• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

NOIZ Circus

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο τη νέα κυβέρνηση.

Απηύδησα με την αναβλητικότητα και αφού τελικά αποφάσισα (και τους ανακοίνωσα) ότι δεν πρόκειται να συμμετασχω σε αυτήν, προχωρώ αμετάκλητα στην ανακοίνωση.

Το 2009 λοιπόν, ήταν Noiz Night (http://www.noiz.gr/index.php?topic=171694.0)

To 2010 ήταν πάρτυ με τους φίλους μου (http://www.noiz.gr/index.php?topic=181299.0)

……………………

Το 2011 ελπίζουμε να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες και να είναι η βραδιά του Noiz Circus.

looseragvinilionmedium.jpg

Σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα, με οικοδεσπότες τους fanatabuglorious μα συνάμα πάντα σεμνούς Loose Rag και αρένα το Vinilion στο Ίλιον, στις αρχές (3) Δεκεμβρίου (καλά να μαστε και χώρα να χουμε), θα παρελάσουν μπροστά από τα έκπληκτα μάτια του ανυποψίαστου κοινού, τουλάχιστον δεκατρία  από τα θηρία του Noiz σε πέντε ολοκληρωμένα σχήματα που θα καταθέσουν επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους για την δική σας αποκλειστική (άντε, όχι αποκλειστική, ας βάλουμε και τη δική τους) διασκέδαση.

Προκειμένου να καταφέρουμε να κάνουμε την βραδιά αξέχαστη, ατέλειωτες συναντήσεις και διαπραγματεύσεις δίνουν και παίρνουν προκειμένου να εξασφαλίσουμε σπάνια (και ενίοτε τρομακτικά) θηρία και εκθέματα όπως τη Μπάντα με τα Τέσσερα Κεφάλια, τον Πενταδάκτυλο Κιθαρίστα, την Ψηφιακή Μελωδία, την Κάλτσα του Ντράμερ (θα κληρωθεί σε έναν τυχερό στο τέλος της βραδιάς) και άλλες πολλές εκπλήξεις……….

Ναι, ξέρω είναι πολύς ο χρόνος που μεσολαβεί αλλά κάποιες πρώιμες συζητήσεις έδειξαν ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να βρουν σοβαρή δικαιολογία να αποφύγουν το γεγονός, οπότε τους δίνω άπλετο χρόνο.

Από την άλλη, ο Χασοδίκης, που το χε τάμα στη Παναγιά την Ψευδομαρτύρισσα να με δει live, είπε ότι θα το κόψει από κει πάνω μέχρι την Αθήνα με τα πόδια, οπότε Λάκη, ξεκίνα τώρα.

Κάντε τα κουμάντα σας και λεπτομέρειες (ώ πόσες πολλές λεπτομέρειες !) θα τις πούμε στη πορεία (των πραγμάτων και όχι στο Σύνταγμα).

Για οιεσδήποτε διευκρινήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο 909-56673-724  ;)

Τι λες τώρα; Θα παίξουνε ΚΑΙ οι Lousy T-Shirts;;;; ΔΕΝ το χάνω με τίποτα  :o

Jazzjoker είπε:
Και όμως........

Ρισπεκ στα παιδιά αυτά, που παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, υπόσχονται να είναι εκεί μαζί μας.

Jazzjoker είπε:
Καταπληκτικό  ;D ;D ;D 8) 8) 8)  Ποίοι είναι αυτοί;  ::) ::) ::)

Μπράβο Κώστα, ωραία το έστησες, super το αφισάκι.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
.....super το αφισάκι....
Σε ευχαριστώ Τέρρυ.

Για άλλη μια φορά, το εξειδικευμένο εργαλείο σχεδιασμού και publishing Ms Word (!!), κάνει την δουλειά του αξιοπρεπέστατα.

