Νέος στις κιθάρες

Saitek

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Χαιρετώ όλους τους κιθαρίστες και μέλη του noiz.gr ,ασχολούμε χρονια με την μουσική (κυρίως πιανο απο 6 χρονών) ,τα τελευταία 2 χρόνια έχω φάει ομως κόλλημα με την ηλεκτρική κιθάρα ... επιτέλους πήρα την απόφαση να κάνω μαθήματα και να πάρω μια ωραία κιθαρούλα ,όπως την BC RICH ,(βασικά ολο το πακέτο > http://www.thomann.de/gb/bc_rich_son_of_the_beast_pack.htm )

Τι λέτε για αυτή την κιθάρα ,βλέπω στο φορουμ οτι καποιοι την απεχθάνοντε..γιατι? Επίσης ποιά η διαφορά μεταξύ heavy guitar και κανονική ? Θα τα πώ κ με τον δάσκαλο φυσικά αλλα θέλω και την δική σας (πολύτιμη) γνώμη.

Να προσεχεις αυτά τα πακέτα γιατί συνήθως δεν έχουν καλές πένες :D

Ρε Μάστορα, μετα απο τόσα χρονια πιανο πως αγρίεψες έτσι? :)

Το θέμα πάντως είναι να μπορέσεις να την ακούσεις με καποιον τρόπο.

Εδώ που τα λέμε δεν αγρίεψα και πολύ :P ,δεν μου αρέσει η metal κλπ ,αλλα κατι σε στυλ pretty maids dont leave me και τετοια (μην με πάρετε με τις ντομάτες.. :oops: :oops: :oops: )

Καλά αφού δεν αγρίεψεν πως και σου αρέσει αυτό το σχήμα;;

Κοίτα μην περιμένεις και πολλά.Το ζήτημα είναι να την παίξεις αν τη βρεις κάπου για να δεις πέρα απο τον ήχο και το αν σου είναι άνετη στο χέρι.Για αρχή είναι μια χαρά όπως και να έχει :wink:

Ρε άνθρωπε μετά απο τόσα χρόνια ήρεμης πιανιστικής ζωής αυτό το σχήμα βρήκες....?

/just kidding/ :lol:

Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά ρε κουμπάρε πως είναι έτσι αυτό το πράμα; Θα αυτοτραυματιστείς...

Γιατί δεν ξεκινάς μια πιό...ήπια προσαρμογή στον κιθαρόκοσμο; :D

Oχι ρε γιατρε μου αυτο το πραμα,θα βγαλεις κανα ματι!! 8O :lol: :lol:

Παρε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ηλεκτρικη κιθαρα την οποια θα μπορεις να παιξεις σαν ανθρωπος χωρις να ρισκαρεις την σωματικη σου ακεραιοτητα.

Mια και εισαι μεταλλακος παρε κατι κλασσικα διαβολικο...

http://www.thomann.de/gb/prod_cbundle_84.html?gk=giegsg&cbcid=543&art=42104

η ακομα καλυτερα αυτο (η κιθαρα αυτη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ & θα την κρατησεις για πολυ καιρο)

http://www.thomann.de/gb/prod_cbundle_84.html?gk=giegsg&cbcid=543&art=72857

Καταγγέλω ότι κάποιος τρίτος έχει κάνει login με τον λογαριασμό του Superfunk!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Προτείνει SG με HUMBUCKERS!!!!

Συναγερμός, we are hacked!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι καλά Earendil... λες και δεν καταλάβαμε ποιός χάκεψε τον sf... :twisted:

Σιγά μην έκανα εγώ κάτι τόσο χοντροκομμένο...αφού θα ήμουν ο Νο1 ύποπτος!!! :lol: :lol: :lol:

8O 8O 8O 8O βρε παιδια ,μήπως υπερβάλλετε λιγοο ? :P το μόνο που με ενδιαφέρει βασικά ειναι αν θα βολέυομαι.. που θα την βρώ ομως να την δοκιμάσω ? .. Μένω Κομοτηνή,αντε μέχρι σαλλονικα μπορώ να πάω

8O 8O 8O 8O βρε παιδια ' date='μήπως υπερβάλλετε λιγοο ? :P το μόνο που με ενδιαφέρει βασικά ειναι αν θα βολέυομαι.. που θα την βρώ ομως να την δοκιμάσω ? .. Μένω Κομοτηνή,αντε μέχρι σαλλονικα μπορώ να πάω[/quote']
Πάντα υπερβάλουν μερικοί ... θα συνηθίσεις με τον καιρό.

