Το δοκίμασα στη λούπα, ενός VHT (Fryette) Super 30,κι ενός KOCH Studiotone, με απενεργοποιημένα τα cabinet simulator του POD, καθώς επίσης και κάποια preset, με ενεργοποιημένα τα cabinet simulator στην Atomic FRFR.
Επίσης δοκίμασα μόνο το preamp σε κάποιες προσομειώσεις, χωρίς amp & cabinet simulator, στους πιο πάνω combo.
Με δεδομένο ότι θεωρώ το σπουδαιότερο κομμάτι στον ήχο, το "basic sound" και σε δεύτερο πλάνο τα εφφέ:
Α/ Στη λούπα των ενισχυτών (χωρίς cabinet simulator), ο ήχος ήταν σκληρός,χωρίς "ζουμί", και με συχνότητες που μ'ενοχλούσαν.(μιλάω για τα preset του POD χωρίς tweaking απο μένα).
Β/ Στην Atomic FRFR (με cabinet simulator) τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα,με την έννοια ότι μπορούσα να το αντέξω ;D.
Γ/ Στη λούπα των ενισχυτών (χωρίς cabinet simulator),με το preamp μόνο των προσομειώσεων,μου δίνει κάποιες ελπίδες για το μέλλον.
Τα εφφέ του είναι πολύ καλά.
Σίγουρα όλα αυτά αφορούν τα προσωπικά μου γούστα,που σημαίνει αυτό, ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει εντελώς διαφορετική άποψη,από τη δική μου.
Η επιλογή των ενισχυτών δεν είναι τυχαία, “ξεγυμνώνουν” και δε ‘συγχωρούν’’ όποιο μηχάνημα συνδέω.
Με τα ίδια κριτήρια έχω κρίνει και το Αxe Fx, το 11R, Boss GT 10, και άλλες πεταλιέρες,ή πολυεφφέ που είχα στο παρελθόν.
Δεν ξεχνώ ότι και το Axe Fx στα πρώτα του firmware,ήταν μεν σχετικά καλό,αλλά όχι όπως είναι σήμερα,και επίσης το 11R χρειάστηκε πολύ tweaking για να βγάλει ήχο.