- Πόντοι
- 1,058
Ποιός είναι ο Σπύρος βρε παιδιά; Δε το γνωρίζω τον κύριο!
Παρών!
Ποιός είναι ο Σπύρος βρε παιδιά; Δε το γνωρίζω τον κύριο!
Φίλος, ανοίξαμε και σας περιμένουμε...αλλά noiz jam χωρίς Φώτη, Gkourmoul1 και dim.....
?Φίλος, ανοίξαμε και σας περιμένουμε...
Μια απόφαση είναι ?
ρεβανί χωρίς σιρόπιΕκκλησιά χωρίς καντήλια.
...Εκκλησιά χωρίς πιστούς!Εκκλησιά χωρίς καντήλια.
Καπαρώνω από τώρα τις "ψεύτικες" φωνές!Βέβαια, ομολογώ ότι θα ήθελα να δω ντουέτο τους δύο "πριτιμπόιδες" του forum- sir, Φώτη- στο Miss You ?
Ποιος είσαι εσύ και τι έκανες στον Νέστορα; ?Σπαμάρω σήμερα από το πρωί σ' έναν χόμι, αλλά δεν απαντάει. Μιλάμε έχω κριντζάρει και μάλλον μπιφ με τον τέκου.
Εν τω μεταξύ έχω καριέρα αυρίο, να δω πως θα τα φέρω βόλτα. Παράλληλα έχω κρας με μία σλατίνα αλλά κάνει φλεξ συνέχεια, πιστεύω ο μπρο να με βοηθήσει.
Η γκανγκ είναι έτοιμη για Σάββατο;
Είμαι έτοιμος να τραπάρω.
Είπα να μπω στο mood της νεολαίας.Ποιος είσαι εσύ και τι έκανες στον Νέστορα; ?
Ο πίθηκος παίζει ΜΟΝΟ με ορχήστρες!Βαλτε ρε παιδια και ενα κομματι του ΠΙΘΗΚΟΥ για να ΠΕκΣω ΚΕ ΕΓΟ.
https://www.kathimerini.gr/culture/562090993/rimes-toy-chip-chop-me-synodeia-symfonikis-orchistras/Giorgos rockstep είπε:Ο πίθηκος παίζει ΜΟΝΟ με ορχήστρες!
Σπαμάρω σήμερα από το πρωί σ' έναν χόμι, αλλά δεν απαντάει. Μιλάμε έχω κριντζάρει και μάλλον μπιφ με τον τέκου.
Εν τω μεταξύ έχω καριέρα αυρίο, να δω πως θα τα φέρω βόλτα. Παράλληλα έχω κρας με μία σλατίνα αλλά κάνει φλεξ συνέχεια, πιστεύω ο μπρο να με βοηθήσει.
Η γκανγκ είναι έτοιμη για Σάββατο;
Είμαι έτοιμος να τραπάρω.
Θα μπιφ και επι σκηνήςΕσύ είσαι έτι καλύτερος από τον Snik ασούμε.
Έτοιμο σε βλέπω να κατέβεις από την σκηνή και να πλακωθείς στο κσύλο.
Μπιφ όπως μπιφτέκι; Μπιφ όπως μοσχάρι;Θα μπιφ και επι σκηνής
Απαγορεύονται οι ψησταριές στο jam
Κρίμα, δεν έρχομαι τότεσ.
Καλά. Λετε τέτοια.Πάγαινε εσύ, βρες τον cos_dr που θα κουβαλήσει πσησταριά με οθόνη, και στήστε μια καντίνα στην αλάνα απ' όξω να ψένεται κεμπάπ, καλαμάκια και πανσέτες.
Όταν τους πάρει η τσίκνα, θα σου πω εγώ πόσοι θα μείνουνε μέσα να παίζουνε, και πόσοι θα είναι εκεί απ' όξω να μασαμπουκιάζουνε.
Η οθόνη της πσησταριάς του cos θα γράψει tilt, θα λέει "insert coin", κι εσείς θα χεστείτε στο τάλαρο ασούμε.
Έτσι χτίζονται οι καριέρες.
Μην ανησυχείς, το έχουμε τακτοποιήσει... Θα κάνει μπιφ ο sir ?θα μας γαζώσουν με τα ούζι να σας πω εγώ