- Πόντοι
- 38
Time will tell αν και η line6 δείχνει να έχει σταθερά καλή πορεία στις υλοποιήσεις της.
Jasemeister είπε:Δεν έγραψα HD modelling, όπως γράφει σε όλες τις σχετικές σελίδες της η Line 6 αλλά high-def μιας και πλέον μιλάμε για πραγματικές υλοποιήσεις υψηλής ευκρίνειας, δηλαδή πλησιάζουμε πολύ/ξεπερνάμε τη διακριτότητα του ανθρώπινου συστήματος ακοής.
Ούτε καν, 352Χ288 ήταν και είναι στα αναλογικά ακόμα.zebric είπε:εγω ξερω οτι η TV παλια εδειχνε 640x480 pixel...
Αυτό περιμένουμε όλοι, αλλά τα παραπάνω είναι καλά στη θεωρία. Αναμένουμε για πρακτικά-ακουστηκά αποτελέσματα.Δεν έγραψα HD modelling, όπως γράφει σε όλες τις σχετικές σελίδες της η Line 6 αλλά high-def μιας και πλέον μιλάμε για πραγματικές υλοποιήσεις υψηλής ευκρίνειας, δηλαδή πλησιάζουμε πολύ/ξεπερνάμε τη διακριτότητα του ανθρώπινου συστήματος ακοής.
Όχι.WilliamSats είπε:Τι να το κάνω εγώ το 24μπιτο στα 44, 48, 96KHz αν δεν μπορώ να ακούσω πάνω απο 17KHz και κάτω από 10hz?
Αυτοί οι (υψηλοί) ρυθμοί δειγματοληψίας είναι το "όπλο" (στα εργαστήρια) τους για να παίρνουν και να αναλύουν τους ήχους ώστε να είναι σε θέση να αναπαράγουν ένα σωστό και πιστό αποτέλεσμα.
Τώρα τα HD και κάτι 44άρια και 96άρια....είναι ψιλά γράμματα όπως και οι συχνότητες τους ;D ;D
Αυτά όταν ανέβω κατά πάνω, θα τα πούμε εκτός φόρουμ (έχω κι άλλα wn, pn, evp κλπ κλπ)The Genius Loci είπε:την θεωρία περί "εξω-αισθητήριας αντίληψης" (ESP, καμμιά σχέση με τις κιθάρες!).
Ακριβώς! Και το φάσμα συχνοτήτων που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση -για να επανέλθουμε on topicAnyway, είναι σίγουρο ότι η ηψηλότερη δειγματοληψία και συχνότητα αναπαραγωγής οδηγούν σε πιο "ολοκληρωμένες" εξομοιώσεις, στην περίπτωση μας.
;D ;D ;DThe Genius Loci είπε:Γενικά με κάλυψε ο Τσερεμόνης με τα post του. Κυρίως εκεί που προτρέπει κάποιον να την αγοράσει. ;D
Έχουν αρχίσει εδώ και καιρό (πολύ πριν εμφανιστεί), στο gearpage να δεις τι χαμός γίνεται. Μερικοί μου δίνουν την εντύπωση ότι τους έχει θίξει κάποιος τον ανδρισμό τους, που είναι πραγματικά pathetic, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα μεταλλικό κουτί με μερικά κυκλώματα μέσα... :grorig είπε:Διαβάζοντας τα σχόλια για το συγκεκριμένο video στο youtube, έχει πλάκα η αντίδραση κάποιων (μάλλον κατόχων του Axe) που νοιωθουν σαν να δέχονται επίθεση,και υπεραμύνονται, άλλοι με πιο ήπιο τρόπο και άλλοι πιο δογματικά ;D.
Σωστό αυτό που λες. Βέβαια ενώ μπορεί να βγεί κάτι καλύτερο, οι ανάγκες κάποιου χρήστη μπορεί να υπερκαλύπτονται από το παλαιότερο μοντέλο. Οπότε ναι μεν δεν είναι επένδυση για να πάρεις πχ. τα χρήματά σου πίσω αλλά τη δουλεία σου μπορεί να την κάνεις.Alter είπε:εμενα παλι ρε παιδια δε μου φαινεται καλη ιδεα να δινεις ενα καρο λεφτα (axe fx) για ενα ηλεκτρονικο μηχανημα που σιγουρα σε συντομο διαστημα θα εχει ξεπεραστει τεχνολογικα και η τιμη του θα κατρακυλαει.
Αποστόλη, το Axe εν προκειμένω αποτελεί μάλλον εξαίρεση.Alter είπε:εμενα παλι ρε παιδια δε μου φαινεται καλη ιδεα να δινεις ενα καρο λεφτα (axe fx) για ενα ηλεκτρονικο μηχανημα που σιγουρα σε συντομο διαστημα θα εχει ξεπεραστει τεχνολογικα και η τιμη του θα κατρακυλαει. (οπως παραδοσιακα παθαινουν οι πληκτραδες πχ.) ενω το pod κανει τη δουλεια του φτηνα και ανετα.. αν ειναι ο ηχος του axefx καλυτερος? αυτο ελειπε, με τετοια διαφορα τιμης...