Και μαμώ τις αφίσες. Καλή επιτυχία σε όποιους παίξουν. Να περάσετε όλοι πολυυυυυ καλά……και αν τα καταφέρω θα έρθω…πιο πολύ για να επιβεβαιώσω το “circus”  ;D ;D

LK είπε:
και αν τα καταφέρω θα έρθω…πιο πολύ για να επιβεβαιώσω το “circus”  ;D ;D
Τι αν τα καταφέρω και κουραφέξαλα...  ;D Θα τα καταφέρεις και θα φέρεις και τον ακριβοθώρητο τον ξάδερφο  ;D

ΥΓ: Έμαθα ότι ο Jazzjocker θα φέρει τις ξαδέρφες του, και ο Nestor Apos τις φίλες του  ;D ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Τι αν τα καταφέρω και κουραφέξαλα...  ;D Θα τα καταφέρεις και θα φέρεις και τον ακριβοθώρητο τον ξάδερφο  ;D

ΥΓ: Έμαθα ότι ο Jazzjocker θα φέρει τις ξαδέρφες του, και ο Nestor Apos τις φίλες του  ;D ;D ;D ;D ;D
Αν μπω εγώ με τον Παπαδόπουλα στο ίδιο αμάξι…..θα χαθούμε  ;D ;D ;D.

Μου αρέσουν τα επιπρόσθετα κίνητρα.  8) ;D

Δε λέω τίποτα παραπάνω για την ώρα αλλά όποιος δεν έρθει, θα το μετανοιώνει πολύ καιρό. ;)

Τίποτε άλλο.

audiokostas είπε:
Δε λέω τίποτα παραπάνω για την ώρα αλλά όποιος δεν έρθει, θα το μετανοιώνει πολύ καιρό. ;)

Τίποτε άλλο.
Is this a threat?  :P ;D

LK είπε:
Is this a threat?  :P ;D
Νο, it's a fact.

Εχει να κάνει με το....

Ποιοί είναι όλοι αυτοί οι άσχετοι?
..... οι οποίοι όχι μόνο άσχετοι δεν είναι αλλά μιλάμε και για Μουσικούς που (οι περισσότεροι από αυτούς) θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε one-night-only σχήματα για την απόλαυσή μας.

Μιλάμε για συλλεκτικές καταστάσεις.

audiokostas είπε:
θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε one-night-only stand σχήματα για την απόλαυσή μας.
Αμάν, θα φύγουμε όρθιοι ή στα τέσσερα? ;D

Αν μπω εγώ με τον Παπαδόπουλα στο ίδιο αμάξι…..θα χαθούμε  ;D ;D ;D.
Λογικό μου φαίνεται αν κρίνω από τα αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορείς!

"Πού είσαι ρε Σταύρο? Εγώ είμαι στην βεράντα. Φοβερή θέα." ;D

corvette-limo-1-1.jpg

fusiongtr είπε:
Λογικό μου φαίνεται αν κρίνω από τα αυτοκίνητα με τα οποία κυκλοφορείς!
Άσε μην μου τα θυμίζεις…….ένας χθες μου «έφαγε» όληηηηηηηη τη δεξιά πόρτα….. ;D

Λοιπόν είμαι off topic, αυτόμαστιγώνομαι….και αυτοτιμωρούμαι….δεν θα ξανασυμβεί…..είμαι αδικαιολόγητος.  :-[  :-X :D

fusiongtr είπε:
Αμάν, θα φύγουμε όρθιοι ή στα τέσσερα? ;D
Δεν ξέρω πως θα φύγετε αλλά οι μπάντες που θα παίξουν (και δεν μιλάω - από μετριοφροσύνη - για την δικιά μας) θα σας κάνουν να πέσετε στα τέσσερα και να προσκυνάτε φωνάζοντας "we are not worthy" ......  ;D

LK είπε:
Άσε μην μου τα θυμίζεις…….ένας χθες μου «έφαγε» όληηηηηηηη τη δεξιά πόρτα….. ;D
Ποιά έβγαζες πάλι!

Δεν ξέρω πως θα φύγετε αλλά οι μπάντες που θα παίξουν (και δεν μιλάω - από μετριοφροσύνη - για την δικιά μας) θα σας κάνουν να πέσετε στα τέσσερα και να προσκυνάτε φωνάζοντας "we are not worthy" ......  ;D
...α torture like that. 8)

Jazzjoker είπε:
Πού τους ξέρεις φίλος, τους έχεις ακούσει; Και τι όνομα είναι αυτό; ;D

Πάντως αν δεν κατέβει ο Λάκης, εγώ δεν έρχομαι!

Haris είπε:
Πάντως αν δεν κατέβει ο Λάκης, εγώ δεν έρχομαι!
Αμάν ρε Χάρη. Ούτε η τρόικα δεν «εκβιάζει» έτσι  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back