αποφασισα να το κανω το...πειραμα
Κλασσικός "Gibsonοειδής" συνδιασμός με άριστα αποτελέσματα για μαγνήτες που "ξουρίζουν".Μαόνι σώμα με Έβενο ταστιέρα.....
Welcome To The ClubΛοιπόν δεν ξέρω τι λέτε για ξύλα κλπ εγώ όμως πλέον έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου πλέον.
Έχεις εν μέρη δικαιο αλλα πιστεύω οτι ακόμα και μέσα απο την ηλεκτρονικούρα όπως λές το ξύλο συνεχίζει να επηρεάζει τον ήχο!Manager είπε:Tα ξυλα φαινονται μονο στα ακουστικά οργανα.
Στις ηλεκτρικες κιθαρες με ολη την ηλεκτρονικούρα που παρεμβάλλουμε απο το βυσμα μεχρι τον ενισχυτη (πεταλια,πεταλιερες,racks, κονσολες κλπ κλπ), περιμενεις να ακουσεις ηχοχρωμα απο ξυλο;
Εγω λεω απο εδω και στο εξης οι ηλεκτρικες κιθαρες να φτιαχνονται μονο απο πλαστικο ή τσιμεντο. Αντε και απο ελενίτ :Manager είπε:Tα ξυλα φαινονται μονο στα ακουστικά οργανα.
Στις ηλεκτρικες κιθαρες με ολη την ηλεκτρονικούρα που παρεμβάλλουμε απο το βυσμα μεχρι τον ενισχυτη (πεταλια,πεταλιερες,racks, κονσολες κλπ κλπ), περιμενεις να ακουσεις ηχοχρωμα απο ξυλο;
χαχαχαχαχαχα κορυφαίο!!!! ;D ;D ;D ;D Μόνο να βρούμε ακριβώς την αναλογία χαχααχα ;Dkguitar είπε:Εγω λεω απο εδω και στο εξης οι ηλεκτρικες κιθαρες να φτιαχνονται μονο απο πλαστικο ή τσιμεντο. Αντε και απο ελενίτ :![]()