- Πόντοι
- 1,848
Ελα, ελα πες το. Μη ντρεπεσαι...Μανώλης Χναράκης είπε:Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση.

Ελα, ελα πες το. Μη ντρεπεσαι...Μανώλης Χναράκης είπε:Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση.
Άσ'το καλύτερα. Εδώ είμαστε - δεν είμαστε στην τεχνολογία του half pedal, ακόμα...Waterfall-K είπε:Ελα, ελα πες το. Μη ντρεπεσαι...![]()
Ώστε αυτό είναι λοιπόν... (κάτι που το Korg SP250 έχει εεεεε?)Half pedal allows you to have different levels of sustain depending on how far you press the pedal. A damper without half pedal effect is essentially an on/off switch.
Εννοείται πως έχει και η Yamaha αυτή τη δυνατότητα αν και λιγάκι "ξεπερασμένη", ειδικά στα νέας τεχνολογίας ηλεκτρικά πιάνα. Είναι σαν να μιλάς για keyboard χωρίς velocity (δυναμικές).Γι'αυτό είπα αυτά που είπα προηγουμένως περί half pedal.Balidor είπε:Ώστε αυτό είναι λοιπόν... (κάτι που το Korg SP250 έχει εεεεε?)
όσο πάω διχάζομαι ακόμη περισσότερο!!!
Έχεις ένα μεγάλο δίκιο, απλά η τακτική συντήρηση ενός πιάνου (κούρδισμα) και κάποιοι περιορισμοί μερικές φορές δεν βοηθούν, συνήθως δεν μπορείς να παίξεις ώρες κοινής ησυχίας ή να το μεταφέρεις εύκολα, παίρνοντας το π.χ. σε ένα εξοχικό κλπ.nikoscaptain7 είπε:Αφου εχεις ενα καλο πακετο χρηματων αγορασε κλασσικο πιανο.λογω κλαβιε.μεταχειρισμενα υπαρχουν απειρα τωρα.σε λιγο καιρο δε θα σε καλυπτει το ηλεκτρικο πιανο κ θα λες στην κυρια σου" μα καλα σπι μου εβγαιναν ,τωρα γιατι δε μου βγαινουν;" αφου εχεις κ midi keyboard.θα με θυμηθεις
Ειδικά αυτός ο άτιμος ο χώρος.pliktrologos είπε:Έχεις ένα μεγάλο δίκιο, κάποιοι περιορισμοί μερικές φορές δεν βοηθούν.
Balidor είπε:....Bösendorfer![]()
Δεν είναι ενθαρρυντικά τα reviews στα internets όμως !!!manosx είπε:
Balidor είπε:KURZWEIL SP4-8 .... αρρώστησα!
Ρε Μάνο,manosx είπε:
+1000manosx είπε:Χτύπα το! Μια ζωή την έχουμε, ούτε για δοκιμή μην πας ;D χτύπα το όπως είναι, έτσι και αλλιώς με το maudio που παιδεύεσαι τώρα, όποιο και να πάρεις εξωγήινο θα σου φανεί, θα χαμογελάς ως τα αυτιά, θα παίζεις μέχρι να βγάλεις κάλους ;D ;D
Δεν μπορώ δυστυχώς, αλλά τρελάθηκα στα βίντεο στον γιουτούμπη που το χάζευα.manosx είπε:Χτύπα το!
Αν μου έδιναν κανονική εγγύηση εγώ θα το έπαιρνα. Ειδικά αν σου δώσουν το κόκκινο που όπως αναφέρεις είναι πιο καινούργιο.Balidor είπε:Το demo κομμάτι, μάλιστα, μου το δίνει 500€ (αντί 650€ καινούργιο). Η ευγενέστατη κοπέλα εκεί είπε οτι "δεν έρχονται και πολλοί για να δοκιμάσουν τα πιάνα".... κι έγνευσε στα ρολόγια. Είχε κι ένα κόκκινο πάνω σε ένα τραπέζι που υποθέτω θα έχει παιχτεί ακόμη λιγότερο απο το μαύρο που ήτανε στο stand του με καρεκλάκι.
Αξίζει να πάρω demo, τι λέτε; Εμένα μου φάνηκε ΟΚ και τα πλήκτρα που είδα, χωρίς να "ρετάρουν" ή να έχουν πολλές γρατσουνιές ή κάτι τέτοιο.
Πολύ σωστό, Από την σύγκριση θα καταλάβεις πολλά!Μανώλης Χναράκης είπε:Μιάς που θα πας να παίξεις το Yamaha, ζήτησε να παίξεις και σε κάποιο ηλεκτρονικό πιάνο ακριβότερο - μεγαλύτερης σειράς. Αμέσως μετά παίξε και σε ένα κλασικό πιάνο, έχουν εκεί. Απλά για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης με την πραγματικότητα, αίσθηση - ανταπόκριση κλαβιέ, ήχο, πεντάλ.
Αν έχει τίποτα τέτοιο πάντως μην το δοκιμάσεις. Θα απελπιστείς.pliktrologos είπε:Πολύ σωστό, Από την σύγκριση θα καταλάβεις πολλά!
+1000Μανώλης Χναράκης είπε:Μιάς που θα πας να παίξεις το Yamaha, ζήτησε να παίξεις και σε κάποιο ηλεκτρονικό πιάνο ακριβότερο - μεγαλύτερης σειράς. Αμέσως μετά παίξε και σε ένα κλασικό πιάνο, έχουν εκεί. Απλά για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης με την πραγματικότητα, αίσθηση - ανταπόκριση κλαβιέ, ήχο, πεντάλ.