται.

Πάντως δεν είναι υποχρεωτικό να τα περιμένουμε όλα από τον Yameth' date=' ούτε και να γίνει κάτι τέτοιο υπό την αιγίδα του noiz.
Μπορούμε και μόνοι μας να μαζευτούμε τέσσερα - πέντε γκρουπάκια και να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας. Μπορούμε να βρούμε χώρους, όπως ο αέρας στην Πετρούπολη για παράδειγμα, και να παίξουμε από μερικά κομμάτια το κάθε γκρούπ, σε φίλους γνωστούς και όποιον άλλο θέλουμε να καλέσουμε να ακούσει τη δουλειά μας.

Όρεξη να έχουμε και όλα γίνονται.[/quote']

Εχει δικιο ο wasted sunsets!Απλα πρεπει μολις το αποφασισουμε να ορισουμε μια ημερομηνια σχετικα μακρινη και ολα μπορουν να υλοποιηθουν!

Σαββατο 26/5 εχουμε (BUDGIE JAMMING No2) βoυτιες JAM απο μουσικους σε ROCK,BLUES,FUNK,και λοιπων ηχων!

Οσο για το θεμα της ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ που λεει και ο φιλος μου ο melodos εγω το λεω ΧΑΒΑΛΕ και ετσι αντιμετωπιζω και τα πιο ΣΟΒΑΡΑ συμβαντα στη ζωη μου!

IT S ONLY ROCK N ROLL φιλε μου!

Trending...

Νέα θέματα

Back