:lol: :lol: :lol:

Αν την πάρεις απο το Thomann μπορείς να την επιστρέψεις μεσα σε ένα μήνα αν δεν σου αρέσει και το μόνο που θα χάσεις είναι τα ταχυδρομικά για να την στείλεις Γερμανία. Μονο να κρατήσεις την συσκευασία σε καλή κατάσταση.

Σωστά!! Τώρα το πρόσεξα και εγώ..Τελικά υπάρχουν διαφορές μεταξυ heavy και κανονικών ?? εκτος απο το σχήμα...

Η ουσιαστικές διαφορες, θα έλεγα, είναι αφ ενός στην εμφάνιση και αφ ετέρου στους μαγνήτες. Εξαρτάται απο τον άνθρωπο ποιο θεωρεί ποιο σημαντικό ... και τι τον εμπνέει να παίζει.

Στο πακέτο που διάλεξες, ενα σημείο που θέλει προσοχή είναι αυτό

[...with 10% smaller B.C. Rich Beast Guitar with nomally scale...]

που μάλλον σημαίνει ότι η κιθάρα είναι 10% μικρότερη της κανονικής με κανονικό μήκος μπράτσου, αλλα μπορεί να σημαίνει ότι ΚΑΙ το μπράτσο είναι 10% μικρότερο. Δεν ξερω να σου πω.

Σιγά μην έκανα εγώ κάτι τόσο χοντροκομμένο...αφού θα ήμουν ο Νο1 ύποπτος!!! :lol: :lol: :lol:
:evil: :evil: :evil: ... :twisted: :twisted: :twisted:

Ακόμα ψάχνετε τον ένοχο ε...???

[mode σατανικό γέλιο=ΟΝ]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ![/mode]

:twisted: :twisted: :twisted:

Η ουσιαστικές διαφορες' date=' θα έλεγα, είναι αφ ενός στην εμφάνιση και αφ ετέρου στους μαγνήτες. Εξαρτάται απο τον άνθρωπο ποιο θεωρεί ποιο σημαντικό ... και τι τον εμπνέει να παίζει.

Στο πακέτο που διάλεξες, ενα σημείο που θέλει προσοχή είναι αυτό

[...with 10% smaller B.C. Rich Beast Guitar with nomally scale...']

που μάλλον σημαίνει ότι η κιθάρα είναι 10% μικρότερη της κανονικής με κανονικό μήκος μπράτσου, αλλα μπορεί να σημαίνει ότι ΚΑΙ το μπράτσο είναι 10% μικρότερο. Δεν ξερω να σου πω.
Χμ.. δεν ειναι και πολύ παντως .. :P θα με δυσκολέψει πουθενά αυτο το 10% ?

φιλε saιtek εχεις extreme γουστα οχι αστεια!! :D Πρεπει να σκεφτεις ομως και κατι αλλο ρε συ. Αυτου του ειδους οι κιθαρες μπορει να σ'αρεσουν και να γουσταρεις,σε 5-6 χρονια ομως που τα γουστα σου πιθανοτατα θα εχουν αλλαξει, συγχωρεσε με, αλλα θα ψιλοντρεπεσε να σε δει κοσμος με αυτην την κιθαρα!Σου μιλαω εκ πειρας, που η δικια μου ηταν πολυ πιο low profile αυτες που διχνεις :twisted: :twisted: :twisted:

Τωρα αν θες κατι ντε και καλα extreme κοιτα κατι σε exprlorer ή V :wink:

ΑΝ παρολα οσα ακουσες δεν εχεις πεισθει τοτε παρε την κιθαρα που γουσταρεις :twisted: :twisted: :twisted:

Υ.Γ. παρε και ενα πραγματικα γαματο extreme κιθαρονι

ex_jacobs.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back