- Πόντοι
- 4,208
Αμέ! Έχω και μεγάλο παράθυρο για περαιτέρω πείραγμα. Τύφλα να'χουν τα επαγγελματικά impulses.fusiongtr είπε:Με φυσικό WC reverb?
Το καλύτερο short reverb είναι στο μπάνιο, και το καλύτερο long στον διάδρομο της πολυκατοικίας (από τρίτο όροφο και πάνω).X-minor είπε:Αμέ! Έχω και μεγάλο παράθυρο για περαιτέρω πείραγμα. Τύφλα να'χουν τα επαγγελματικά impulses.
Α δεν ξέρω, σε μονοκατοικία είμαι. Δίπλα στην λεμονιά στην πίσω αυλή έχει πολύ καλό reverb πάντως. Και σκιά.fusiongtr είπε:Το καλύτερο short reverb είναι στο μπάνιο, και το καλύτερο long στον διάδρομο της πολυκατοικίας (από τρίτο όροφο και πάνω).
Βάλε κατωχηρωμενα σόλοnickrahm είπε:σε λιγο καιρο ανεβαζω κατωχηρωμενα κοματια στιχοι μουσικη κιθαρα φωνη, αυτο ειναι το επομενο βημα, για τους φανσ μου εδω στο νοιζ ;D
τωρα μια αλλη ερωτηση θελω αν γινετε να με απαντησεστε ειληκρινα, πως κρινετε το παιξιμο μου καλο?μετριο?κτλ περιμενωnickrahm είπε:σε λιγο καιρο ανεβαζω κατωχηρωμενα κοματια στιχοι μουσικη κιθαρα φωνη, αυτο ειναι το επομενο βημα, για τους φανσ μου εδω στο νοιζ ;D
Λάστιχα θα σκάσουμε, λάμπες θα σπάσουμε? Λεμονάδα θα έχει?nickrahm είπε:περιμενω οποιος ειναι απο θεσ, θα παιξουμε 80σ βρωμικο χαρντ ροκ νιρβανα και πανκ ριφ και σολιδια
Όνειρο είναι.nickrahm είπε:οπως σας ειπα τωρα μια αλλη ερωτηση θελω αν γινετε να με απαντησεστε ειληκρινα, πως κρινετε το παιξιμο μου καλο?μετριο?κτλ περιμενω
κτλnickrahm είπε:πως κρινετε το παιξιμο μου καλο?μετριο?κτλ
ελιωσα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DBlackCrow81 είπε:
Με ξεπερνάει η αισθητική του.nickrahm είπε:οπως σας ειπα τωρα μια αλλη ερωτηση θελω αν γινετε να με απαντησεστε ειληκρινα, πως κρινετε το παιξιμο μου καλο?μετριο?κτλ περιμενω