Λοιπον , μετα απο 4 μερες χρησης τoυ HD300 εχω να πω τα εξης:
Οι προσομοιωσεις του ειναι αρκετα καλυτερες απο τις προηγουμενες γενιες pod. Αυτες που ξεχωριζουν ειναι οι καθαρες Fender twin οι Vox κ ο jcm800. Πραγματικα πολυ καλες κ σε ακουσμα αλλα κ σε feeling. Δεν μου αρεσαν πολυ οι metal ηχοι (αν κ δεν ειμαι ο ειδικος να κρινω σε αυτην την κατηγορια) βεβαια δεν τους πολυεψαξα κιολας.
Το σιγουρο ειναι πως θελει πολυ προσοχη στις ρυθμισεις κ σε επιπεδο output mode αλλα κ στις επι μερους ρυθμισεις του καθε ενισχυτη πχ καποιοι ακουγονται καλυτερα αν παρεις μονο το preamp κ καποιοι full.
Το σημαντικοτερο για μενα ομως ειναι πως κ σε επιπεδο μπαντας ο ηχος δεν ειναι πλεον κομπρεσαρισμενος κ χαμενος στον συχνοτικο χαμο αλλα κανει cut πολυ καλα κρατωντας τον χαρακτηρα του. Το δοκιμασα χθες στην προβα με τα παιδια κ σε εντασεις live. Ειδικα ο Vox κρατουσε αυτο το crisp over the top (παρολη την βαβουρα των υπολοιπων ασχετων ;D ), κ ο καθαρος fender εβγαινε αερα!! Τα εφε του ακουγοντουσαν πολυ καλα κ ισοροπημενα.
Αυτο ηταν κ το οροσημο για μενα για να δω αν θα το κρατησω το εργαλειο. Αν θα στεκεται δηλαδη συχνοτικα μεσα σε ενα ive. Το τεστ το περασε με επιτυχια!!!
Τωρα οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης ειναι αρκετα καλη , οι ποδοδιακοπτες ειναι πανω στο σασσι ΑΛΛΑ μεσα ειναι κολλημενοι σε ξεχωριστη πλακετα κ παρατηρησα πως οταν πατας τον ποδοδιακοπτη υπαρχει κ μια μικρη κινηση της πλακετας ( εννοειται οτι την ανοιξα κ μυρισα την πλακετιλα!! ;D) Ανεπαισθητη μεν αλλα υπαρχει. Στο δικο μου μηχανημα ο ενας διακοπτης εχει ενα μικρο ζορι ( με το ποδι δεν υπαρχει βεβαια προβλημα ) αλλα πριν ξηγηθω wd40 θα το μελετησω λιγο ακομα!!!
Επισης μεγαλη π@@@ρια η ελλειψη on off διακοπτη!!!! Βαλε βγαλε το βυσμα θα τα παιξει καποια στιγμη οποτε κ εκει θελει μοντα το πραγμα!!
Η μελετη συνεχιζεται...Δεν ποσταρω κλιπακια γιατι σε recording ακουγονται ολα αψογα!!

Ισως φτειαξω ενα βιντεακι !
Το setup των δοκιμων ειναι καρφι ατην λουπα του Studiotone με live ρυθμιση του output (δηλ χωρις mic sim ) Δεν μπορεσα να βρω πως απενεργοποιουνται οι καμπινες τελειως , ισως επειδη η δικια μου ειναι το μικρο μοντελο δεν εχει τετοιο option.