Νέο stage πιάνο!

Μανώλης Χναράκης είπε:
Μιάς που θα πας να παίξεις το Yamaha, ζήτησε να παίξεις και σε κάποιο ηλεκτρονικό πιάνο ακριβότερο - μεγαλύτερης σειράς. Αμέσως μετά παίξε και σε ένα κλασικό πιάνο, έχουν εκεί. Απλά για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης με την πραγματικότητα, αίσθηση - ανταπόκριση κλαβιέ, ήχο, πεντάλ.
+1000

atreu73 είπε:
Αν έχει τίποτα τέτοιο πάντως μην το δοκιμάσεις. Θα απελπιστείς.

concert_grand_model_d.png
Πες καλυτερα οτι θα καλαιει σαν μωρο  ;D ;D ;D

2008-NL-300x214.jpg

foxxx είπε:
Πες καλύτερα οτι θα κλαιει σαν μωρο  ;D ;D ;D
Είδα και το Yamaha...

και η αλήθεια ειναι οτι το Clavia είναι καλύτερο στα δάχτυλά μου. Κάτι που του μοιάζει είναι το  YAMAHA YDP-S51B στα 1000+€. Το P105 δεν φάνηκε τόσο "πιάνο" ίσως, αν και έχει πολύ περισσότερα μπλιμπλίκια, εφ'όσον βρίσκω το άλλο demo με 2 χρόνια εγγύηση στα 500€, τότε μάλλον η απόφαση μου θα είναι για το Clavia. Θα περιμένω και την δασκάλα να το δει.

To Korg SP250 δεν υπάρχει πουθενά, μονάχα το 280.

Balidor είπε:
To Korg SP250 δεν υπάρχει πουθενά, μονάχα το 280.
Θες να περάσεις αύριο από το σπίτι μου να το παίξεις; Αν σου αρέσει περισσότερο από το Casio, το παίρνεις από thomann άφοβα, αλλιώς Casio, που είναι και φθηνότερο.

Θα με βρίσετε το ξέρω, ΑΛΛΑ.... μετά από μια κουβέντα με το "κορίτσι", με έπεισε οτι καθώς στο προσεχώς μέλλον ίσως να έρθει στην οικογένεια κάποιο balidorόπαιδο, δεν θα έχουμε πιθανότατα την δυνατότητα για ακόμη καλύτερο πιάνο, με έπεισε να ανεβάσουμε λίγο τον πήχη (αφού της έδειξα πρώτα το kuzweil) .... ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ:

Kurzweil SP4 - 8

http://www.thomann.de/gr/kurzweil_sp4_8.htm

Βέβαια, πάνω τους δεν έχουν ηχεία και θα πρέπει μάλλον να βρω μια λύση γι αυτό.

Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις;

Σας έχω τρελάνει, το ξέρω... άλλα είναι μεγάλη η αγορά και δεν έχω ακόμη τόσο μεγάλη εμπειρία!!!!

Μετά από τόση κουβέντα δε νομίζω να το θεωρήσει κανείς διαφήμηση... γιατί δεν το λές? ;)

Balidor είπε:
..... ΑΛΛΑ.... μετά από μια κουβέντα με το "κορίτσι", με έπεισε οτι καθώς στο προσεχώς μέλλον ίσως να έρθει στην οικογένεια κάποιο balidorόπαιδο.....
Αυτά είναι. Τι να συζητάμε τώρα...

Μανώλης Χναράκης είπε:
Αυτά είναι. Τι να συζητάμε τώρα...
Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα... γι αυτο κοιτάμε τέτοιες εποχές να κάνουμε όσο ποιο σωστές κινήσεις μπορούμε. Γι αυτό άλλωστε σας κάνω και τόσες ερωτήσεις!!!

Μπαίνει στο παιχνίδι οτιδήποτε στα 1.000€ με 1.100€.

Απλά το PX-5S σκέφτηκα ότι είναι μοντέλο μερικών μηνών... έχει ένα σωρό features, τρελούς ήχους, programmable μέχρι αηδίας και πιστεύω ότι το κλαβιέ του θα είναι σωστό!

Θεωρείται το flagship της Casio στα stage pianos, κι έχει πολύ καλά reviews στα internetς κι έχει και το παρακάτω σηματάκι που δεν ξέρω τι σημαίνει.

namm13_keyboard.png

8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αγόρασε αυτό που τελικά γουστάρεις και αγαπάς.Εκεί που σε φτάνει η τσέπη σου. Κοντεύουμε 10 σελίδες για αγορά stage πιάνου.Προτείνω   Kurzweil. 20 χρόνια οι άνθρωποι γράφουν ιστορία στο ηχητικό αποτέλεσμα.Εδώ η μεγάλη τους σειρά μεταφέρει μια όπερα μέσα στην μηχανή της σύνθεσης (Evita >>

Πιάνα να χαρείς! Triple Strike. Και αν την ''δεις'' και κιμπορντισταράς...πετάς και μερικά χαμοντοειδή/synth/classic sounds strings και τα χαίρεσαι. Είναι all around stage piano. Θα σε πάει βήματα πιο πέρα στην μουσική σου δημιουργία.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Costas Siachamis είπε:
Γιατί τα πολλά ''ρ''; Μίλα guru.
Διότι πολύ απλά τo half έχει αντικατασταθεί εδώ και καιρό από τo continuous controller και τo triple strike με looping από SuperNatural ή/καί αντίστοιχο και τα κλαβιέ από αυτά που υπήρχαν μέχρι "χθες" σε νεότερης τεχνολογίας με περισσότερους αισθητήρες. Αυτά, όχι μόνο στις μεγάλες σειρές ηλεκτρικών πιάνων.

Αν κάποιος είναι πιανίστας και έχει πραγματικά σχέση με το κλασσικό πιάνο, ήχο-κλαβιέ-πεντάλ κλπ, δοκιμάζει και καταλαβαίνει αμέσως την διαφορά αφού γνωρίζει πως πρέπει να ανταποκριθεί το όργανο.

Trending...

Νέα θέματα

Back