Ναι, αλλα ο τίτλος του θέματος είναι πιο αόριστος. ?Το θέμα του LK, δεν είναι το περιεχόμενο, αλλά ο τρόπος κινηματογράφησης και οπτικής παραγωγής.
Με πρόλαβες και καλά έκανες!?γνωρίζετε το cinobo?
για ταινίες πάμε εκεί![]()
Eγώ και μόνο που ξανάδα ΟΛΑ ΤΑ STAR TREK από το TOS μέχρι το DISCOVERY..... τα έβγαλε τα λεφτά του. ?Για 10 ευρω το μηνα να βλεπει μια οικογενεια (ειδικα αν υπαρχουν και παιδια μια και το παιδικο καναλι του σκιζει) 1000%
Δεν βλεπει αλλος απο το προφιλ μου. Το βλαμμενο, οσο και να το εκπαιδευσεις δεν μαθαινει. ?Για το πρόβλημα "πιο πολύ ψάχνω παρά βλέπω" πρέπει να εκπαιδεύσετε τον αλγοριθμό σας να τα κάνει έξω ?, πράγμα που δεν θα συμβεί αν από το ίδιο προφίλ βλέπει όλο μας το σόι.
1. Την εχω ξαναδεί , ξερω τις φατσες τουςΜπορείς να ξεχωρίσεις πρόσωπα και να διαβάσεις τους υπότιτλους από τόσο μακρυά βρε θηρίο...; ?
Δεν πιστεύω βέβαια από ήχο να μείνεις σε αυτόν της tv... Αμαρτία!
Υ.Γ. Οι κουρτίνες για πλύσιμο πήγαν;
Έ βγάλε τα κουρτινόξυλα τότε! Βάλε και 2-3 στοράκια στην μπαλκονόπορτα και στο παράθυρο (πάνω τους) να "δείξει" ο χώρος....Δεν εχει κουρτίνες και χαλιά καρδία μου ?
φοιτητης είμαι?Έ βγάλε τα κουρτινόξυλα τότε! Βάλε και 2-3 στοράκια στην μπαλκονόπορτα και στο παράθυρο (πάνω τους) να "δείξει" ο χώρος....
Σαν φοιτητικό δωμά μοιάζει....? sory κιόλας....
Αφού δεν έχει σκάσει κανας πυκνωτής ακόμα μια χαρά τη βρίσκω1. Την εχω ξαναδεί , ξερω τις φατσες τους
2. Ξερω εγγλέζικα
3.Δεν εχει κουρτίνες και χαλιά καρδία μου ?
εχει ηχιάρα
Προβολή συνημμένου 30627
....και ούτε πρόκειται....41 χρόνια μετά.Αφού δεν έχει σκάσει κανας πυκνωτής ακόμα μια χαρά τη βρίσκω