Νέο κομμάτι από Μόνικα - Η στάλα

Βοσκός

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ποστάρω μετά από αρκετό καιρό γτ πραγματικά αναρωτιέμαι (και ανησυχω λιγο) για την ελληνικη σκηνη. μηπως τρολλαρει οπως γραφουν κ καποιοι απο κάτω?  ;D ;D

Πάντως ο στίχος είναι πιο μ@!@&1@ από τη μουσική.

Βοσκός είπε:
πραγματικά αναρωτιέμαι (και ανησυχω λιγο) για την ελληνικη σκηνη. μηπως τρολλαρει οπως γραφουν κ καποιοι απο κάτω
Την  ποια;

Όχι μην ανησυχείς. Πάει πολύ καλά (η σκηνή). Όπου να'ναι θα ξεπεράσει και τη σκηνή του Λος Άντζελες.

Ακούω full χρήση autotune ιδίως στην αρχή ή μπας και με γελάν τ' αυτιά μου?  ::)

trolley είπε:
Την  ποια;
depositphotos_22162923-stock-photo-old-tent-in-the-autumn.jpg

Δεν ξέρετε από avant garde αιλλυνοικώ καψουροcore. Πιείτε έξι μικρές και δύο μεγάλες κι ίσως το εκτιμήσετε.

X-minor είπε:
Πιείτε έξι μικρές και δύο μεγάλες κι ίσως το εκτιμήσετε.
Έξι μπίρς και δύο μεγάλες φίλως.

Μην λέμε κι ότι θέλουμε. ;)

Ειλικρινά αυτή την Μόνικα δεν την ξέρω.

Αλλά για freestyle ελληνικό μου ακούγεται.

Λίγο Χατζηδάκης, λίγο ελαφρολαϊκό εποχής, λίγο ότι να 'ναι, λίγο αβαντ-γκάρντεν  ;D, λίγο prog, λίγο στα όρια του παράφωνου (μπορεί να είναι στυλ), λίγο χωριάτικη σαλάτα με ψητά λαχανικά με μπαλσάμικο, τζατζίκι και μπύρες, με δύο φιάλαι βότκα όλα είναι καλά λέμε.

Άντε γεια μας. 8)

EDIT: Έχω κάτι στίχους, λέτε να της κάνουν?

Το ρεφραίν πάει κάπως έτσι...

"Όταν βλέπω τον πωπό σου μεσ' την άμμο

λέω ti amo

μα προχθές που πήγαμε σε ένα γάμο

άκουγες Κιάμο

αχ θα τρελαθώ"

:D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τα χουμε ξαναπεί για την κοπέλα... κρίμας κι άδικον.. γιατί μόνο ο Μητροπάνος μπορούσε ίσως να "δικαιολογήσει" το καλύτερα παράφωνος παρά βουβός και άφωνος κι έξω από το μπάνιο του...  ;) :angel:

το τραγικό είναι ότι προχτές συμπτωματικά κάποιος μου είπε με ύφος ότι η Μόνικα βαδίζει στα βήματα της Σαβίνας Γιανάτου (το τραγικό δεν είναι ότι το είπε αλλά ότι έδειχνε να το πιστεύει και μάλλον δεν θα είναι κι ο μόνος)...  ::) ;D

ΥΓ αν προσφερθώ να κουρδίσω ανιδιοτελώς τα φωνητικά της τρακ λέτε να θεωρήσει ότι την προσβάλω ???...

Νομίζω το έχω ξαναγράψει:

Την είχα δει live πάνω που πήρε τα πάνω της (από δημοσιότητα εννοώ)

και ήταν γαμάτη - με την έννοια του ότι το τότε υλικό της ερμηνεύτηκε με πάθος στη σκηνή.

Αυτό που έβαλα πιο πάνω για τη Σαβίνα είναι γιατί ως τραγουδίστριες ούτε καν, δηλαδή έλεος...

Η Μόνικα αν μπορέσει ως δημιουργός να κάνει κάτι, θα δείξει...

nickel είπε:
...

Την είχα δει live πάνω που πήρε τα πάνω της (από δημοσιότητα εννοώ)

....
Κι εγώ είχε τύχει να τη δω κάποια στιγμή, δεν θυμάμαι να πρασίνιζε πολύ, μόνο σε ορισμένες στιγμές. Αυτό εδώ το καινούργιο είναι στο όριο της τρολιάς.

https://www.noiz.gr/index.php?topic=210122.0

κάθε χρόνο τελικά μας δίνει αφορμές να την συζητήσουμε... ελπίζω του χρόνου θετικά... στο χέρι της (ή μάλλον στο λαρύγγι της) είναι... :angel: ::)

Πως ξεγυμνωνεται το "ταλεντο" οταν τραγουδας στη ΜΗΤΡΙΚΗ σου γλωσσα και δεν κρυβεσαι πισω απο τα...."εγγλεζικα" που κανενας  απο το "ψαγμενο" κοινο δεν καταλαβαινει........... 

Μονο για την λεξη ΛΕΒΕΝΤΟΠΕΝΙΕΣ παντως της δινω βραβειο ΗΡΩΙΣΜΟΥ .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δυο λεβεντοπενιες την ημερα το γιατρο τον κανουν περα.  >:D >:D >:D >:D

Βρε γκρινιάρηδες  :D κοιτάξτε το γεγονός κι αφήστε το τι της αποδίδουν οι άλλοι.

Προσωπικά με το που το άκουσα εδω (δεν την εχω παρακολουθήσει γενικά) ήμουν σίγουρος πως αφορά διασκευή παλιού τραγουδιού απο την ορολογία που χρησιμοποιεί, αφού δεν έχει καμία σχέση με τα σημερινά ήθη. Κι όμως δεν είναι παλιό και σίγουρα είναι συνειδητή επιλογή της.

Οπως επίσης και το "ανέμελο" τραγουδιστικό ύφος. Νομίζω πως πρόκειται για μια απλή άσκηση στο ύφος Χορν - Κοντού κ.α. (πετυχημένη ή μη δεν το κρίνω) που της βγήκε σε τραγούδι και το δημοσίευσε. Γιατί όχι;

Απο εκεί και πέρα τα φούμαρα που γράφονται (θετικά ή αρνητικά) είναι απο τους "ειδικούς". Αυτή απλά ένα τραγούδι έγραψε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back